Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa299

czy wypada mi założyć ślubny welon mająć 2 dzieci

Polecane posty

Gość Pewnie że idź
w welonie.

wszystko wypada, obojętnie jak się ubierzesz i tak ci zawistne baby duupę obrobią. Jeśli uważasz że ma być welon a dzieci masz z ukochanym mężem, to jesteś godna tego by ubrać się w welon i na biało. Ja ożeniłem się z wdową i co zgodnie z tym powinna ubrać się na czarno????

Gość chyba za 7
kiedy w koncu Polska przestanie byc taka zasciankowa? kobieto nie pytaj czy wypada tylko zkladaj ten wielon i idz do slubu! co ci obchodzi co ktos pomysli, to jest twoj dzien i masz wygladac w nim jak chcesz. jakies kwestie czy wypada czy nie sa dla starych, zacofanych pierdul.

Gość bleble ble
jak chcesz to idz w weleonie do slubu:) co to za glupie gadanie ze za stara itd. moja siostra mila lat 31 jak brala slub i byla w bialej sukience i weleonie (i oczywiscie nie byla dziewica) napewno bedziesz slicznie wygladac w welonie to dodaje takiego uroku.

Gość jestescie stare dewoty
oczywiscie nie wszyscy :) Niektorzy ludzie biora swoj pierwszy slub po 30, wtedy tez decyduja sie na dzieci i co? Staro i glupio wygladaja w welonie? Bez sensu :O I jeszcze jedno: oznaka dziewictwa to jest blona dziewicza, drogie bigotki, a nie welon :O:O:O

Gość bierz welon
a co! hipokryzja na całego, a jak ktoś Ci powie coś niemiłego to będziesz wiedziala przynajmniej z kim na przyszlosc sie nie zadawać

Gość Ogromna prośba
http://hosting.pampers.pl/pl_PL/google_video /gallery_view.php?type=photo&page=5&id=1902&from=gallery Oddajcie kochani głos na syna koleżanki, koleżanki . Z góry dziękuję i bardzo, bardzo proszę o potwierdzenie.