Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilijeczka18

Co sądzicie o tej sali?? Podpowiedzcie mi czy ją wybrac??

Polecane posty

Gość Kasssiaaaa
mnie się podoba-120 to dobra cena:)

Gość kijanka123213123
jaasne! slicznsa sala!

Gość juliusiannka
nawet juz ubiera c nie trzeba bo fajna jest sama w sobie;)

Gość Evangeline
super sala:-)

Wyjątkowo piękne miejsce. Sala niezwykle efektowna i elegancka. A cena? Szoook, że taka niska. Moja siostra płaci 180 zł od osoby, a nie oferują nawet w połowie takich warunków, jakie się tam znajdują. Menu też zachęcające. Ja nawet bym się nie zastanawiała.

Wyjątkowo piękne miejsce. Sala niezwykle efektowna i elegancka. A cena? Szoook, że taka niska. Moja siostra płaci 180 zł od osoby, a nie oferują nawet w połowie takich warunków, jakie się tam znajdują. Menu też zachęcające. Ja nawet bym się nie zastanawiała.

Sala przepiękna, rezerwuj śmiało, a cena rewelacyjna. U mnie jest podobnie, ale jak mi wyjdzie chociaż te 130 zeta od osoby, to przeszczęśliwa będę:-O

Gość wsereeww
niezbyt ta sala zimna chłodna bleee

Gość Zośka80
bardzo łądna sala! cena tez dobra.

Gość sala ładna
tylko filarów nie lubię.

Gość utta
Sala bardzo ładna jakby to bylo w moim miescie od razu bym ja brala i taka niska cena :)

Gość lzureczka
Witam ja też ją właśnie zarezerwowałam mam nadzieje że jedzienie będzie pyszne ale z tą ceną to nie wiem czy zle nie uslyszałaś

Gość umcykumcyk
zależy kto co lubi. ja bym takiej nie wybrała bo robimy wesele w stylu folk, staropolskim" z przytupem" ma być swojsko i rozrywkowo. wybraliśmy "karczmę rzym" we Wrocławiu. Saa jest drewniana z drewnianą antresolą, drewniane ławy i stoły sala będzie wystrojona makami, świecami z wosku pszczelego i girlandami kwiatów. Gdybym miała wybierać taką salą jak Ty proponujesz a remizą strażacką to wybrałabym remizę. Tylko się nie obrażaj- nie chcę żebyś odebrała moje słowa jako uszczypliwe. Po prostu moim zdaniem wesele musi być huczne, wyzwolone od jakiś sztywności ( nie od kultury!). A niestety otoczenia sprawia, że się do niego dopasowujemy. Byłam kiedyś na takim weselu w hotelu sala była podobna. Białe lilie ,białe świeczniki było drętwo , smętnie. Ale każdy przeżywa ten dzień tak jak by chciał, bo to jest jedyny raz w życiu. Więc zrobisz jak uważasz.