Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaandkowicz

GDZIE na randke w Warszawie? musi być superr ??????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość raaandkowicz

Gdzie wyjść na randke w Warszawie? Musi być niesamowita i żeby o niej nie zapomniała? żeby jej zaimponować... mówcie

Gość kala z jarost
a czym chcesz zaimponowac?

Gość raaandkowicz
...np. swoją kreatywnoscią, pomysłowościa... no i oczywiście sobą... gdzie są takie miejsca?

Gość szpakinos w spiochach
popieram myrevina...miejsce cudne :D

Gość kala z jarost
powodzenia ;)

Gość idzcie do macdonalda albo kfc

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
jak na kawę/herbatę to ja bym proponowała antykwariat (ale o ile uda ci się wcześniej stolik zarezerwować). podobno tez z tego wzgórza gdzie jest pomnik PW (nie pamiętam jak się nazywa, blisko mostu siekierkowskiego) jest niesamowity widok na panoramę warszawy. a masz już jakiś pomysł na ta randkę? czy to ma być drink czy kolacja czy co? ja na najfajniejszej randce byłam w bierhallu :) bo kocham piwo :)

Gość raaandkowicz
myślełem o kręglach a potem jakaś cafe albo na piwo ;) tylko nie wiem czy to dobry pomysł na 1 randke z dziewczyną na piwo...? może i dobry bo język się rozwiąże :)

Gość raaandkowicz
bierhall jest troszke drogi... 1 L = 20 zł + żarcie... ale kregle też nie są tanie... została herbata...:( nie no żartuje każda fajna laska jest warta każdej wydanej zł

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
powiem tak...ja np nie bardzo lubię jak facet wyda za dużo (dziwnie tak jakoś) więc na pierwszą randkę kawiarnia nie jest głupim pomysłem. tylko trzeba wybrać klimatyczną...taką jak antykwariat właśnie. nie ma nic złego w zaproszeniu na kawę (nawet tanią)!! byle by z klasą a nie do obskurnego baru!!

Gość krezus
ja laski na randki zapraszam na Malte albo Cypr:p

Gość raaandkowicz
antykwariat jest beznadziejny ...kiepska obsluga dawajcie jakiej inne cafe

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jaki to typ laski? bo nie kazdej moze zaimponowac cos innego

Gość Miłkkka
Jeśli lubisz klasycznie ze swoją kobieta na Kolacje. a nie chcesz jakoś przepłacić. to polecam ci się rozejrzeć na zakupach grupowych. bardzo często pojawiają się zniżki do różnych restauracji. polecam wartorazem grupon gruper na wartorazem teraz jest zniżka na kolacje dla dwojga za 45zł. open szwedzki stół. to akurat coś dla was

Gość vvverankowa
Jesli z klimatem i dobrym jedzeniem to na 100% takim miejscem moze być Antich Caffe.

Gość makrajna
bardzo klimatycznym miejscem jest też pico cuadro na krakowskim przedmieściu. lokal hiszpański, jedzenie pyszne.

Gość jeden-cztery
Rzuć bracie blagie i choć na Pragie Weź grube lage, melonik tyż Zobaczysz Pragie, dziewczynki nagie! Każda na wage, ma to co wisz. Byle łamage i Babe Jage U nasz się bierze pod żeberko i za kark. Więc ponieś flagie, weź na odwagie i chodź na Prage pod lunapark

Gość lukaskowska98
Polecam tą japońską restaurację http://www.sus**tekeda.pl/ Idealne miejsce na takie spotkanie i mysle ze sam klimat i jedzenie również Was tam zatrzymaja na dłużej.

Gość moi23
albo sam coś ugotuj. a). pokażesz, że umiesz gotować, b). wykażesz się kreatywnością, c). zobaczy Twoje zaangażowanie, d). jak już będziecie w domu, scenariusz wieczoru może się rozwinąć dalej ;) tutaj znajdziesz trochę inspiracji co możesz zrobić: www. givemetasty. blogspot. com/

Gość Asialala
Ja polecam na randkę kawiarnię na starym mieście, Lawenda Cafe Krzywe Koło 1/3. spędziłam tam uroczy wieczór, jedzenie było pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie i obsługa przemiła, obsługiwał nas akurat wlaściciel, przesympatyczny człowiek. Polecam wszystkim Asia

Gość szkockakratka
ja nie wiem po co kombinować? Ważne, żeby się dobrze bawić i żeby się lepiej poznać. Ja miło wspominam randki w Dominium, można dobrze zjeść, porozmawiać, nie ma większego skrępowania, jest swobodnie, a jak się kombinuje za bardzo to się tylko denerwujesz, czy wszystko dobrze wypali, żadnej przyjemności.

mnie mój facet zabierał w różne miejsca i zawsze udawało mu się mnie zaskoczyć:) ostatnio bylo to sushi w restauracji na Bemowie (bodajze Orient Corner) i spedzilam naprawde fajne chwile:) a innym razem zaszalal i zabral mnie do Dworu Konstancin :) a tam spedzilismy weekend, byly romantyczne kolacje, noce, spacery, niespodzianki, ATMOSFERA:) moim zdaniem nie ma co patrzec na to, gdzie sie zabierze dziewczyne, bo (oczywiscie zalezy jaka jest), ale jesli o mnie chodzi to licza sie niespodzianki, czyli nawet jakby zrobil mi jajecznice i podal do lozka to by bylo dla mnie cos pieknego:) wiec punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. jesli kobieta jest materialistka - wyjdzie to na pierwszym spotkaniu :)

Gość kamilaWawa
Z restauracji, gdzie panuje taki luźny klimat "bez spiny" to można pójść do Doppio Senso, tylko jest to miejsce z włoską kuchnią, wiec może nie każdemu to pasuje, a potem, lub przed najlepiej pójść do kina.

Gość gość
Ja bylam ostatnio na randce z mezem w Antich Caffe, przytulne i klimatyczne miejsce. Maja pysne owoce morza

Gość warszawiak92
Gdzie? Do Lodów Prawdziwych! Mnie ostatnio zaprosił chłopak do nowej kawiarnio-lodziarni :) Kawiarnia Lody Prawdziwe jest na Nowym Świecie (niedaleko Chmielnej i Foksal), więc w sam raz po drodze na spacer na starówkę. Wystrój lokalu nieco romantyczny, ponadczasowy. W tle leci muzyczka, fajne oświetlenie i pyszne desery i kawy! Jedno z lepszych miejsc na randkę w centrum :)

Gość Jaity
Ja bym polecił Smaki Warszawy. Jedzenie pyszne i serwis na dobrym poziomie, wnętrza super ciepłe i romantyczne - w sam raz na randkę. Koniecznie spróbujcie bezy, na pewno zapamiętacie spotkanie :) Pozwodzenia http://www.smakiwarszawy.pl/cukiernia/

Gość gość
Ja wpisałem ostatnio „restauracja warszawa” w pkt.pl i szukalem czegos co mogloby przypasc do gustu mojej partnerce;) wyszla nam bardzo ciekawa randka w restauracji z gruzińskim jedzeniem