Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Gość twojastaramieszabigoskolanem
bo chude jest sexi i juz :D

Gość Adam wcale nie szczupły
Zarówno faceci jak i kobiety mają różne gusta ! Myślę jednak , że my faceci wolimy kobiety raczej normalne lub nieco zaokrąglone po kobiecemu. :-) Chodzący szkielet jest bardzo antysexowny - wbrew temu co te chudzielce uważają. Z wiekiem trudno jest utrzymać szczupłą sylwetkę i tu wielki ukłon do tych co się im udaje. Nie jestem szczupły ale też nie monstrualnie gruby.Chciałbym być chudszy i się staram ale to trudna droga.... ;-) Dziewczyny i kobiety zapewniam was , że lubimy bardzo te niechude :-) bo jednak są bardziej kobiece w linii sexapilu . Chude nie jest piękne , ale trzeba dbać aby nie przytyć nadmiernie bo to są później problemy zdrowotne , ale nieco okrągłości to jest to. Kocham was wszystkie kobiety ale szczególnie mocno te bardziej kobiece w linii ciała ;-)

Gość lolinka malinka
kazda moze moze schudnac www.thermacuts.ocom.pl chyba warto polaczyc diete z tym, co?

Gość Maciek z Lublina
Kiedyś miałem żonę, gdy ją poznałem to ważyła 63 kg przy wzroście 160. Po pewnym czasie zaczęło mnie to denerwować bo zawsze lubiłem chude i delikatnie dałem jej do zrozumienia że mi to nie odpowiada. Zaczęła się odchudzać, jadła przeważnie tylko sucharki, piła kawę. Po pewnym czasie był ślub. Po ślubie zaczęliśmy uprawiać seks, moja żona dalej się odchudzała. W końcu, po pół roku małżeństwa udało jej się schudnąć do 51 kg. Fajniutką figurkę miała. Ale że się kłóciliśmy bo była głupia to ona mi wtedy zrobiła na złość i znowu zaczęła normalnie jeść. Powiedziała że lepiej być normalną niż szczupłą. W końcu przytyła do 58 kg i znowu mi zaczęło to nie pasować. Chciałem żeby się odchudziła trochę ale ona nie chciała, denerwowała się jak jej o tym mówiłem. W końcu się wkurzyłem i wziąłem z nią rozwód bo mi nie pasowała taka gruba. Po pewnym czasie spotkałem inną kobietę o wzroście 165 i wadze 55 kg. Z początku mi pasowała ale ona ma córkę co ma wzrost 165 i waży 50 kg i córka jest fajna szczuplutka a moja ma trochę za bardzo umięśnione uda i mi to nie pasuje. Jak założy spodnie rurki to te uda tak się mocno odznaczają że wygląda jak krowa, strasznie grubo wtedy te uda wyglądają tym bardziej że łydki ma dość szczupłe. Wiem że w udach nie schudnie bo to są mięśnie ale mimo to zaczynam się trochę z tym męczyć. Chciałbym mieć fajną chudą laskę ale chyba źle szukałem bo mogłem od razu to zauważyć i się zastanowić czy mi taka będzie odpowiadała i myślałem że będzie ale po pewnym czasie okazało się że nie za bardzo odpowiada no i co ja mam teraz zrobić. Kocham ją i ona też mnie kocha ale zawsze jest jakieś ale. Ech...

Gość yuuiui
Gość oliiiii
Jest roznica miedzy chuda a anoreksja. Chuda dziewczyna pomimo bardziej odznaczajacych sie kosci i mniejszej tkanki tluszczowej nie jest anorektyczka, wrecz przeciwnie, ona po prostu moze tak miec (taka jest jej uroda). Natomiast anoreksja to juz jest skrajne wychudzenie, ponizej 40 kg przy wzroscie 160 cm. Przy anoreksji dziewczyna wyglada bardzo chudo, sama skora na kosciach. Niestety dzisiaj wielu mezczyzn widzac lubiacych okraglejsze kobiety gada bzdury nazywajac chude anoreksjami. Tak samo grubsze kobiety ktore zazdroszcza tym chudym figury nazywaja je anoreksjami. Jest to oczywiscie niezgodne z prawda. Jesli dla kogos dziewczyna majaca 160 cm wzrostu i wage 50 kg to anoreksja to niech lepiej poprzeglada zdjecia anorektyczek i zobaczy co to naprawde jest anorektyczka a nie gada/pisze glupoty.

Gość Julian N
"Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????" Otóż to gówno prawda. Faceci nigdy nie lubili chudych dziewczyn i to wynika z czysto biologicznych uwarunkowań. Taki pogląd został wykreowany przez same dziewczyny, a następnie media. Kobieca psychika w aspekcie wagi jest przejaskrawiona, wręcz neurotyczna. Owszem, są amatorzy skrajności - tak w jedną, jak i w drugą stronę, jednak to można zaliczyć już do zboczenia. Normalnie są różne upodobania, jednak mieszczą się one w pewnym zakresie. I tak, kobieta powinna mieć wystarczająco dużo ciała. Jest powiedzenie "facet nie pies, na kości nie poleci".

Ale pierdolicie. "Faceci wolą chude laski", faceci wolą laki przy kości", "laski nie lubią chudych kolesi" 💤 A prawda jest taka że jak się spojrzy na ulicach to widać pary we wszelakich kombinacjach: niskie z wysokimi grube z chudymi wysokie z niskimi itd. I potem są dziwne pytania: "co on w niej widział" i "co ona w nim widziała", a prawda jest taka że ilu ludzi tyle gustów.

Gość Mar_tes
dobrze gada, wódki mu! ;-)

Gość art00
To zależy od mężczyzny. Wielu męzczyzn woli bardziej puszyste kobiety, więc to zależy od gustu. Jeśli szukacie miłości bez względu czy jesteście chudsze czy grubsze to zapraszam do skorzystania z pomocy serwisu matrymonialnego: http://iduo.pl Pozdrawiam

Gość shiny toy guns
mi sie wydaje, ze faceci wola SZCZUPLE a nie chude laski... a to roznica :classic_cool: a kobiety, co mowia "anoreksja" na kogos szczuplego, to pewnie sa zalanymi tluszczem pasztetami !

Gość 7kg do szczęscia
Ja mam 176cm i 65kg wagi moim celem jest 58kg ale myślę ,że lepiej będzie zająć się konkretnymi partiami ciała i je wyćwiczyć, wychudzić ogólnie to myślę ,najważniejsza jest twarz i brzuch w miarę wyglądający no i wnętrze;) ja osobiście jak się zakocham to nawet polubiam te niedoskonałości partnera a jak wiadomo faceci lubią być władczy i może dlatego wolą chudsze słabsze ale w dzisiejszych czasach to są jak to już ktoś powiedział różne kombinacje należy po prostu nie przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę

Gość ben
lubie chude kolanka i udka nie lubie swinskich buchaj mowi dobrye,

"A jakie super są w łóżku " Najpierw zdobądź trochę doświadczenia, a dopiero potem wypisuj swoje mądrości...

Gość ramanisac
Niestety dzisiejsi faceci są dość przewrotni, mówią że szkieletor albo anoreksja a sami by chcieli w łóżku z taką wylądować. No cóż, jak się na siłę nie chce sprawiać przykrości dziewczynie/narzeczonej/żonie/grubszym kobietom albo chce się na siłę iść za tłumem to się takie głupoty gada. Znam pewnego takiego kolesia, ma grubą dziewczynę a moja jest szczupła i jak siedzieliśmy razem we czwórkę to powiedział, że moja jest anoreksja. Jakiś czas potem zaczął się zadawać z chudszą od mojej. Nic dziwnego, w końcu spotyka się z grubą to musiał coś takiego przy niej powiedzieć, żeby jej nie było przykro :)

Gość ykykiyiki
"Najpierw zdobądź trochę doświadczenia, a dopiero potem wypisuj swoje mądrości..." Skąd wiesz, że nie zdobyłem? Ze szczupłymi zawsze było mi najlepiej. Najpierw zastanów się, zanim zanegujesz czyjąś wypowiedź, a dopiero potem wypisuj swoje mądrości...

Kobieta ma mieć ciało, a nie zwały tłuszczu, albo worek kości... Kwestia gdzie się zaczyna anoreksja czy grubość jest już indywidualna...

ykykiyiki Te z nadmiarem ciała potrafią być o wiele gorętsze niż zadufane w sobie modeleczki... Może nie miałeś okazji się przekonać...

Gość ykykiyiki
"Te z nadmiarem ciała potrafią być o wiele gorętsze niż zadufane w sobie modeleczki... Może nie miałeś okazji się przekonać..." W sumie z jedną grubą byłem i nie powiem, najlepsza była w seksie oralnym. Ale... jakoś te szczuplejsze bardziej mnie podniecają...

No to już są twoje preferencje estetyczne...

Faceci (przynajmniej niektórzy) lubią kobiety- dziewczynki, wtedy stają się opiekuńczy i czują się bardziej męscy. :D

Gość papug
moja laska ma okolo 170 wzrostu kiedy sie poznalismy 4 lata temu wazyla 53kg....teraz wazy okolo 75kg....i muszę przyznac, że cały czas podoba mi się tak samo.....

Gość Przechuj
Ja nie moge nie koniecznie chude idealne proporcje dla wzrostu wg mnie ukladaja sie tak 165cm 50kg 170cm - 53-55kg 175cm to juz 57-60kg Koles o nicku normalny facet napisal ze laska 70kg to norma seksowna 70kg + dodaj do tego jak bedzie wygladala majac 40 lat lub wiecej 65kg to juz max dla ladnej sexownej laski ponizej 175cm idealna laska 168-170cm do tego kolo 55kg Facet normalny napisal 80kg lekka nadwaga ale nie drastyczna powodzenia w lozku przypadkiem zebys sie tam nie zadusil z nia...

Gość aksel z pruszkowa
wolimy grube

Gość jovxxx
mam 166/ 37 lat i cyki misia dd,wolę

Gość ojsjsj
kur wa to ja sie zaczynam intensywnie odchudzać waże 70kg a mam 1 70;/ zawsze chcialam byc szczupla ale chyba mam w genach otylosc bo co bym nie robila to efektow nie widać ehhhh...:(((((

Gość osnsjddcn
a Ty maćku z Lublina udaj sie do psychiatry bo masz coś z glową jak można wziąść rozwód dlatego ze żona waży trosze za dużo pojebany chuj!!!!

Gość grubaskaaaa
Ja mam 160 i 55 kg .Wymiary 88 70 90 i mąż stwierdził ,że jestem gruba :-(