Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka25

jak facet zrywa z kobieta,ale chcialby zostac z nia w kontakcie

Polecane posty

Gość porsche 911
tak suko chce miec darmowa cipkee

Gość elle.
to zalezy w jakim kontakcie.

Gość tesoro9
on w ten sposob albo chce dalej miec darmowy seks bez zobowiazan, albo chce wyjsc na 'dobrze wychowanego' :P wielu panow twierdzi ze 'nie bedziemy sie zachowywac jak para durnych nastolatkow, mozemy sie przyjaznic, utrzymywac kontakt' po czym blyskawicznie znikaja ;)

Pomyśl: po co mu ten kontakt po zerwaniu? Zresztą, po co rozważać powody faceta; jakby ze mną zerwał, to ja nie chciałabym już kontaktów z nim :P

Gość Taka se
Taka znajomość nie ma sensu :] Wiem to po sobie :]

Gość gość
O rany:o Facet też człowiek - ma przecież uczucia, przywiązuje sie...jeśli jest z jakąs laską dłuższy czas, to po prostu dziwnie tak nagle zerwac kontakty. Stąd niektorzy faceci wolą zostać na stopie koleżenskiej ze swoimi ex. Wcale nie musi być tu podłoża seksualnego....to trzeba szczerze zapytać faceta o powody jakie nim kierują, bo ja w jego głowie nie siedzę przecież 😴

Cos o tym wiem... Gdy zdecydowalismy sie zerwac on powiedzial, ze czasmi chcialby do mnie zadzwonic i sie dowiedziec co tam u mnie! Albo wyskoczyc na kawe czy do kina... jako znajomi i nie bedzie w tym kontaktu sexualnego! Ja natomias postawilam sprawe jasno, ze sie rozchodzimy nie gadamy i sie nie spotykamy! No i dlugo nie minelo i wrocil skruszony z bukietem kwiatow... i docenil co mogl stracic :)

Gość porsche 911
myslalem ze masz godnosc i do niego nie wrocisz a wystarczylo przekupic cie kwiatami

Nie jest tak jak myslisz! Jestesmy ze soba dlugo... No i zdaza nam sie klocic ze zgledu na nasze mocne charaktery... Kocham go jestem w stanie zrobic dla niego wiele! Dalismy sobie czas i wtedy on zrozumial, ze bardzo mu na mnie zalezy i mnie kocha i nie chcial mnie stracic... Nie sadze, ze zle zrobilam wracajac do niego! Jestesmy dalej razem, kochamy sie i jestemy szczesliwi :) Czego wiecej moge pragnac? To jest moim zdaniem najwazniejsze! :)

eh,nie chodzi o mnie. porshe popracuj nad swoim brakiem kultury,po prostu zrob cos tym,bo sloma z butow ci wylazi:O

Gość z dupy też mu wystaje D

Gość to znaczy że
chętnie by jeszcze podupczył ale nie ma już ochoty się po tym przytulać:D