Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaha

600-700 kcal od dzis

Polecane posty

Gość A za miesiąc załorzycie kolejn
topiki pt "co zrobić z efektem jojo :o:o

Gość gold_ring
ja dzis zaczelam cos w tym stylu. im mniej jem tym latwiej mi wytrwac... na 1000 kcal wymiekam po 2 dniach, kapusciana wytrzymalam bez problemu, z ta dieta mysle ze dam rade. dzis- 650 kcal :-)

hey ja scudlam 5 kilo w ciagu 7 dni :) takze nie jest zle... Jak dla mnie waga 48 kilo jest idealna bo mam dosc grube nogi i chce miec takie fajne zgrabiutkie a przy 48 mi sie juz podobaja. Wszytsko zalezy od budowy. Ja wcale nie wygladam chudo... dzisiejszy jadlospis (to samo co wczoraj w sumie) ser bialy(200kcla) tunczyk (100kcal) szprotka(100kcla) + ogorek troche papryki i pol pomidora jakies 450 kcal. 5 litrow wody

Gość mmm27
czesc dolaczam do was chce zgubic 2kg waze 50 kg wzrostu mam 168 cm

Gość ahaaha
milo ze dolaczasz;p ej dziewczyny podajcie jakies najmniej kaloryczne produkty bo mi jakos ciezko sie miescic w tych kcal;p np na sniadanko zjadlm mala porcyjke zupki mlecznej i juz jest prawie 300 :/

hej :) u mnie kolejny spadek wagi :D mimo wczorajszych drozdzowek i smazonej piersi z kurczaka ! fajnie ! Paszczak a ile masz obecnie w udach ? i przy jakim wzroscie? ja zaraz lece na sniadanie pzdr :)

hej dziewczynki jak wam idzie? :) ja dzis 2 dzien na chałwowej, slabo mi troche ale nie dam sie :) jeszcze tylko dzisiaj, jutro juz musze normalne jedzenie wprowadzic bo za duzo stresow i wysilku!:)

Nie wiem ile mam w udzie ale sprawdze dzisiaj jak wroce do mieszkania to napisze ... wzrost :169 cm Ja sie czuje super na tej diecie i wogole glodna nie jestem ( pewnie przez tpo , ze wogole cos jem) . Pije ogromne ilosci wody i zauwazylam ze mam dzieki temu troszke lepiej nawilzona cere... no i o wile lepiej sie czuje... dziisaj wypilam juz 3 litry :)

Gość Dolaczam sie
Ja tez sie odchudzam. Jakna razietylko cyckow mi ubylo a i tam mam male....

Gość liliawodna
Mam 169 cm i 58 kg i jestem wręcz chuda więc nie wyobrażam sobie osoby 168 i 48 kg przecież to same kości jakis koszmar!!!!!!!!!

Gość Taaaaaa teraz 600 700 kcal
a za jakiś czas nowy topic: "ratunku - dopadł mnie efekt jojo".:classic_cool:

PAszczak a nie sadzisz ze te 50kg to i tak malo przy twoim wzroscie ? masz normalnie okres bo moze Ci zaniknac przy takiej wadze ja do tej pory zjadlam S: mleko z platkami + kiwi IIŚ: pieczone jablko :) mniam

Gość jestescie wszystkie
popierdolone! jebniete anorektyczki, puste malolaty :O

Gość Mam 34 lata wiec dziekuje
za nazwanie mnie malolata :P

do jestescie wszystkie... sluchaj jak masz wchodzic na ten topik i kogos obrazac to lepiej wczesniej jebnij sie glowa w sciane!!!!! Kazdy ma swoje podejscie do odchudzania jedni chudna na 1000kcal inni nie i potrzebuja czegos innego. To indywidualna sprawa!!!!! A jesli neiwiesz co tonanoreksja to sobie poczytaj! chyba kazdy jest na tyle madry ze widzi sie w lusterku i jesli juz by mial kosci odstajace to logiczne ze by nie odchudzal sie nadal!! Zrozum ze ludzie maja rozne budowy ciala! Ja mam 169 i daze do wagi 50 choc i juz 52 mi prawie z eodpowiada a mam iolezanke ktora wazy 52 i juz jest kosciotrupem a ma tyle cm co ja. Tak wiec nie ublizaj tu nikomu kazdy ma swoja glowe i wie co robi. A jesli chodzi co do JOJO to ludzie niewiedza chyba co to jest. JAk ktos umie zapanowac nad obzarstwem to JOJO nie bedze!!!! Odpowiednie wychodzenie i zwiekszanie kalori raz na tydzien po iles tam i problem z glowy. Szkoda slow do co niektorych osob ktopre tylko krytykowac lubia!! A tak apropo miejmy nadzieje ze od poniedzialku ja do Was dolacze ;aseczki:) 3mac kciuki:)

Gość Każda tak mówi
że potrafi zapanować nad obżarstwem a po jakimś czasie żali sie na jakimś topiku, że przez tydzień utrzymywala ścisłą dietę a potem nie mogła sie opanować i najadła sie jak świnia!:o

Gość mmm27
ile macie w pasie i biodrach?

do kazda tak mowi wiem ze sa osoby ktore najpierw sa madre a potem maja za swoje i big jojo. ALe to jest ich sprawa. Niektore osoby umia odpowiednio wyjsc npo z glodowki czy diety i zmienic nawyki w jedzeniu itp. I wtedy im sie udaje. WIec nie ma potrzeby odrazu krytykowac takie osoby np tu,bo skad mozemy wiedziec czy mamy doczynienia z jakas MALOLATA ktora 3 dni dietkuje a 5 sie obzera? Kazdy robi to na co ma ochote, inni moga sie zdzierac i tlumaczyc a ktos itak zrobi swoje a takie ublizenia wg mnie naaja tylko niemilej atmosfery w watku i po co? Jak ktos ma nerwy to niech wyladowuje je gdzies indziej...

Princeska masz rację. Komu ten topik nie odpowiada nie musi na nim siedziec ! i pisac glupoty :o ja sie super czuje na diecie 700 kcal i wcale nie gloduje. A fakt ze szybko sie chudnie :) 2 dni minely a ja mam -1,5 kg :)

Gość ahaaha
dzis mi sie dietka podobala bo bylo malo ale smacznie;p na sniadanko zupka mleczna w szkole troche zipsow podjadlam ale tylko tak dla smaczku no i teraz zjadlam bryzolka + troche kapustki kiszonej:) trzeba bedzie sobie chyba jakas kawke zrobic bo to dobre na glod a ja wlasnie sie przespalam i zaraz chyba mocno zglodnieje:D

malo mnie obchodzi ze komus sie nie podoba to ile chce wazyc :) moja sprawa a nie pisze tu po to zebyscie krytykowali moj cel ale zeby wspierac sie w dazeniu do szczuplej sylwetki!

Gość masza019
ja tez! od jutra przez 2 tyg 500-600 kcal, juz kiedys tak schudlam po czym nie rzuciłam sie na jedzenie tylko stopniowa jadlam wieksza ilosc kcal i ŻADNEGO jojo nie było!!!!!!!!!! pytanko do dziewczyn ktore schudły 5 kg w 2 tyg :cwiczyłyscie dużo? bo u mnie tylko gimnastyka, brzuszki itp 10 min rano i 20-30 min wieczorem

Gość dziewczyny a cambridge
piszecie tu o niskokalorycznej diecie i w zwiazku z tym mam pytanie, gdzies wyczytałam ze dieta cambridge tak działa i rozmawiałam o tym z dietetykiem a on mi na to tak odpowiedział " szkoda wydawac takiej kasy bo jedząć zupki kuksu to samo osiągniesz a taniej" i kurde nie wiem czy powiedzial mi to złośliwie czy naprawde jedząc tylko trzy takie zupki można schudnąć? Jak myślicie?

laseczki mogly byscie mi napisac przykladowy jadlospis 600-700 kcal na tydzien? tak zebybylo musli jogurty owoce warzywa i bialko? tzn chodzi mi o urozmaicenie w te skladniki dni a nie wszytsko w jednym:)Bo ja jakos nigdy dobrze kcal nie obliczam;/

Gość Ola22096
ja nic nie cwiczyłam i 5 schudłam w 2 tygodnie ale od jutra zaczynam cwiczyc codziennie godzinke + bieganie 3 razy w tygodniu... dzis za duzo zjadłam z 1000 kcal;/ ale jutro sobie pocwicze i zrobie dokładna diete 500 kcal:) kto ile schudł na tej diecie???

Gość ahaaha
jestem na 3 dniu diety dzis mialam nie jesc sniadania bo wiem ze popoludniu troche sobie podjem ale slabo mi;/ tez tak macie? ale po brzuszku widac juz efekty:D

Gość masza019
ola22096 dzieki za odpowiedz. do ahaaha: lepiej jedz sniadania bo dopadnie cie głod po południu... ja jem: sn:kefir, 2sn:kilka orzechow lub migdałow, ob:cos białkowego np piers z kurczaka,rybka(gotowane), twaróg, warzywa strączkowe, i sok pomidorowy, kol: surówka z tartych warzyw lub owoc,

Gość gold_ring
u mnie dzis 3. dzien, wczoraj zjadlam ok 715 kcal, przedwczoraj 615. wcale nie jest tak strasznie :-). nie moge sie doczekac np 14. dnia, na pewno bedzie cos widac po mnie :-)

Hey Ja juz chyba 5 dzien na 500 kcla lece. Wczoraj standardowo ser + tunczyk i kilka warzyw. jakies 450-500 kcal w sumie. (i nawet 6 litrow wody wypilam) Dzisiaj zmieniam troche jadlospis...rano ugotowalam sobie 2 jajka i wchamam z serkiem wiejskim i warzywami. Co do moje uda to :51 cm :(