Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaandkowicz

GDZIE na randke w Warszawie? musi być superr ??????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Gość

Jak to gdzie? Do Sushi Saska Kępa!!Super lokal, fajny klimat, przemiła obsługa i do tego japońskie jedzonko!!!Jak dla mnie to lokal nr 1 na randki!! 

Gość Above

Jak chcesz z klasą to pójdź do opery a potem koniecznie polecam Roots Bar na wierzbowej 11 to na przeciwko, super stylowy pub z atmosfera do rozmów 

Gość Aga

www.elladasouvlakibar.pl- to jest fajna knajpka na randkę. Ja i mój chłopak często własnie tam sobie robimy randki. Zawsze zaserwują coś dobrego a do tego super klimatyczny wystrój i miła obsługa. Spokojnie mogę polecić ten lokal szczególnie ja ktoś lubi greckie klimaty 

Gość Marta

Jeśli lubicie kuchnię chińską, to tylko Pańska 85 🙂 Tak pięknie podanych dań nie widzieliśmy nigdzie indziej, nowoczesność i elegancja w jednym 🙂 Do tego obłędny smak, niesamowity aromat, mnóstwo kolorów na talerzu, bardzo bogate menu i niesamowicie przytulny klimat 🙂 

Gość Miły

ja chodzę często do Elixir dom Wódki, myślę ze każdego zaskoczy pozytywnie, menu bardzo obfite ale nawet takie super proste rzeczy jak pierogi są bardzo ciekawie podane no i oczywiście food Pairing 🙂

Gość Karolinka
Dnia 2.09.2019 o 23:36, Gość Miły napisał:

ja chodzę często do Elixir dom Wódki, myślę ze każdego zaskoczy pozytywnie, menu bardzo obfite ale nawet takie super proste rzeczy jak pierogi są bardzo ciekawie podane no i oczywiście food Pairing 🙂

Dzięki za polecenie, nie wiem jak mogłam omijać to miejsce będąc tak często na starówce 

Gość Renia
Dnia 20.08.2019 o 19:21, Gość Marta napisał:

Jeśli lubicie kuchnię chińską, to tylko Pańska 85 🙂 Tak pięknie podanych dań nie widzieliśmy nigdzie indziej, nowoczesność i elegancja w jednym 🙂 Do tego obłędny smak, niesamowity aromat, mnóstwo kolorów na talerzu, bardzo bogate menu i niesamowicie przytulny klimat 🙂 

Oj w pełni się zgadzam, jak zabierzesz kobietę do Pańskiej 85 to na pewno jej zaimponujesz 🙂 Elegancja, styl i klasa sama w sobie, a dania pyszne i wykwintnie podane 🙂 

Gość Jan

Bardzo fajnie jest w restauracji Instalacje Art Bistro w Zamku Ujazdowskim. Klimat na pewno się spodoba, a jedzenie zasmakuje. Na randkę miejsce idealne bo sam tam zabrałem swoja żonę parę lat temu. 

Gość Ula

Też polecam Instalacje Art Bistro. Jedzenie jest pięknie podane i jest przepyszne. 

Gość Tobiasz

Instalacje Art Bistro to będzie najlepszy wybór. Dobre jedzenie i fajne ceny. 

Gość Tobiasz

Instalacje Art Bistro to będzie najlepszy wybór. Dobre jedzenie i fajne ceny.