Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan Gitatra

spotkania...

Polecane posty

Gość Stefan Gitatra
no tez taki mi sie wydaje... ale sama chyba przyznasz ze milo cos dostac fajnego i milo wyslac.... przynajmniej ja tak to widze. Wiesz, dla mnie troszke glupio siedziec w pracy 8 godzin i wogole sie nie odzywac... tez najbardziej obstawiam ta niechec do pisania smsow, ale hm... a moze idzie to jakos sprawdzic czy lubi pisac czy nie? moze tak wbijam o to, bo na poczatku powiedziala ze po jakims czasie bedzie fajnie i milo pisac.... a poki co jest to samo, czyli mimo wszstko jakos nie zawrocilem jej w glowie...

obiecała, żebyś przestał drążyć temat :) Swoją drogą, to jakiś dziwny jesteś, ja,kiedy jestem w pracy, to na dźwięk mojego telefonu reaguję lekką agresją, bo nie lubię, jak mi sie przeszkadza. Skoro widujecie sie codziennie, to daj jej trochę od siebie odpocząć :)

Coś mi sie wydaje, że ona traktuje cie jak zapchajdziurę . Wypełniasz jej pustkę . Jest ciebie pewna, zbyt pewna. A mówilam nie rezygnuj z pilki , nie rezygnuj....

Gość Stefan Gitatra
napisalem ze pilki nie ma, bo nie mam z kim dzis grac.... w sumie racja, bo w ostatnia srode byly 3 osoby:) a jak grac w 3 czy 4 to bezsensu... wole spedzic milo czas. wiecie ja tez tak wbijam z tymi rzeczami bo blem w zwiazku 5 latnim gdzie moja bya kobieta na kazdym punkcie byla zazdrosna, podejrzliwa i wszystko musiala miec przekrecone na swoje... to tez nie jestem taki pewno co do wszystkich rzeczy bo duzo mnei tamto kosztowalo...

\"a jak grac w 3 czy 4 to bezsensu... wole spedzic milo czas.\" dopóki jest z kim :P:P Ps a ja mysle, że ona jest po prostu zamknięta w sobie, ale bardzo cieszą ją te smsy

Gość Stefan Gitatra
dlaczego myslisz ze zapchaj dziura? nie byla z nikim od stycznia... wiec czy ja wiem czy taka zapchaj dziura, majac tyle chetnych... a jak sobie udowodnic ze jednak jestem tylko po to?

o żesz...skąd ja to znam :o Mój ostatni były też tak miał, facet po rozwodzie z kobietą typu boa-dusiciel , za dużo swobody mial przy mnie, w efekcie sam zaczął sie w takiego boa zmieniać...brrrrrr.

\"dlaczego myslisz ze zapchaj dziura?\" jej chodziło o to, że ją dobrze posuwasz - tzn jej dziure - troche wulgarne, ale dosadne... napisales do niej smsa?

Gość Stefan Gitatra
wlasnie a to tak po czasie dziala ze samemu idzie sie zarazic... dlatego chyba mnie rozumiecie ze troche jestem jakis wyczulony na te rzeczy, a dwa ze mi zalezy... kurde... ale macie racje... juz nie pisze dzis, i tak jak zawsze po pracy (14) jechalem do niej posiedziec, teraz tego nie zrobie, dopiero sie zobacze z nia wieczorem... trudno... moze tez tak byc, ze bedzie myslala ze sie oddalam od niej jak nie pisze, ale sama musi wykazac wlasna inicjatywe..... choc z tym ciezko,, sama kiedys mi mowila ze w zwiazku sama z inicjatywa nie wychodzi... wiec moglbym czekac i czekac...

"w efekcie sam zaczął sie w takiego boa zmieniać" kyrenka ma na mysli rozmiary Twojego penisa - strasznie dosadne te nasz lazseczki na forum

komiczne :D:D:D A mówiąc o kobiecie boa miałam na myśli rozmiary jej łechtaczki?:D:D:D

Piszesz i piszesz(smsy) , a ona nic. To nie jest normalne , że ona ci nie odpisuje. No Stefan łumaczymy ci co i jak poł dnia , zawalajac wlasna robote , a ty niekumaty. Daj dziewczynie troche oddechu, niech zateskni za toba , niech poczuje sie niepewna. Pilka to tylko symbol , rezygnujesz z wlasnego życia, z wlasnych pasji . To sie kobietom nie podoba. Lubimy byc zdobywane, ale przez facetów , a nie troki od kaleson.

Gość Stefan Gitatra
a moze ona jest inna i jak poczuje, ze troszke mam ja na dystans tez taka si ezrobi... i w niczym to nic nie da:(

wy jeszcze o tym gadacie? to tylko ja taki pracuś? Pisałam, żebyś do niej nie pisał i poszedł na piłkę i dał jej troche oddechu...

Gość czarnula18
STEFAN GITARA.Zachowujesz się jak dzieciak.Nękasz laskę smsami, nawet kota można zagłaskać na śmierć!Ona wie,że ma ciebie na skinienie palca, więc o co ma się starać ,jak gościu świata poza nią nie widzi.Wyluzuj, jak można tak skakać, od jednego do drugiego?Mówię tu o niej.Jakiś jej facet wyjechał za granicę, a ona już z drugim, a z tamtym jeszcze smsuje.Może ma problemy emocjonalne, nie potrafi być jakiś czas sama.Jedno się zamyka, dopiero w drugie wchodzi, to ma sens.Laska igra sobie z uczuciami twoimi i tego za granicą też.Jakaś lalunia, która musi być podziwiana i adorowana.Gdzie tu zaufanie, chemia, bo nie widzę.Jak ktoś ją oleje to laska otworzy oczy,bo jest nieszczera i obłudna, nawet w stosunku do samej siebie!

tak na marginesie - Stefan, nie brałes chyba serio tego co Ci tu radzilem? Jesli tak, to olej to i dzialaj dokladnie odwrotnie