Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notoznowutematrzeka

temat rzeka.co myslicie o tej kiecy..?no.

Polecane posty

Gość notoznowutematrzeka

hahan sama sie smieje, ze robie to samo,ale jakos chcialabym poznac Wasze opinie. jestem na nia zdecydowana w 99% pozbede sie tylko tych cienkich ramiaczek biegnacych do szyi. no i u mnie fajnie trzyma biust..bo na modelce jakos tak nie bardzo;) no to piszcie!

Gość notoznowutematrzeka
nawet nie widzialas...;)glupia!;))hihihi

Gość taka jakas see
ładna ładna ale nie sadzisz,ze taka za bardzo bufista:P

Gość notoznowutematrzeka
chinka...no wiec jestem szczupla bardzo..(az za) mam nadzieje troszke przytyc do slubu no i mam 175, wiec o to sie nie martwie.. chinka na innych forach poczytalam,ze troszke o tym wiesz..to jaki welon bys tutaj zaproponowala...i kwiaty..? dzieki za rade!

Gość notoznowutematrzeka
dzieki paris, kazda opinia sie liczy;) wiesz ze na zdjeciu nie do konca do mnie przemawia...ale jak ubralam...to przemowila bardzo;)))bynajmniej najbardziej ze wszystkich

Gość taka jakas see
hmmm jest INNA niz wszystkie klasyczne ale liczy sie wygoda bo slub to nie 10min zebys gleby nie zaliczyla:)

autorko - czesto tak bywa, ze coś na wieszaku bądź zdjęciu prezentuje się zpełnie inaczej niż jak to przymierzymy a suknie slubne w szczegolnosci ważne zebyś ty się dobrze czuła i podobała sobie

Gość notoznowutematrzeka
no ale haris...jaki welon?;)

Welon prościutki, bez haftów i zdobień, najlepiej woal, nie żabot, albo do pasa albo długi, tylko z długim jest ten problem, że jest niewygodny, trzeba go trzymac w ręce podczas tańca, bo każde jego upięcie jest brzydkie :O Lub Podczas wesela zmienić długi na krótki :) Tylko wtedy fryzura musi być w miarę prosta żeby się nie rozwaliła przy przepinaniu ich :) A swoją drogą takie syrenki są szalenie niewygodne w tańcu, niestety :(