Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan Gitatra

spotkania...

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
alez komiczne. gdyby przestali brac powaznie musialbys szukac po necie innego forum. jakiej herbatierni chocby. pozatym-ludzie powinni dac sobie kredyt zaufania. zbyt duzo jest wokol cynizmu i podejrzliwosci

Gość Stefan Gitatra
Kaisaa: odrazu dzieki wam lepiej :) tak jak tutaj pisze moze dziwnie to wszystko wyglada, ale ogolnie jestem normalny i wszystko na miejscu. Zaczelo mi bardzo zalezec i przez to trace glowe... nie wiem czy robie zle czy dobrze, a chce by bylo jej jak najlepiej... To jest pierwsza dziewczyna jaka znam majaca taki charakter jak ja (tzn. w wiekszosci:)) Dlatego mi jest z nia super... komiczne : pewnie ze ciekawi, chcialbym napisac, zyczyc milego dnia itd. ale hm.. no chyba musze wyluzowac... choc tez tak czasem mam jak piszesz! nie obrazi sie, bo ona jest osoba ktora sie nie obraza i to rozumie... choc nie mowie ze chcialbym dzis czas z nia spedzic nie z pilka... zawsze powiedziec ze pilki dzis nie bylo... sweet jane: masz racje, ale ja zaraz wbijam sobie ze ona myslami jest gdzies indziej, ... (choc pewnie jest ale w rozkoszy::)) a ja zaraz takie wkretki mam... wiesz ale mogla powiedziec ze bylo jej wspaniale czy cos:) Mówisz że spotykacie: no na oswiadczyny duzzzoo za wczesnie, by chyba mnei wysmiala:) ale nie mowie ze chcialbym juz by minal wspolny rok... bo wiecie tak to wolno leci... kiedys z nia gadalem czy lubi pisac smsy, to stwierdzila ze smsy dla niej to nic, ze ona nie umie ladnie pisac,... ze kiedys zobacze ze bedzie zupelnie inaczej (tak mowila na poczatku) i narazie nie ma zmiany. malo piszemy czule, ona bo ja tak... a dziwne ze do kumpeli czy kumpla to pisac moze duzo...:( a ten co wraca do karju dziala na mnie jak plachta.. znam go, typowy playboy, cwaniak... ktory bedzie tak dlugo drazyl jak cos uzyska... juz na sama mysl dostaje na glowe...

pisz do niej... moze na to czeka... i olej tę piłke - jeden raz Cie nie zbawi, a kobieta sie ucieszy :)

dobrze komiczne. teraz tyleko jeszczewyzbadz sie cynizmu i jestes gotowy na zmiane wspolnoty kafeteryjnej na parafialna :)

Gość Stefan Gitatra
zaufaj mi wezme na ciebie kredyt:) no wlasnie nie moga o nim mowic, tylko zlewac to ! Bo jak bede jej dusil ze mnei to smuci itd. ona w koncu sie wkurzy i mnie zleje.... ale hm.. rozumiecie mnie ze troszke boli to ze jakis frajer jest zapraszany na kawe, co nie tak dawno do niej uderzal.. no i ona tez... tylko sie rozpadlo przez wyjazd... a on teraz na stal... na poczatku jak gadalismy ze w tym teraz 9ze mna) nie bedzie robila dobrze na sile.. tylko to co czas pokaze... nie brzmi to zachecajaco chyba dla mnie...

jesli teraz odpuścisz sobie kontakty z nią, nie bedziesz pisal smsow, olejesz laske i pojdziesz grac w piłe to tamten gosc może dopiąć swego... zwlaszcza, ze laska nie robi Ci zbytnuch nadziei...

powiem ci, ze z tego co rozumiem z twoich nieco chaotycznych wypowiedzi to ta twoja dziewczyna jakas dosc normalna jest

Gość orzeł czy reszka
Stary nad czym Ty się zastanawiasz??? Napisz jej, że Ci się śniła i nie możesz przestać myśleć o niej, no i pożycz Miłego Dnia. Bez tego jesteś spalony :D

Gość orzeł czy reszka
No i olej piłke rzecz jasna :)

,,jednak ktos poza autorem bierze na powaznie to co piszę ,, ------komiczne ja zawsze biore na poważnie to co piszesz :D, no chyba , ze nie biorę , ale to zupełnie inna historia :p

Gość orzeł czy reszka
No i leć do niej na skrzydłach miłości :D

nie olewaj piłki , ale napisz milego smsa , że myślisz i będziesz później. Nic nie pisać tez nie możesz, bo to będzie dla niej zbyt duży szok :)

Gość orzeł czy reszka
Pobiegł do kwiaciarni

Może Stefan poszedl za waszą \"radą\" pisze smsa do swojej dziewczyny? :)

Gość Stefan Gitatra
ale sie tutaj robi show... :) a ja na glowe dostaje:) napisze do niej bo tak:)

rzeczywiście :( kończymy "zabawę" :) mam nadzieje, że troche się wyluzowałeś

pisz jak najwiecej!! i pamietaj zeby nie pomyslala, ze piłka jest wazniejsza od niej

Gość orzeł czy reszka
Napisz, napisz a co sobie będziesz dawał na wstrzymanie :D

ja wam teraz napisze co robi ta dziewczyna biuro godzina 9.03 ona:wiesz co chyba wreszcie wszystko w zyciu zaczyna sie ukladac. stef jest inny niz wszyscy. poczatkowo balam sie zaufac ale juz czuje, ze sie przelamuje. kolezanka: zawsze ci mowilam, ze los sie do ciebie usmiechnie ona: zobaczysz. za chwile przysle smsa jak co rano. biuro godz931 dzwieku smsa nie slychac ona do kolezanki: a ty co tak cicho dzisiaj siedzisz? moze nie masz nic do roboty? gdzie ta wczorajasza faktura koleznka: co jestes taka zla? nie odgrywaj sie na mnie ze nie pisze ona: jak mylisz dlaczego on dzis nie pisze? opowiada o wczorajszym spotkaniu dodajac. moze to dlatego, ze kiedy mowil pa ja powiedzialam tylko czesc. chcialam tezpowiedziec pa ale jakos mi sie to czesc wyrwalo i juz pozniej glupio mi bylo dodac. godzina 9.56 papieros przed biurem ona: jak myslisz mam pierwsza napisac? kolezanka (w duchu cieszac sie, ze po raz kolejny nic) no co ty nie pisz godz 10.12 biuro ona odkrywa, ze kolezanka jest nieobecna myslami. zachodzi ja od tylu i widzi ze ta ma otwarte jakies forum. ta szybko zamyka ekran ale da sie zauwazyc, ze pisze pod pseudonimem sweet jane

Gość Stefan Gitatra
wlasnie.. po co mam na sile sie blokowac... a za to jutro sobie odpuszcze:) sluchajcie czy widzac sie wieczorem pozniej na dobranoc pisac smsa to przesada czy nie ? bo chyba dziecinada sie robi z takim czyms? musze powiedziec ze troche mi lepiej, dziekuje za mile odp i te glukowate:) ale spoko godzinka znowu cos sobie wbije do glowy...

Gość orzeł czy reszka
Napisz: "Mam nadzieję, że mi się dziś przyśnisz"

"wlasnie.. po co mam na sile sie blokowac..." właśnie !!!! Bądź sobą!!! Pisz do niej, nie idź na piłke i napisz jej na dobranoc - bedzie miała przyjemne sny dzieki Tobie!!