Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Nie mówimy o anoreksji. Mówimy o szczupłych. Swoją drogą chyba coś w tym jest,że przeciwieństwa się przyciągają, bo ja jako szczupła kobieta chciałabym sie przytulić do faceta,który ma trochę ciałka :)

Gość Rozpalony buchaj
o tuż i to właśnie! Takiej kobiecie sprawia przyjemność wtulenie się w "misia" a takiemu Mężczyźnie przytulanie takiej drobnicy i dawanie jej duuuużo "misiowego"ciepełka

Gość Rozpalony buchaj
No i nie szczędzić czułych słówek,całusków i pieszczot,o to czym meni szastać bez umiaru powinni!

ja mam 50kg i ok 162 cm wzrostu i jak bym tak miala z 10cm wzrostu wiecej przy tej samj wadze to pwnie mialabym sama skore i kosci i zero bustu:/ \\\\\\

No cóż, doskonała nie jestem.Jestem szczuplutka, co nie znaczy,że mam samą skórę i kości, bo tyłeczek mam fajnie zaokrąglony, a piersi fakt-tylko rozmiar B, ale nie narzekam :)

Gość Rozpalony buchaj
i trzymać dziewczyny za dłonie,albo pozwolić trzymać się pod pachą a nie wstydzić się tego idąc ulicą jak co niektóre nicponie

A co szczupła dziewczyna z rozmiarem B jest antysexualna? Panowie proszę o wypowiedź.

Gość Rozpalony buchaj
Biuścik B jest zupełnie spoko i myślę,że moją opinię podzieliło by większość mężczyzn.W brew pozorom większość facetów nie przepada za wielgachnymi cycami,takimi co to się "rozłażą" tylko za średnimi i jędrnymi,które można jakoś uchwycić i wypieścić.

Gość a gdzie te modelki sa pelne
???? one sa po prostu szczuple a nie chude!!!

Rety rety. Każdy ma swój typ, każdy jest inny, każda potwora znajdzie swego amatora. Ktoś popatrzy na mnie i i powie-ble ale chuda. A ktoś inny spojrzy i powie fajna laska. Takie życie. Każdy ma swój gust. Ale ja wolę być szczupła taka jaka jestem!!!

A i uważam,że te co mają trochę tuszy też chciałyby być szczupłe, ale,że już są jakie są to złlośliwie chcą zrobić z nas szczupłych głupie barbi co to dupy dają na każdym kroku i są głupie!Wiec sie troche zastanówcie.

Gość Rozpalony buchaj
Niewyobrażam sobie pieścić tłuste kopciory jakiejś grubej Feśki.Nóżki muszą być szczuplutkie i zgrabniutkie!

Gość Rozpalony buchaj
35

Gość Marette
Eee, to chyba jasne, że większość mężczyzn woli chude dziewczyny. To dlatego katujemy się dietami, nie? To tak samo jak dziewczyny - otyli odpadają. Tluszcz jest ohydny i wygląda niepięknie - taka prawda.

zgadzam sie z Wami ! a poza tym przy moim 170 cm i 53 kg. choc jestem szczuplutka to mam swoje kraglosci. mam przede wszystkim zaokraglone biodra i pupe, a nie tak jak mowili same kosci

Gość Rozpalony buchaj
Po za tym i kobietki i mężczyźni pragną poczuć drugą płeć.jakoś mało pociągającym dla panów jest obejmować np.stwora większej od siebie postury.Fuj! i tyle

Gość Rozpalony buchaj
Już samo dotknięcie takiej "kobiecej" istotki sprawia,że mi serducho wali jak młot pneumatyczny.Pierwszym moim odruchem jest nieodparta chęć przytulenia i złożenia delikatnego pocałunku na jej policzku i pogładzeniu,aaach.

Gość Rozpalony buchaj
a kobiecy zapach sprawia,ucisk w splocie słonecznym,kolana miekną a krew udeża do gowy.Jakoś takiego zapachu nie poczułem nigdy aby bił od tłuściutkich kobietek a wręcz przeciwnie.