A.N.N.A 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 mam pytanie czy też macie problemy z zakupieniem w Waszych aptekach bromergonu? dzisiaj mi powiedziano że są z nim problemy w aptekach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też miałam ten sam problem Napisano Kwiecień 15, 2008 hiperprolaktynemię zdiagnozowano u mnie miesiąc temu... nie mogłam dostać tych tabletek w aptekach centrum Katowic - farmacutka powiedziała, iż brakuje go w hurtowniach /?/; :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 no i co teraz będzie z prolaktynkami,mi też powiedzieli że jest problem w hurtowniach,kurcze ten norpolac czy jakoś tak kosztuje aż 80zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 proszę może mi ktoś pomoże mam receptę na bromek ale nie mogę jej zrealizować bo nie ma go w żadnej aptece! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 18, 2008 poszukaj w aptekach internetowych. W niektórych system działa w ten sposób:1. Składasz zamówienie2. Dosyłasz receptę poleconym priorytetowym (4,30 zł)3. Płacisz z góry albo bierzesz przesyłkę za pobraniem i płacisz za lek u listonosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 NIESTETY W APTEKACH INTERNETOWYCH TEż NIE MA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loij Napisano Kwiecień 18, 2008 ale w aptekach jest Bromocorn- odpowiednik bromergonu-można go zamienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 ile kosztuje ten bromocorn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loij Napisano Kwiecień 18, 2008 Nie pamiętam ceny, ale nie jest bardzo drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loij Napisano Kwiecień 18, 2008 cena- 3,20zł-sprawdziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach