Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Gość onaaaaa okraglutka

Zawsze zastanawialo mnie czemu faceci wola chude laski..... Sorki ale wydaje mi sie ze seksowne jest miec troszke cialka... a nie meic 170 i warzyc 50 kilo. zero okraglosci tylko kosci!!! I co w tym podniecajacego????

Gość zalezy o
jakim stopniu kraglosci mowa kobieta jesli ma zalozmy tak jak podalas 170/50 kg wyglada ok szczuplutko dodaj do tego z 10 kg juz ma cialka i tak moze pozostac wiecej juz nie

Gość onaaaaa okraglutka
hmm no niby prawda ale jak zapytasz gosci jaka laske chca albo popatrzysz na reklamy w tv zawsze pokazuja laski chude jak szkapy- zero ciala....

Gość zalezy o
no tak to juz jest z nimi ;) i tu nie ma co debatowac,albo wziasc sie w garsc i schudnac albo poczekac na kolesia ktory zaakceptuje ciebie taka jaka jestes :)

Gość xyzet
grube sie poca i smierdza. na zpacer nie wezmiesz bo nogi bola łazic. ale sa i plusy. mizna schowac sie przed wiatrem badz wichura sniezna, latem połozyc sie w cieniu, moze nawet obroni przed napadem.

Gość onaaaaa okraglutka
ta a chud alaska to co dotykasz ja i boisz sie ze zaraz sie polamie .... hmm oki rozumiem cie gdy laska wazy 120 kilo ale ja mowie o takich z 70 kiloo z okraglosciami a nie otyloscia

Gość 443346bhghghhfgh
mam 170 i waże 52kg i wyobraź sobie nie jestem koscista:D mam biust D, brzuszek płaski nic mi się nie wylewa ze spodni moje wymiary to 93-62-92 i rzeczywiście na brak powodzenia nie narzekam

Gość Już odpowiadam
Bo mamy gibkie, jędrne i gładkie ciało :)

Gość Kamilllllll....
Mnie zawsze podobały się szczupłe dziewczyny-wydaje mi się że zwałki na brzuchu i grube ramiona wyglądają strasznie nie estetycznie.....

a ja mowie o szczuplych z prawidlowym bmi, a nie szkieletorach z wybiegow, co im kosci miedniczne prawie ze skory wystaja. :p

Przestan zazdroscic tylko wez sie za siebie..Wiadomo nie ma co wpadac w anoreksje ale szczupłe zawsze bedzie ładniejsze ( z zachowaniem kobiecych kształtów)

Gość Zbyszeek
A mi się podobaja dziewczyny ktore maja troche ciala. Chude sa najczesciej popierdolone. Zadnej uwagi na termat ich wygladu nie mozna zrobic bo razaz beda analizowac i sie zastanawiac co naprawde mialem na mysli. A jak taka sie jeszcze odchudza i ma kompleksy na swoim punkcie to juz wogule masakra. Wstyz z taka isc na obiad do rodziny, zje pol kartofla i sie najadla. Pojdzie sie na wycieczke to zje jedna kanapke na sniadanie a potem zemdleje. a jak dziewczyna ma wyglad normalny plus pare kilo to jest dobrze. chociaz takie tez czasami sa glupie. Najwazniejsze zeby laska miala sama o sobie dobre zdanie i nie miala nasrane we lbie.

Gość katrin121
chloppp lubi konusy!!! cha,cha.Chociaż jeden!!i

Gość agniecha to jest gruba
przeciesz ona na koniach jezdxzi serca nie ma dla zwierzat:D

Ja jestem za tym ,zeby kazdy ważył tyle ile chce , zeby tylko nie dobrze czuł.Autorka widocznie nie czuje sie ze soba dobrze , wiec niech sie za siebie wezmie;) To tyle..

faceci wcale nie lubia chudych lasek!! juz nie jeden mi to powiedzial... wola kobiety ktore maja troche ciala od takich szkieletow. one sa dla nich obrzydliwie chude, max antysexowne i sie takich brzydza

Gość gość
Mówiąc tak mają na mysli kobirty max 60 kilo, a nie 80 kilogramowe kaszaloty, wez poprawke na to, zanim sie zaczniesz pocieszać, tudzież pocieszać inne \'okrąglutkie\' grube doopy:)

Gość xmen7
Chude są super takie kruszynki delikatne mmmm lubie jak dziewczyna ma duże biodra i nosi biodrówki i widać jej kości miednicy to mnie strasznie kręci, a jak jest grubsza to już to zanika:/

Gość bo w przyszłości...
jak masz dziewuche młodą (18-30 lat) i jest krąglutka to jak w banku bedziesz miał słonia w wieku 40 lat :) przykre ale prawdziwe.

Gość Weż sie za siebie
a nie narzekaj. A czy ty wolałabyś szczupłego, wysportowanego faceta czy może niedbającego o siebie z mięśniem piwnym zamiast ładnego brzucha?:o

Gość eliza 1234
a niektore dziewczyny sa chude a ich matki tluste jak ta zreklamy delmy,co skcze po tych margarynach

Gość No i kolejny temat
z serii: "chude to wredne wieszaki a te z nadmiarem kilogramów to "prawdziwie kobiece".:o

Gość chude może nie
ale szczupłe z pewnością jest piękne.:D

Kobieta ma mieć na czym usiąść i czym oddychać Tyłek musi amortyzować pchnięcia i klaskać. Chudym płaskim doopom dziękuję!

Gość bronek
50 kilo i 170 cm to nie jest wcale chuda laska tylko normalna.