Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Żona się strasznie wkurzyła bo odkryła że byłem na sympatii. Mamy ciche dni !!!!

Polecane posty

Nie wiem już co robić. Wczoraj jak wyszedł na światło dzienne na kafeterii ten mój profil na sympatii żona jakimś cudem się o tym dowiedziała. Nie wiem może w pracy ktoś mnie rozpoznał może w historii przeglądarki sprawdziła, moze kafeterie czyta. Sam już nie wiem. Chodzi o to że ja wczoraj wybieram się do pracy a ona do mnie: \"Albo usuwasz ten profil albo się rozwodzimy\". Zabrzmiało to dla mnie jak grom z jasnego nieba. Od razu skasowałem go ale jak wróciłem z pracy nadal się nie odzywała. Jak myślicie przejdzie jej ? Boję się naprawdę. Co ja zrobię bez niej jak odejdzie ? Ale przecież na tym profilu nie było nic złego. Tylko taki tam sobie zrobiłem nie żeby nowej żony szukać.

Zasłużyłeś na karę. Twoją jedyną sympatią powinna być małżonka:) Ale podejrzewam, że rozwodu z tego nie będzie:D

Gość jo jezdem w Angji
łoje łoje łojej a to ci historyja:D

Gość czemu ty taki
głupi jesteś?:O

Gość padne ze smiechu....
Pijawka :D Modl sie Sirhan - najlepiej po arabsku!

Gość slodka anusiaaaaa
A po zamiesciles swoj profil na sympatii skoro zonaty jestes?

Bo żona pewnie rozsądna kobieta jest. Zafunduje ci ciche dni, spanie na kanapie, a potem Ty obiecasz, że już nigdy nie popełnisz tej zbrodni i do końca życia będziesz wielbił tylko ją:D I ona ci wybaczy:)

Gość Żona Sirhana

wiesz co Sirhan normlanie to jestes oszust wobec żony wiec ja na jej miejscu rozwiodłabym sie z Tobą od razu

Gość Żona Sirhana
TO prawda że mój mąż ma dużego kabana, właściwie to kabanisko wielkie jest ale boje się ze mnie kiedyś zdradzi. Teraz laski lecą na takie duże zjawiska.

Gość slodka anusiaaaaa
A może sie poznamy i będziesz miał harem :D

hahaha przypadek dobre to normalnie zkrzesła spadłam a potem seksisz sie z innymi też przez przyadek no cóż przypadki chodza po ludziach jak chciałes pogadac to są czaty lub gg a nie zakładanie konta na sympati

Gość Kaban Sirhana
do Sirhana - zakabaniłbyś coś w końcu a nie wkręcasz ludzi nieustannie, mam dość!! odchodzę szukać innego Pana zdegustowany wacek Sirhana

Gość ojojojjejje
wkopales sie niezle. Przejdzie jej. Ale dobrze by bylo gdyby nie odkryla co smarowales na kafe ;P :D A tak typowy sposob. Kup gigantyczny wiechec czekoladki cos z bizuterii i blagaj o przebaczenie :D a i skasuj profil na sympatii

Gość Kaban Sirhana
mówisz o tej gumowej piczce w którą mnie wkładasz co dzień? czy też może o rurze od odkurzacza przez którą omal sie ostatnio nie udusiłem?? Ja chcę... ba, wymagam prawdziwej Cipki dosyć mam plastikowych żon marynarza z nimi to nawet pogadać nie można a co dopiero opluć

Gość maaaagggggiiiiii
Tak wy zawsze nie wiecie co robicie! Później jestescie zdziwieni reakcją żony! Na jej miejscu zrozumiałabym to tak ze szukasz kochanki, i bym odeszła! nie dziwie sie jej! Ciesz sie ze nie odeszła, i na kolana by ci wybaczyła!!

Gość maaaagggggiiiiii
Przypadek!!!! Ha ha ha!! dobre!!!

Gość chłop na schwał
własnie to niech ona przeprasza a nie ty.