Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolajaca o pomoc

krem wybielajacy na blizny pomocy!

Polecane posty

Gość wolajaca o pomoc

czy jak bede smarowala buzie takim kremem wybielajacym blizny to znikna mi piegi? mam ich tak duzo a nic nie pomaga w pozbyciu sie ich ;[[[[ jestem zrozpaczona pomozcie ;[[[[[

Gość 21_lat
dziewczyno chciałaby miec piegi

Gość wolajaca o pomoc
ale napewno nie tak duzo ;/ ja mam cala twarz ;[ wyglada to nieestetycznie wrecz ;/ i nie dosc, ze twarz to jeszcze ramiona i rece ;[[[[[ bardzo mi z tym zle ;/

Gość hmm nie bedzie latwo
wiesz, nie wiem czy w ogole mozna sobie wybielic piegi, szczegolnie jesli jest ich duzo. Przypuszczam, ze i tak wybielenie spowoduje rozjasnienie cery oraz piegow, ale w efekcie one i tak beda, tyle ze bledsze. Ze swojego doswiadczenia moge Ci polecic zel depigmentacyjny: http://www.sanusmarket.pl/depigmentacyjny-przebarwienia-naskorkowe-neostrata-p-2118.html Mialam po lecie kilka przebarwien poslonecznych. Zabralam sie za nie zaraz po zakoczeniu sezonu i udalo mi sie je wyrownac. teraz moja twarz nie ma przebarwien - osiagnelam swoj cel. Jest to dosc silny preparat, zluszczajaco wybielajacy. byc moze Ci pomoze, choc naprawde nie dam gwarancji: http://www.sanusmarket.pl/depigmentacyjny-przebarwienia-naskorkowe-neostrata-p-2118.html Nie polecam kremow na blizny, przeciez one tylko powoduja wyroznanie struktury skory i odnowienie komorek, natomiast nie maja wplywu na kolor pigmentu cery. Najlepiej przetestowac zel na pewnych odcinku skory, przykrytej ubraniem, i sprawdzic, czy w ogole walka z piegami ma sens.

Gość weronika20
zele na blizny nie pomaga, np dermatix usunie Ci przebarwienia nio i pomoze na blizny, ale na piegi nie , wiem bo sama mam piegi, chociaz ja je uwielbiam bo dodaja urody :) ale widzialam kremy na nadmierna pigmentacje spóbuj ich popytaj w aptece