Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsssstyd

Tego kolesia powinni zamknąć i jego wszystkich klientów za dręczenie zweirząt!

Polecane posty

Gość tos jest ladnie
pojebana:o

Gość wsssstyd
tylko idiota nie wie, że takie dźwięki tylko pare sekund nie powodują bólu...potem zaczyna się zwykłe dręczenie a nikt mi nie wmówi, że raz naciśnie i pies odchodzi...jakbym kogoś złapał na stosowaniu tego na moim psie to bym mu wszystkie palce pokolei połamał...jak im psy przeszkadzają niech oskarż właściciela

1. sprzedawca nie odpowiada za to co robią jego klienci 2. jak by cię parę razy napadł rottweiler z którym nie da się nic zrobić bo właściciel jest "ustawiony" to pewnie zastanowiła byś się nad takim urządzeniem, może i nawet działa

Gość dejot
Dazer II - działa jak trzeba - 2 dni i psiur zapomniał że umie szczekać - jeszcze trochę i będzie mnie witał mówiąc "dzień dobry" - GORĄCO POLECAM Świetne urządzonko! stosuję i psy głupieją, nie wiedzą skąd ten ultradźwiękowy dzwiek, gorąco polecam sprzedającego! Zdecydowany pozytyw! Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. A jak działa DAZER II? Ujadający pies sąsiada zwiewa w takim tempie, że mu łapy buksują na betonie. Na koty tez działa :P POLECAM! no faktycznie nikt nie dręczy tych zwierząt......... chciałbym widzieć mine takiego cwaniaka jak mu się bateria skończy a Pitbull z naprzeciwka skapnie się kto go dręczył :D

Gość wsssstyd
a co mnie ludzie interesują ? " To ludzie ludziom zgotowali ten los " Mnie raz napadnięto, to mam nosić broń innastępnym razem zastrzelić delikwenta ?

Gość dejot
1. sprzedawca nie odpowiada za to co robią jego klienci Sprzedawca broni też nie odpowiada ale czy to daje mu prawo sprzedawać ją każdemu ?

Gość tos jest ladnie
delicious nie jestes w tym sama:)

Gość dejot
a kolesia można zgłosić na allegro...jestem ciekaw czy takie cacka są dozwolone w Polsce....

bo taka prawda :O ludzie są falszywi, sami sobie szkodzą i wyżywają się w dodatku na zwierzętach ...( nie mowię tu o tym urządzeniu.) nalezy pamietac ze zwierzeta nie sa naszą wlasnoscia. musimy traktowac je z szacunkiem ;)

Gość ja bym sobie to kupiła
mieszkam na wsi i tu idioci puszczają swoje psy po dworze,latają gdzie im się podoba, wieczorem strach z domu wyjść bo lata kilkanaście psów -ostatnio w południe bałam się wyjść z autobusu bo siedział sobie na przystanku rottweiler z wilczurem :o

Gość ty zerrroooo
Ludzie,ha nie rozsmieszaj nas. Ludzie to kanalie (jasne ze nie wszyscy). Ty do nich nalezysz. A wiec spadaj bic swoja rodzine kablem,sadysto.I niech ci zakatuja przyszle bachorzyska,matke,ojca,babke..Poczujesz ten bol.A moze i nie bo takie g....jak ty nie czuje.Jestes nieszczesliwy,biedny,niekochany.Powies sie i ulzyj tej planecie.

\"daje mu prawo sprzedawać ją każdemu \" każdemu kto ma pozwolenie, tak i o ile dany typ broni jest dopuszczony do obrotu w Polsce czyli można tylko \"kolesia można zgłosić na allegro...jestem ciekaw czy takie cacka są dozwolone w Polsce....\"

Gość tos jest ladnie
pozdro6OO przyjedz do mnie polamie ci gnaty tępa idiotko :o

Gość valerian
pozdro6OO widocznie czas iść do roboty pasożycie społeczny... pies ma prawo szczekać od 6 rano do 22...więc Wal się na face :D

Gość tos jest ladnie
wole psa niz taka kretynke jak ty:)

Gość tos jest ladnie
pustostanem jestes ty! ten kto nie szanuje zwierzat nie szanuje sam siebie ot co:) pozdro6OO nie goraczkuj sie masz wybujala fantazje chlopie:D

zapchlona kupa siersci na dwoch lapach to nei czlowiek zeby zaslugiwal na szacunek. mozna sobie trzymac kundla w domu i opiekowac sie dbac o niego. ale zeby szanowac? za duze slowa, mowimy przeciez o zwierzeciu głąbie..:O

Gość tos jest ladnie
widzisz dla mnie zwierze jest wazniejsze niz tacy ludzie jak ty i nigdy sie to nie zmieni:)

Gość zabity morderco
pozdro6OO a my cie zakatrupimy,czekaj no pizdzielcu zdechniesz

Gość tos jest ladnie
zalezy z jakimi ludzmi;) z takimi twojego pokroju w zyciu bym nie chciala:) mam psy a sierci nie widac bo sprzatam a nie lenie sie jak ty;)

Gość dejot
po pierwsze nie działa przez ściany.... po drugie ludzie bardziej nie zasługują na szacunek mademoiselle catastrophe jest wielu ludzi dla których twoje życie jest mniej warte od tego kundla...