Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopcvbnm

zajrzyjcie prosze

Polecane posty

Gość qwertyuiopcvbnm

Witam Kochalam sie ostatnio 7,8 kwiecien, @ powinna byc 18 ale nie ma. Kiedy powinnam zrobic test???? Wg mnie za malo czasu uplynelo, aby test cos wykazal.

Gość qwertyuiopvbnm
blad mi sie wkradl @ powinna byc 11 kwietnia

Już możesz zrobić test. Jeśli jesteś po terminie, to będzie wiarygodny. zrób najlepiej z rana.

Gość qwertyuiopvbnm
ale przeciez to zaledwie kilka dni?????? sama nie wiem.............

Pytałaś kiedy możesz zrobić test. Odpowiedziałam, że możesz już. A kiedy zrobisz to przecież Twoja sprawa.

Gość qwertyuiopvbnm
Karenina ja wiem, ze test najlepiej zrobic po terminie @, ale od stosunku minelo zaledwie pare dni, zastanawiam sie czy test cos wykaze, a na bete to na pewno za wczesnie.

Test powinno sięzrobić w terminie spodziewanej miesiączki . A zazwyczaj testy posiadają taką czułość , że po 6 dniach od stosunku wykrywają ciąże ... Mówisz ze za wczesnie ...skoro nie ma okresu to albo jest ciąza albo obsuwka ...termonu ....okresu ....ale nie wazne ile dni upłynello od stosunku .... skoro ma byc okres a go nie ma to pierwszy sygnał do testu !! ale wydaję mi się ze to były neipłodne dni .zalezy jakie masz cykle .....

No wiesz, w terminie w którym się kochałaś teoretycznie nie powinnaś zajść, bo jajeczkowanie raczej było wcześniej. Z drugiej jednak strony z tymi dniami płodnymi to nigdy nic nie wiadomo. Ja bym zrobiła.

Gość qwertyuiopvbnm
no wlasnie ja tez wiem, ze w tym okresie nie powinnam zajsc, ale tak krutkie cykle mam dopiero od trzech miesiecy, wczesniej byly 35 dniowe i dlatego sama nie wiem co zrobic.....