Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Gość brutalnie szczery
@ grubaskaaaa: to debil jakiś :classic_cool:

A ja mam 160cm i 55 kg wagi :) I wcale nie narzekam na brak zainteresowania ... mam figure ala JLO wiec nie jestem taka chuda tylko taka jak z teledysku pit bulla :) i jakos takie kragle kobity tez maja branie .. . ale to kwestia gustu i juz :)

Gość ja wole okragle kobiety
ja jestem wysoka i chuda. okey fajna dupka długie nogi ale np cycek tylko B ;/ jestem kobieta ale od pewnego czasu marze o seksie z druga kobieta (mysle ze jestem Bi) i moim ideałem jest taka puszysta dziewczyna z wiekszym biustem, zebym miała ją za co złapac:D i takie kobiety mi sie podobaja, dla mnie chude odpadaja:) moze jest jakas fajna okrąglutka dziewczyna z poznania ktora chcialaby sprobowac z kobieta? :D

Gość co myslicie
waze 52 kilo, ale mam 160 cm wzrostu, a wymiary tak mniej więcej hmmmmmm... w cyckach nie pamietam dokladnie jakies 80 cm, w pasie 67 i biodrach 83 i wszyscy mi mowia ze jestem strasznie chuda, a ja wiem, ze tak nie jest, wystarczy że poje do sklepu kupic spodnie :) A co do pocenia się u sczupłych to wcale nieprawda - ja latem również pocę się jak wieprzyk :)

Gość malwa121
Ej ja mam 63kg wagi i 172. Mi sie nawet podoba moja figura, ale i tak bym chciała schudnąć....niewiedzieć czemu. ;D

Gość dominik000
bo mają małe penisy

Gość Moim zdaniem,,,
Moim zdaniem jakieś 20% mężczyzn lubi chude kobiety, wiekszosc woli takie o normalnej wadze.

Gość zawierucha
Faceci wcale nie wolą chudych lasek, wolą laski szczupłe. Nie słyszałam nigdy żeby któryś zachwycał się: "O tak, te kosteczki do obmacania!" Za to słyszałam takie zdanie: "Chłop nie pies, na kości nie leci." Więc już czas żeby pełniejsze babki uświadomiły sobie, że wybieg i modelki to jedno a życie poza tym - drugie, i przestały narzekać i jeździć po chudzielcach jak po łysej kobyle. Wy przynajmniej macie cycki i nie jesteście okrzyknięte zwieńczeniem aseksualności. Poza tym czy zauważył ktoś różnice w postrzeganiu nadwagi i niedowagi? Z jednej strony chudość traktowana jest jak atut, a z drugiej jak ciężkie przewinienie. Nawet jeśli jest to niezdrowe i wydaje nam się nieestetyczne, osoby grubszej nikt nie zapyta (nie licząc niedorostków, którzy wytkną wszystko, tak żeby w pięty poszło): "O rany dziewczyno, wylewasz się, jak to się stało?" Za to chudość drugiej skomentują bez większego problemu: "Boże, jaka ty chuda, co cię nosi? Chyba same kości." Więc rozumiem, że chudej można nawtykać, bo ona pewnie za dobrze się czuje? Temat wychodzonych modelek jako ideału piękna pomijam, bo uważam za oczywiste, że promowanie skrajności niczemu nie służy, a już na pewno nie zdrowiu, zarówno fizycznemu jak i psychicznemu. Ale ludzie, trochę ogłady jak otwieracie usta.

Gość aquariuss
A czmu Kobiety z nadwagą szukają wśród szczypłych facetów? Miałem duzo przypadków, gdzie znajome z nadwagą wolały byc same niż z facetm co ma nadwagę.

Gość zawierucha
aquariuss Większość kobiet szuka szczupłych facetów. To tak jakbyś spytał dlaczego one nie są wyjątkiem ;)

Gość aquariuss
No własnie, szukać kobiet (w przypadku mężczyzn) odpowiednich do swojej wagi i vice wersa. Nie trakować się kuźwa jak wyjątków bo z jakiej to niby przyczyny? Jesteś Gruba/Gruby, szukaj grubej partnerki, albo zacznij cwiczyć.

Gość hmmpf
ja tam lubie chude (nie anorektyczki) dziewczyny. Co jest fajnego jak się gdzieś fałdki przelewają? Jak dziewczyna jest chuda, to ma same mięśnie i miło dotknąć. Zresztą faceci grubi z tego samego względu chyba nie są fajni.

Gość i ja też lubię chude !
przepadam ! bo są głębokie a ja mam dużego

Gość patrycjaaaaaaa
ja mam 167 , i ważę 63 kg ,, mam strasznie szerokie biodra i za duży biust a dodam jeszcze że mam 16 lat ,, i szczerze mówiąc wolała bym być płaska jak te wychudzone panny i ważyc 40 kg ;p

Gość michalad
Myśle że to zależy od wielu czynników a przede wszystkim wzorców kobiecości - poprzednich partnerek, wzorców z dzieciństwa..... Ja osobiście, jeśli mógłbym zdecydować o figurze partnerki, wolałbym szczupłą sylwetkę. może to dlatego, że dziewczyny/kobiety im puszystsze tym bardziej są przeze mnie widziane jako mniej aktywne...leniwe... Mając kontakt, powiedzmy bardziej intymny... bliższy..., z dziewczyną przesadnie puszystą, mam wrażenie jakby ktoś ją ubrał w kostium płetwonurka albo była ubrana w kurtkę puchową... nie podnieca mnie to.. Z wiekiem pojawiaja się też problemy.. to co kiedyś mogło uchodzić za kobiece kształty...zaczyna wisieć... i panna uważa że nie może schudnąć: bo jej biust opadnie. Tyle że potem okazuje się że niby biust jest ok... ale jak panna idzie to na samym początku jest pępek... Nic nie ma złego szczupłej sylwetce - jest ona okazem zdrowia i aktywności. Ale fakt... że sylwetka to tylko zewnętrze.. w związku nie to jest ważne - ale jak pisałem "jeśli mógłbym zdecydować..." No i co najważniejsze - jabłko nie pada daleko od jabłoni - panowie... jeśli chcecie się z kimś związać... przyjrzyjcie się przyszłej teściowej wasza partnerka z dużym prawdopodobieństwem będzie podobna za kilkanaście lat.] wiem co piszę.. bo stary jestem i trochę już widziałem. pozdr

Gość rajtar_reaktywacja
grube dużo jedzą i za dużo siana na nie idzie

bo taki jest kanon w tv ,czasopismach,sklepach nawet manekiny chude

Gość student 24lata:)
Krągły tyłeczek...to jest najważniejsze!!!!!!!!!

Gość mala678
bo grube sa oblesnę.

Gość jmdat
chude jest piekne

Zarówno otyłość, jak charłactwo jest chorobą. Wszystko pomiędzy to już kwestia gustu i indywidualnej budowy. Jednym ładnie, gdy są chude, innym, gdy mają nieco więcej ciała. Po co stwarzać z tego sztuczny problem?

Gość ajum
szczuple sa ok

Gość 24latek.,.,
Jeżeli w młodości laska jest pulchniutka to w wieku 40-45 lat robi się z niej wieloryb. Faceci to czują podświadomie ...koniec, kropka ...

Gość wera100
bronek 50 kilo i 170 cm to nie jest wcale chuda laska tylko normalna. bronek co ty pleciesz!!??? nie jest chyda ja mam 165 i waże 54 i jestem idealna :)

Gość mariner
kazdy czlowiek ma w glowie zakodowane nakierowanie na partnera mlodego bo to gwarantuje genom dobre dopasowanie .Wiec szczupla zawsze kojarzy sie z mloda :) Zauwazcie ze nawet 50tka ale szczupla bedzie miala adoratorow bo u facetow sa zakodowane takie wlasnie preferencje.Zreszta u wielu kobiet tez.Co zreszta widac na ronych forach randkowych gdzie panie wrecz pisza szukam np faceta 18-35 lat a ona 50tka :)

Gość Talulah
ja mam 20 lat, 170 cm i waże 56 kg. wreszcie stałam się normalna, bo byłam mocno szczupła. ale cieszę się, że mam jędrne ciało i że będzie tak dłuuugi czas, bo jestem też w miarę aktywna fizycznie. nie mam nic do kobiet troszkę bardziej krągłych, wręcz nawet jako kobieta lubię popatrzeć na zaokrąglony tyłeczek. Ale naprawdę ciężko mi zrozumieć facetów którzy gustują w kobietach otyłych, typu grycanki. uważam, że żadna skrajność nie jest zdrowa, ani nadmiernie chuda ani aż nadto gruba. i tak też chyba jest z większością facetów, z 70 % lubi normalne zdrowe kobiety, 10 % albo i mniej lubi kości, a reszta lubi wiszące i falujące fałdy... I chuda to określenie zabarwione negatywnie, raczej mówię szczupła. Chuda to taka anoreksja dla mnie.

Gość Talulah
i racja jest w tym, że sporo facetów czuje, że gruba za młodu może się zmienić w wieloryba koło 40. Normalnej kobiecie przybędzie tylko trochę, o ile będzie o siebie dbała, i dalej będzie w miarę szczupła i jędrna, będzie mogła dalej ubierać się w fajne ciuchy a nie jakieś worki na ziemniaki. a tamtym drugim wszystko niestety obwiśnie... brzuch, cycki, pośladki i skóra z ramion... i potem się dziwią, że faceci szukają młodszych i zgrabniejszych... trudno wytrzymać taką przemianę partnerki, ale to działa w obie strony, bo facetom też przybywa...