Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka80

Butonierka Pana Młodego

Polecane posty

Gość Zośka80

Hej!mam mały problem ze znalezieniem odpowiedniego wzoru kwiatków do butonierki dla Pana Młodego...ja bede miala bukiet z kalii a na reszte nie mam pomyslu jak by to mogło wygladac. a wy jak ustroiłyście swoich mężusiów?

Po prostu babka w kwiaciarni zrobi butonierkę, dopasowaną do twojego bukietu, już ona wie co i jak:)

Gość Zośka80
wlasnie wolalabym juz sama doniesc, wydrukowac im zeby wiedziec co bedzie i zebym potem nie byla zawiedzina.juz taka jestem ze nie lubie niespodzianek bo przewaznie mnie przykre spotykaja. takze dziewczyny jak którac ma fajne zdjecia kwiatków do butonierek to baaaardzo prosze!

Gość Zośka80
Laura Kochana jestes...jestem dośc wybredna i bardzo bym chciala dopiąc wszytsko na ostatni guzik, wiem ze nie jest to możliwe! ale próbuje hihi. jak bys jeszcze cos miala to smiało! slub za 2 miesiące i tak juz mnie to powoli przerasta:)

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ty tak szczerze powiedz. Będąc na czyimś ślubiue pamietasz z jakich kwiatów Panowie młodzi mieli butonierki??? Na to sie nie zwraca uwagi. Wazne zeby była i pasowała do bukietu. Mozesz mi wierzyc ze znam sie troche na tym i tez zaufałabym komus kto sie na tym troszeczke zna (czyli Panu/i w kwiaciarni)

Ja mam do ślubu 3,5 tygodnia i się stresuję mniej niż 2 miesiące temu:) W kwiaciarni też powinni mieć jakieś katalogi z butonierkami. Aha, ja nie wierzę że wszystko wyjdzie perfekcyjnie, na pewno coś się nie uda, to nieuniknione:-D

moj mąż nie miał kwiatków w butonierce, miał chusteczkę która była w komplecie z fularem i kamizelką.

Gość Zośka80
wiem ze nie bedzie idealnie...to normalne. raczej nie pamietam co który pan mial za kwiaty ale napewno zapamietam jakie miał mój maz dlatego chce wybrac dla niego cos extra, i oczywiscie chce zeby mi sie podobalo, a w ciemno kupowac nie chce.

Gość Zośka80
Laura a ty jakie kwiaty wybrałaś?

Ja wybrałam konwalie. Będę mieć malutki okrągły bukiecik z konwalijek, z niebieskimi dodatkami:)

Gość Zośka80
a ja bede miala tez niewielki bukiecik z drobnych hebrbacianych kalii.do tego jedna we wlosy, taka sama jak bedzie w butonierce. mam nadzieje ze tez mnie tez stres opuści przed samym slubem tak jak Ciebie, bo jak narazie chodze jak strzępek nerwów hihi

Nie boisz się pogrzebowych przesądów, związanych z kaliami?;) Aż dziwne że jeszcze nikt życzliwy tu nie wyskoczył, bo na kafe to normalne:) Też myślałam o kaliach, ale wybrałam konwalie. Myśmy w zasadzie wszystko załatwili o wiele wcześniej, teraz zostało te 3,5 tyg a ja się nudzę, większość rzeczy jest załatwiona, dlatego się nie stresuję:)

Gość Zośka80
haha pogrzebowe przesądy, nawet o tym nie myslalam. bardzo podobaja mi sie te kwiaty. my mamy inna sytuacje.moj pracuje za granica i nie mamy za duzo czasu ,ja zalatwiam co moge a te rzeczy co musimy byc razem...ciagna sie za nami i boje sie ze sie nie wyrobimy, moze dlatego jakos mnie to zaczyna przerastac. ale ogolnie jestem pozytywnie nastawiona. a ile masz lat Laura?

Gość wielkie znawczynie
nie ma herbacianych kalii W jakiej kwiaciarni zamawiacie te kiaty??? Ja jeszcze nie słyszałam o herbacianych kaliach. Chyba mało profesjonalna ta kwiaciarnia. Herbaciane owszem są ale cantedeskii. Ha ha śmieszne te wasze rozmowy

Gość Zośka80
widac nie trzeba byc wielka znawczynia...kazda z nas wiedziala o co chodzi:)

Gość belletyn -----------
nie kantedeskii tylko CANTEDESKII :P

Zośka, mam tyle co ty, przy założeniu że 80 to twój rocznik;) Ja z upodobaniem kolekcjonuję ślubne zabobony:-D

hej wszystkim! Laura to nie jest moj rok urodzenia:) ani moje imie:) moj narzeczony jest z tego roku a ja mam o 4 lata mniej:) ja tez powoli kupuje różne drobiazgi i czekam az dostane telefon ze moja suknia juz przyjechała do salonu i bede mogla ja w koncu przymierzyc. dzis baaardzo brzydka pogoda!!!

Gość elka090908
:) super kwiaty