Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsssstyd

Tego kolesia powinni zamknąć i jego wszystkich klientów za dręczenie zweirząt!

Polecane posty

Gość tos jest ladnie
pozdro a miales kiedys psa ze tak pieprzysz glupoty ? ja sie cale zycie wychowalam ze zwierzetami i moi znajomi rowniez a po deszczowym dniu psa kapie, jest zadbany a juz napewno nie mozna powiedziec o nim ze smierdzi ;)

skad wiesz ze sie lenie. i nie oceniaj z gory jakim jestem czlowiekiem, skoro mnie nei znasz.. nie wszyscy musza miec w domu psy,albo je lubic. ja akceptuje, ale mam zdrowe podejscie. to nie ludzie. nie zastapia czlowieka. to tylko zwierzeta, kierujace sie instynktami i przyzwyczajeniem. nie ma w nich emocji i uczuc.

Gość swetynadela
pozdro widac ma jakies problemy emocjonalne nie mozesz napisac zdania bez zbednego rzucania miesem? prostaku...:o

Gość swetynadela
haha a to dobre :D w psach nie ma uczuc ani emocji :D nie no poprawilas mi humor:D psy czuja bool tak samo jak ludzie a nawet glebiej i mocno sie przywiazuja i sa w stanie dla swojego pana zrobic wszystko ale co ty mozesz o tym wiedziec?:o

Gość dejot
ty w ogóle wiesz jak działają ultradźwięki ??? Gdyby to działało przez ściany to by prawnie było zakazane....wyobrażasz sobie co by się w zoo działo ? Przez kurtkę, kieszeń, siatkę też nie działa....trzeba bezpośrednio wycelować....fakt na pewno nikt się nie zorientuje :D

Gość szczerze powiedziawszyy
pozdro a co mnie to obchodzi ze cie to wkurwia? w dupie to mam:D

potem ty bys sie utopil za nim:D nie ma co odpisywac idiotom bo sobie tu zywna prowokacje urzadzaja, walic ich:)

Gość dejot
ale widzisz nie doczekasz się ......więc po co te wypociny.......

Gość dejot
to wtedy pogratuluj kumplowi odemnie bo ma pewną nagrode Nobla :D a ja się dziwie, że 99% studentów Politechniki to faceci :D

:D hahahah

no jak kumpel z politechniki podkreci amchine to nie ma chuja we wsi bedzie przechodzila przez sciany blokowe, drzewa i akrtki papieru :D zasieg bedzie trzymal 50 kg i wszystkie psy w okolicy wysadzisz sygnalem w pizdu :D

Gość valerian
idiotko jemu chodziło, że ultradzwięki odbijają się od wszelkich przeszkód...ścian, drzwi itd gdyby ultradzwięki przechodziły przez ściany to by wszystkie nietoperze się pozabijały :D

Gość wandeczka.
Ja mam psa i kocham go bardzo. I wcale nie uważam przy tym wszystkim, że to urządzenie jest jakies bardzo złe. Bo czemu ono służy ? Temu, że jak jakiś pies jakiegos debila, który nie umie swojego psa wychować albo przynajmniej przypilnować , stoi przed człowiekiem i szczerzy zeby - żeby człowiek miał możliwosć go odstraszyć. Ile było przypadków, jak jakis cymbał wziął sobie psa o dominującym charakterze i nie umiał sobie z nim poradzic, a potem ten pies rzucił sie na jakieś dziecko czy inną osobę ? I co, taki człowiek ma mieć skrupuły i nie użyć takiego przyrządu, bo psa uszy zabolą ? Jak bolą, to niech ucieka - wtedy przestaną boleć. Taki jest właśnie sens tego urządzenia. A nie taki, żeby chodzić do wszystkich okolicznych psów, stawac im przed buda i je dręczyć.

Gość zgłoście typa na alergro
"Świetny sprzęt. Miałem problem z psem sąsiada, który szczekał niemiłosiernie już od świtu. Już miałem zamiar kupić śrutówkę, ale znalazłem Dazzer'a i kupiłem go. Wystarczy wcisnąć przycisk i pies zmiata :-) Piękne" jestem pewna że wielu sadystów męczy tym, zwierzęta! to je boli!! taka prawda!! tak jak ten skurwysyn pozdro600 i inne cwele tego świata używają to na psach które są np przywiązane i nie maja dokąd uciekać i jeszcze ich to bawi... frajerzy jebani w dupę bym was dojechała to zabiła!!!! było o czymś takim głośno kiedyś dy ktoś w ten sposób wykańczał psy w schronisku gdzie za kratami nie miały nawet gdzie się schować! ZGLOSCIE TO BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak ale wczesniej zgloscie
tego huja pozdro600 i skontaktujcie sie ze straża dla zwierząt ściągną jego IP i koleś mózgojeb też beknie. wiesz o tym ze jesteś śmieciem jakich mało? twoja matka to kurwa a ojciec pedofil!!

Gość wandeczka.
wierzycie, że pajac smarkaty wyda 140 zł na taki aparat ? to tylko pogróżki smarkacza, co chce podrażnic ludzi

nie chcę się wypowiadać w tym temacie, bo masa tu podjudzaczy, ale chciałabym zwrócić uwagę na to, że małe dzieci słyszą o wiele więcej częstotliwości, niż ludzie dorośli. To co działa na psy i jest niesłyszalne dla ludzi dorosłych może być szkodliwe dla małych dzieciaków. Ciekawe czy ktoś to kiedyś przebadał?

Czy was już do reszty pogrzało od tej samotności i przebywania na forach ?!!! Nie macie większych problemów ?!!! Wielkie obrończynie sierściuchów i futerek :D