Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Gość hIren_A
czarny don pedro mowi prawde ale powiedz jeszcze jak okrąglejsze lubisz kobiety? co wg Ciebie znaczy kształtna kobieta czy wg Ciebie np jennifer lopez jest okrągła ? /sorry nie znam zbyt wiele gwiazd:P/bo tak byla ostatnio przedstawiana w jakims szmatławcu - jako okrągła kobieta :o wg mnie to porazka bo jesli ona jest okrągla to 70%kobiet na swiecie jest spasła

Gość No niestety ale szczupłe
zawsze bedą łądniej wyglądać. A Ty tak nie obrażaj innych tylko dlatego ze sama masz troszke ciałka. Zazdrość? to może czas sie wziąsc za siebie, jesli Ci to nie odpowiada, albo czekac na amatora tłuszczyku:p

Gość chudzielec_wysoki
ja wole szczuple bo sa po prostu lzejsze - latwiej sie je bierze od tylu, a to najbardziej podniecajace.

faceci wcale nie wolą chudych lasek... niektórym się tylko wydaję, że chuda będzie lepiej pasować do jego auta:) oceń takiego sama

Gość sdfsgfgdf
Chude laski są super, mają zgrabniutkie wąskie tyłeczki małe cycuszki i szczuplutkie nogi. Są lekkie i miło jest przytulić się do takiej drobnej dziewczyny. Podniecają mnie wystające kosteczki. Gdybym miał wybierać między chudą a szczupłą to wybrałbym chudą. Taki już jestem. Wszystko kwestia gustu.

chudzielec_wysoki - gdybyś ruszył ten swój chudy zadek i trochę poćwiczył to nie tylko anorektyczka byłaby dla ciebue lekka :D JA waże 57kg a przez pół Sylwestra mój chłopak mnie trzymał na rękach jak tańczyliśmy :P

z własnych obserwacji wnioskuje,że rzeczywiscie mezczyzni wolą szczupłe dziewczyny,bo z takimi lepiej się pokazać,kumple pozazdroszczą itd. z reguły żenią się z dziewczynami pełniejszych kształtów bo jak sama nazwa wskazuje one mózgi też posiadają w przeciwienstwie do tych o idealnych proporcjach ktore wyzej s*ają niż du*e mają.

Gość szczupły
bo szczupłe mają ładna okrągłą pupe i ciasno wchodzi :D

szczupły - w takim programie na kanale Club faceci się wypowiadali, że z doświadczenia wiedzą, że te grubsze są ciaśniejsze :D Może tłuszcz też jest w środku? :P

Gość martula84
to zależy od faceta jaką woli laskę. mało wiesz skoro twierdzisz,że faceci wolą chude, prędzej szczupłe

i znowu głupie gadanie o tym, że grube jest ok. Otóż nie jest!!!! Koniec i kropka. Trzeba dbać o siebie!! Nie słyszałam jeszcze, żeby komuś podobał się ktoś gruby. I dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.

A dziewczyna ma być zgrabna (facet z resztą też). Żadna z nas nie obejrzy się za otyłym gościem, więc nie dziwmy się, że oni wolą szczupłe.

Gość psssssssssssssssssssssss
antychryst dobre :P:D

Gość mess
a ja uwazam ze kazdy ma prawo byc kochanym i kazdy ma prawo kochac!! tylko nastolatki jaki i mlode chlopaki ogladaja sie za lalkami barbie i przystojniakami!! fakt ze kazdy chcialby miec partnera jako swoja wizytowke ale trzeba pamietec ze to nie jest w dzisiejszym swiecie najwazniejsze!!! dla mnie nie ma znaczenia wyglad wizualny a to co ma sie w srodku i to co sie soba reprezentuje! nie kazdy przeciez urodzil sie miss czy tez misterem! lepiej byc szczesliwa z brzydalem ale z wielkim secrem niz wykorzystywana przez przystojniaka!! trzeba pamietac ze kazdy z nas na swoj sposob jest piekny!!!!!!

wlasnie,ciagle mowicie za jaką sie obejrzycie,że tylko za zgrabną i ok,ale jezeli z nia pogadacie juz taka zaje*ista nie musi być.A co do osob grubszycgh nie wypowiadajcie sie,bo nie jeden z was tez ogladal sie za szczuplutkimi,pustymi panienkami a ma za zone kobiete pełnych gabarytow.

Gość noidea
a teraz grube i zdesperwoane babsztyle beda pisac ze cialko jest sexy i w ogole... a tak naprawde faceci wola szczuple i tyle ;>

Każdy ma swój gust. Ja mam 26 lat, 172 cm wzrostu i ważę obecnie 53 kg, czyli jestem szczuplutka i bardzo dobrze i z tym. A jeśli chodzi o facetów to chciałabym,żeby był ode mnie wyższy i nie był chudy, potrafił wziąść mnie na ręce:) Kwestia gustu. A wy faceci jak to widzicie?

ja mam 170 i 53 kg i tez jestem szczupla i nie jeszcze zaden facet nie nazwal mnie szkieletorem antysexsownym wrecz przeciwnie ciesze sie zainteresowniem. kazdy ma swoj gust a zazdrosne grubsze kobiety niech sie wezma za siebie albo zaakceptuja a nie najezdzaja na nas, szczuple ;P

Dokładnie, po prostu są zazdrosne. Ja też cieszę się powodzeniem, chociaż obecnie jestem sama :( W każdym razie puszyste kobietki nie piszczie,że jak laska jest szczupła to głupia, antysexowna itp. Bo równie dobrze grube jest głupie. Nie ma reguł.

Gość Rozpalony buchaj
Ja uwielbiam szczupłe dziewuszki,są takie kruche i delikatne a to podkreśla ich kobiecość,aż chce się takie tulić w ramiona i chronić.Ja jestym sporym człowiekiem i na zasadzie przeciwieństwa im kobietka drobniusieńka tym bardziej doprowadza mnie do seksualnego szaleństwa!!!

Gość Rozpalony buchaj
ależ to zwykła anorektyczka.Ja nie mam na myśli kobiet o chorym wyglądzie