Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam święty nie jestem ale

Moja dziewczyna mi powiedziała, że straciła cnotę w wieku 15 lat...

Polecane posty

Gość jego kobieta tez jest
doswiadczona tak samo jak on:-D

od kobiety nikt nie wymaga doświadczenia nabytego z innym facetem a wręcz przeciwnie nikt nie lubi używanych szmat

Ale ja przynajmniej nie straciłem cnoty w wieku 15 lat. Większość przystojnych facetów miało jakiś przygodny seks, było w agencji, miało przynajmniej kilka dziewczyn. O co biega?

tak samo jak nikt nie lubi kurwiarzy:-P :-P:-P

Pierwszy raz miałem krótko przed 19-stką

kobiety często chcą doświadczonych a jak nie chcą to niech szukają prawiczków

Poza tym jak chcecie facetów bez przygód, to sobie szukajcie gogusiów w okularach w rozciągniętych sweterkach do kolan :classic_cool:

przeszlosc partnera nie powinna miec zadnego znaczenia a juz szczegolnie,jesli chodzi o okres nastoletni,bo skoro sam mowisz,ze byla jeszcze dzieckiem,to jak mozesz ja jednoczesnie obarczac odpowiedzialnoscia?

ja mialam 17 lat gdy stracilam dziewictwo (co za glupie wyrazenie,niczego nie stracilam a raczej zyskalam) zrobilabym to wczesniej gdybym akurat miala okazje i ochote,albo pozniej,gdybym jeszcze nie trafila w dobry moment

Obrzydza mnie to, jak o tym myślę, że co ona wyrabiała z chłopakami w wieku 14-16 lat to mi się niedobrze robi

Moją wcześniejsza dziewczyna nie byla dziewicą i to w dluższym związku bardzo przeszkadza. Na szczęście zostawiłem ja a moja obecna narzeczona jest dziewicą

co innego jak kobieta czy facet byliby wczesniej w powaznych zwiazkach!!! ale pieprzenie sie dla samego pieprzenia, to kurewstwo i nie wazne czy robi to facet czy kobieta!!!

mi się niedobrze robiło jak pomyślalem że jakiś inny spuszczał się w nią ble teraz olewam szmaty

dla mnie nie ma zadnego znaczenia co moj facet robil zanim mnie poznal oczywiscie,jesli kogos skrzywdzil i np. nadal by nie czul skruchy,wtedy bym sie martwila natomiast nie wiem jakie ma znaczenie to ile panienek stuknal,ile kochal,z iloma naraz byl w lozku,i co tam dokladnie robili.a jesli mial ochote na seks w wieku chocby i 12 lat to tez spoko gdyby cos bylo nie tak twoja dziewczyna mowilaby,ze ktos ja wykorzystal,a tak to najwidoczniej byla juz gotowa

Nikt tu nie mówi o dziewicach, ale szczerze w roli dziewczyny na poważnie to sobie wyobrażałem taką co straciła cnotę gdzieś w wieku 19-20 lat, miała jednego dwóch chłopaków, no może też trzech, z którymi spała i tylko oni ją nago oglądali i pieścili na golasa

od wiekow zakompleksieni ludzie wpajali to dzieciom,tak,ze teraz juz nie wiem czy w koncu ktos zrozumie w katolickiej polsce,ze seks to przyjemnosc dana nam przez nature

Co Ci za różnica jednego czy stu i tak używana A taka po kilku przynajmniej doświadczona

Tak sex jest przyjemnością ale rownież niesamowitą przyjemnością jest rozdziewiczyć kobietę i nie warto z tego rezygnować

ok niech bedzie,ze stracila dziewictwo w wieku 20 lat,miala 3 chlopakow...potem poznala ciebie. wasz zwiazek sie konczy,zrywacie...i juz miala w ten sposob 4 chlopakow. czyli wtedy juz bedzie szmata? nie? kto ma prawo ustalac ktory numerek jest jeszcze ok a ktory bleee?

faceeet, to jest totalnie obludne... co jeszcze tobie wolno cza nalezy sie, a kobiecie nie?

to od razu mow,ze chodzi ci o przyjemnosc rozdziewiczania a nie ze dziewica jest w porzadku a doswiadczona to szmata

Poprostu inaczej wygląda poważny związek gdy kobieta byla dziewicą niż z taką używaną inaczej się je traktuje i człowiek chce być wierny tej co byla dziewicą

Jeżeli się szuka żony to dziewica jestw porządku , używana niekoniecznie

samo slowo "uzywana" swiadczy o twoim podejsciu do seksu jako do czegos zlego. a zanim nie pojmiesz,ze jest piekny (nawet ten przygodny) to nie jestem w stanie nic ci probowac tlumaczyc...

Dla mnie dziewczyna, która straciła cnotę w wieku 15 lat, ściągała bieliznę przed chłopakiem w wieku 14 lat, a w wieku 16 lat uprawiała oral i anal to szmatka

Seks jest przyjemny i fajny, ale moim zdaniem jest brzydki. Piękny to on nie jest. No piękny był dla mnie tylko z jedną dziewczyną, którą bardzo kochałem