Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaandkowicz

GDZIE na randke w Warszawie? musi być superr ??????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

No na pewno bardzo ważna jest jakaś restauracja z jedzeniem. Spacer to jedno, kino też, ale zejść gdzieś trzeba. Zajrzyjcie tutaj http://hellschickens.pl Jeżeli lubicie kurczaka, to miejsce będzie wręcz wymarzone dla was. Ja często tam wracam ze swoim mężem.

Gość gość
wszytsko zalezy od ciebie. kazda dobra klimatyczna restauracja bedzie dobrym pomyslem. bo to nie restauracja zrobi randke, a ty ja musisz zrobic, wszytsko zalezy od waszego dnia, od humoru, nastroju, od tego, o czym bedziecie rozmawiac, nawet od tego, czy sie lepiej ubierzesz. w warszawie jest kilkadziesiat knajp, pubow, restauracji, do ktorych mozna isc w ciemno i tak bedzie dobrze. ja lubie randki kreatywne, piknik nad wisla z koszykiem z zarciem i winkiem, wycieczka poza miasto, rowery, kregle, spa na weekend w hotelu, drinki w panorama sky bar w mariocie, wlasnorecznie zrobiona kolacja plus deser plus koktajle, barki nad wisla, plaza nad wisla,, wszytsko moze byc super jesli to dobrze ubierzesz ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o indyjskie restauracje to ja mam największe przekonanie do lokalu Ganesh ( www.ganesh.pl ) na Ursynowie. Są już tu od lat, stołuję się regularnie u nich. Najlepiej to wpaść w poniedziałek po 17, wtedy można za 40 zł jeść do woli, ile tylko się potrafi. ;)

Gość nissia55
Jak musi być super, to idźcie do salto na wilczej. Jest tam romantyczny klimacik, no i jedzenie pyycha :)

Gość gość
jeżeli zależy Wam na bardzo romantycznym i eleganckim klimacie to jak dla mnie zdecydowanie wygrywa hotel rialto i jego restauracja właśnie, ich szefem kuchni jest zwycięzca tego programu top chef i faktycznie gotuję nieziemsko, tylko lepiej zrobić sobie wcześniej rezerwację bo kolejki żeby spróbować jego kuchni ustawiają się tam niemałe

Gość gość
aktywnie.. rowerek, pobiegać, jakieś męskie zabawki jak strzelanie, może kajaki, ... randka w knajpie.. nuda

Gość gość
Bardzo fajna jest na ulicy Zwycięstwa w Warszawie restauracja sushiwesola.pl :)

Gość gość
A może Rozdroże? Nie jest drogo, a później można iść na spacer do Łazienek

Gość gość
Pozytywne mam doświadczenia z lokalem Ganesh w galerii Metro (ich stronka - ganesh.pl). Sama galeria raczej nie przyciąga, ale już restauracja jest warta uwagi. Duże porcje, dobre ceny, obsługa, która doradzi w kwestii smaku – co jest ważne, bo nie każdy musi być zorientowany w indyjskich potrawach.

Gość kokk
Jak na randkę to myślę, że zawsze się sprawdza dobra restauracja. No, a jak szukasz w Warszawie to polecam Akademię na Różanej. Byłam tam już kilka razy z moim narzeczonym i za każdym razem świetnie tam spędziłam czas. Pyszne jedzenie, wystrój absolutnie w moim guście. Całokształt na duży plus.

Gość gość
Ludzie, czy Wy patrzycie na daty??? Przecież ta randka już dawno przeminęła z wiatrem, a Wy dalej odnosicie się do niego bezpośrednio.

Gość alankaa
Warto się wybrać do dobrej restauracji, to zawsze robi dobre wrażenie, więc śmiało. My się z narzeczonym często wybieramy do Akademii na Różanej. Niewiarygodnie smaczna kuchnia.

Gość frossa
Do Pianki na Zgody 12. Byłam tam nieraz ze swoim chłopakiem. Świetny lokal z pysznym piwem i dobrym jedzeniem. Otwarty przez całą dobę, więc czas nie stanowi żadnego ograniczenia. Warto!

Gość mikołaj33
Ja na randkę zabrałem dziewczynę do Nanaki Sushi i było super;) Zarówno ja jak i moja dziewczyna jesteśmy miłośniami sushi!W Nanaki tak nam posmakowało, że od roku na sushi chodzimy tylko do nich;) Kiedy bysmy nie zamówili zawsze jest mega świeżutkie :)

Gość Moniak888
Mnie na randkę chłopak zazwyczaj zabiera do Sushi Wesoła i za każdym razem jest to udany wypad!Uwielbiam sushi a to własnie w Sushi Wesoła serwują najlepsze futomaki i nigiri z łososiem w stolicy.

Gość MikołajZielno
Jeśli lubisz sushi to na randkę polecam wybrać się do Akashii!!Sushi podawane jest w bardzo apetyczny sposób a jedząc je czuć że jest ono robione na bieżąco a nie na zaś...dodatkowo w lokalu jest super klimat i bardzo sympatyczna obsługa!Miejsce na randkę idealne;)

Chcesz zaimponować? idź do ekskluzywnej restauracji:) przynajmniej na mnie to robi duże wrażenie. polecam PAPU - moja ulubiona. Jest fajny klimat, naprawdę intymnie, można porozmawiać i super jedzenie. tylko musisz zarezerwować stolik: http://restauracjapapu.pl/ i przygotuj się na rachunek nieco wyższy niż u chińczyka :)

Gość damiandamian
Super pomysłem jest voucher na wizytę w escape roomie. Tego typu rozrywka staje się coraz bardziej popularna w Polsce. Kolejne pokoje wyrastają jak grzyby po deszczu. Mieszkańcom Warszawy mogę z czystym sumieniem polecić escape room na Nowym Świecie 22 (newworld22. pl). Fajne, dobrze pomyślane zagadki, klimatyczne pokoje i super obsługa. Co najważniejsze - mają też super ceny, bo wejściówka dla jednej osoby kosztuje tylko 39 PLN. Ceny voucherów zaczynają się od 78 złotych w górę, w zależności od ilości graczy. Polecam ;)

Gość Beataad
Bar&Restauracja Bubbles to jest to. Obsługa profesjonalna, jedzenie niezłe. A i nastrojowo na kolację we dwoje.

Gość gość
Nie musi być jakoś wykwintnie i drogo. To wy jesteście najważniejsi. Ja z moim obecnym chłopakiem wybraliśmy się na zapiekanki pod Ratuszem Bielany https://www.facebook.com/ZapiekankiuPandy/ . Bardzo nam smakowały i nasza kolejna randka też się tam odbyła. Teraz odwiedzamy to miejsce nie tylko ze względu na sentyment ale i bardzo dobre jedzenie

na romantyczną kolację polecam wybrać się do restauracji Maryensztadt na starym mieście. Mój narzeczony tam mi się oświadczył - bardzo smaczna i wyszukana kuchnia, niepowtarzalny klimat i przesympatyczna obsługa. Niedługo nasza pierwsza rocznica ślubu i też zamierzamy ją tam uczcić :)

Gość BeataBez
Jak jestem na randce w Warszawie, to jakoś przypadkiem zawsze trafiam z chłopakiem do Cukierni Warszawskiej na Starym Mieście :) To częściowo wina mojego łasucha, którego poznałam na https://www.randki24.pl/mazowieckie/warszawa/, z drugiej strony, ciężko się oprzeć takim zapachom. Piękne wypieki i oczy same się proszą o mały kawałeczek, a później to już z górki ;)

Gość Weronikalove
Mni e chłopak ostatnio zabrał na randkę do restauracji Romantycznej na starówce:) Miejsce przepięknie i klimatyczne, a ich polska kuchnia jest przepyszna! Na pewno to nie była moja ostatnia randka w tym miejscu ;)

Gość pepep
bylam na randce we wspominanym barze&resauracji Bubbles, jedzonko było super

Gość randkowicze88
Ja proponuje wybrać się do Sushi Saska Kępa!Mega smaczne japońskie jedzonko mają a do tego super obługe w lokalu i fajny klimat!