Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona hmm

HMMM CZy ja go juz nie pociagam

Polecane posty

Gość ona hmm

co mam zrobic jestem z facetem kilka miesiecy .. Wszystko sie ukladalo !!! AZ pewnego dnia spil sie i mi wygarnal.. Nastepnego dnia mnie przeprosil i od tej pory nie uprawiamy sexu.. Powiedzial mi tez ze nie wie co sie z nim dzieje ale woli sie onanizowac !!!! Czy ja go juz nie pociagam

Gość oj tak bylo
pewnie jest z toba bo boi sie byc sam, wiec woli byc a jakakolwiek kobieta nawet taka co go nie pociaga, zapewne jak pozna jakas laske ktora mus sie naprawde spodoba to cie rzuci , albo wzial cie jako pocieche po porzedniej lasce etc

Przysłowia są mądrością narodu, a przysłowie ludowe mówi: Co w sercu po trzeżwemu, po pijaku na języku. Dowiedziałaś się co o tobie naprawdę myśli, przynajmiej znasz prawdę

Gość moim zdaniem to jest tak
może zadaj sobie pytanie czy on mnie jeszcze kocha??? to nie jest normalna sytuacja przykro mi ale marnie to widzę :O

Gość moim skromnym zdaniem///
to on Cię już nie chce tylko nie wie jak Ci to powiedzieć więc najlepsze co możesz zrobić to uprzedzić go bo z tego co piszesz to i tak nic z tego nie będzie, czas przestać się łudzić i zacząć zycie na nowo!!!