Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan Gitatra

spotkania...

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
zainwestuj w gadajaca papuge. wysylaj ja co wieczor do ukochanej zeby niepostrzezenie dostala sie przez uchylone okno i wyszeptala jej do ucha "dobranoc ukochana - stef". to dopiero bedzie niespodzianka i radosc

Gość Stefan Gitatra
sweet jane: no jestem ciekawy czy ona tak mysli... moze, a moze nie ma czasu, moze tez tak byc ze ma mnie przest albo pisze sobie wlasnie z tym frajerem :( duzo jest opcji... ale musze wam powiedziec tak zmieniajac temat, ze zmienilem sie strasznie. jestem takim typem faceta, ktory nie ma problemow z komunikacja:) i gdzie jest jakas laska to juz zaraz zagadywanie itd., co pozniej czesto sie konczylo roznie... zawsze myslelem ze tak juz bedzie, i zostanie, ze nikt nie bedzie mial na mnie wplywu, a ja ze musze byc sam bo bede tylko ranil.... teraz sie zmienilem... a nie wierzylem ze az tak moge... na silowni, dyskotece czy nie wiadomo gdzie nie patrze sie na inne, nie pociagaja mnie... wiec jest super.... wszystko u mne sie zwrocilo na pozytywna droge.. tlko by trwalo to dlugo.... a nigdy nie sadzilem ze facetowi moze az tak mocno zalezec...

cieszysz sie, ze kobiety cie nie pociagaja good luck mam nadzieje ze brak wzwodu za pare lat przyjmiesz rownie entuzjastycznie

"na silowni, dyskotece czy nie wiadomo gdzie nie patrze sie na inne, nie pociagaja mnie... wiec jest super.... a nigdy nie sadzilem ze facetowi moze az tak mocno zalezec..." koniecznie jej o tym powiedz i powtarzaj jak najczesciej by upewnić ją, że naprawde bardzo Ci na niej zależy!!

Gość Stefan Gitatra
te informacje nie sa do sprzedania... chcialem zobrazowac mniej wiecej o co mi chdozi...

dobra stefku. my sie tylko droczymy. sami jestesmy bez uczuc jak ty niegdys i to stad to wszystko

do konca zycia, zwiazku czy poczatku impotencji? :p

Gość Stefan Gitatra
no ile dajecie mi miesiecy zycia i szczescia?

moge napisac ile ci zycze = jak najwiecej :)

Gość orzeł czy reszka
do wakacji....

może nie do kolejnego spotkania, fajnie jest być obiektem adoracji, ale nie na dłuższą metę, ja obstawiam koniec maja :D

Gość orzeł czy reszka
Jeśli się nie przepoczwarzy w przydupasa - psychopatę a pozostanie tylko przydupasem to myślę, że nawet długo znajomość może przetrwać. Znajomość - nie związek!

Gość Stefan Gitatra
ja tego n ie kumam. Czy moze dziewczyna miec lepiej jak chlopak w nia jest zapatrzony.... jak jest inaczej to sa zdrady itd. a tutaj sie okazuje ze mimo wszstko kobiety wola wbrac taka droge

jak facet jest zapatrzony, to po jakims czasie normalna w miarę kobieta zaczyna się DUSIĆ i marzy tylko o tym, żeby ten kretyn wreszcie dał jej chociaż na chwilę spokój (ewentualnie o uduszeniu kretyna).

Gość Stefan Gitatra
dobra uwaga , wezme sobie ja do siebie:) napisalem:) ze mam dzis duzo pracy, zapytalem sie jak u niej i ze tesknie, odpisala bez rewelacji:) czyli cos mniej wiecej: czesc, dopiero pije kawke, czas ,ale przynajmniej jakos leci bez ciebie:( no mi sie wydaje ze jakis slab ten sms, a wczoraj temu bylemu to pisala ze caluje:( przesadzam pewnie co:) ale coz... co zrobic musze miec czarne mysle...

Stefan - napisz do niej znowu - chcesz ją jednym smsem opędzic? mysle, ze o 6-7 smsach sie otworzy i napisze coś miłego

Gość orzeł czy reszka
A tak szczerze powiem, że trafiła Ci się baba z jajami (ten jej sms). Generalnie konkretna babeczka która trafiła na przydupasa :)

Gość Stefan Gitatra
no jest taka, konkretna... ale moze ona chce przydupasa w zyciu...? no ale moglaby cos ladnego naskrobac...

ona na pewno pragnie wiernego faceta, ktory nie bedzie swiata poza nią widział.... a co do smsa - skoro jest konkretna, to ładnego napisze dopiero po kilku Twoich - to logiczne....

tamtego olała, bo wyjechal za granice - ergo chce kogos kto bedzie poswiecal jej maxymalnie duzo czasu

Gość Stefan Gitatra
slusznie... tylko ze tamten pajac wraca na stale.... a ja daje jej tyle czasu ile moge.... a ciekawe ze sie nie nudzi, lub nie denerwuje ja to ze caly czas sie z nia widze. Nie ma czasu zeby w koncu przeyslec i stwierdzic czy jej dobrze czy nie...

Gość Stefan Gitatra
jak jest konkretna powinna napisac w jednym wszystiko:) ja jej odpisalem, ze dzis pociesze ja bo nie mam pilki i ma byc przygotowana na przytulanie. napisalem ze dzis sam siedze w pracy... oczywiscie nie odpisala... norma!

Stefan, a nie przyszło Ci do głowy, że może zwyczajnie nie lubi pisać smsów? Ja na przykład nie przepadam za tym, wolę pisanie na normalnej klawiaturze, a jeżeli utrzymuję z kimś stały "realny" kontakt, to telefon służy mi wyłącznie do tego, żeby sie z tym kimś umówić.

zrezygnowałeś z piłki - bardzo dobrze.... Ps znow w sobie odkrywam, ze jestem bardzo złym człowiekiem :P:P