Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaandkowicz

GDZIE na randke w Warszawie? musi być superr ??????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość AdaMaks
Pokaż jej, że zarówno Ci zależy i potrafisz zaoferować coś, czego wcześniej nie miała. Zaskocz ją, tak pozytywnie - czymś całkiem nowym. Z lokali, które potrafią zrobić wrażenie - Pańska 85 - kuchnia chińska z niesamowitym smakiem i niespotykanymi połączeniami. Szczególnie dzika polecam.

Gość Lenka_01
Ja byłam na randce w restauracji Latem na warszawskiej starówce. Wspaniałe miejsce idealne na spotkanie tego typu. Siedzieliśmy przy fajnym stoliku z pięknym widokiem i zostaliśmy wspaniale obsłużeni.

Gość gość
Jeżeli chcesz zaimponować dziewczynie to zabierz ją do Czyli Żurawia 45. Będzie zachwycona, gdy na dotykowym ekranie sama będzie mogła skomponować swoją pizzę. Swoją dziewczynę tam kiedyś zabrałem i była pod wrazeniem!

Gość gość
Najlepszym miejscem na niezapomnianą randkę jest Warszawski Sznyt na senatorskiej

Gość Kamil003
Mnie chłopak zabrał wczoraj do restauracji Latem i muszę przyznać, że byłam bardzo mile zaskoczona. Idealne miejsce na wspólną kolację. Muzyka, wystrój, klimat idealne do spotkania we swoje, a jedzenie niebo w gębie

Gość JadwigaSpot
Pańska 85 - nowa kuchnia chińska w Warszawie. Jedyna w swoim wymiarze, kucharze prosto z Azji, potrawy przemyślane, ale i niespotykane.

Gość OlciaMiktos
Mnie zabrano na miły spacer po centrum warszawy (Nowy Świat), a później do lokalu, zwanego Bistro Wiejska. Jestem bardzo zadowolona, tak i obsługa jak i jakość dań przekonały mnie do lokalu. Wnętrze nowoczesne, przeszkolne, klimatyczne.

Gość gość
Weź dziewczynę do Czyli Żurawia 45 na jakieś pyszne włoskie danie. Na pewno będzie zadowolona. Moja uwielbia tam chodzić, bo może się pobawić w kreatora pizzy na dotykowych stolikach i bardzo lubi ich autorskie drinki.

Gość gość
Ja na twoim miejscu zabrałbym ją na jakieś dobre włoskie jedzenie!!Pamiętam, że ja swoją dziewczynę na pierwszą randkę zabrałem do Czyli Żurawia 45 i była bardzo zadowolona! Od tamtej pory jesteśmy stałymi klientami!

Gość Karolina5510928
idźcie do escape roomu np do Master of Escape na Krakowskim Przedmieściu 6 w Warszawie - dlaczego? bo tam najlepiej sprawdzisz czy umiecie ze sobą współpracować a przecież o to chodzi w związku... poza tym sprawdzicie czy nadajecie na tych samych falach, czy partner/partnerka jest w stanie Cię zaskoczyć swoim błyskotliwym intelektem a poza tym będziecie się dobrze bawić podczas przełamywania pierwszych lodów :) polecam www.masterofescape.pl , w jedną godzinę dowiesz się znacznie więcej o drugiej połówce niż gdziekolwiek indziej

Gość gość
koniecznie zajrzyj do Roots Bar - można zaimponować połówce, super wytwornym lokalem z unikalnymi drinkami a miejsce by pogadać na osobności przy stoliku tez jest

Gość JulianK
Swoją dziewczynę na pierwszą randkę zaprosiłem do baru w centrum, Bubbles. Panuje tam bardzo przyjemna, swobodna atmosfera, więc zszedł trochę stres pierwszego spotkania i było bardzo sympatycznie. Jedzenie było pyszne, a do tego szampany z różnych zakątków świata. Na randkę w bardziej niezobowiązującym klimacie, idealne miejsce. Do dziś tam wracamy przy każdej możliwej okazji :)

Gość gość
a ja ostatnio bylam w Otto Pompieri przy Pl.Bankowym. Nigdzie nie spotkalam sie z tak mila i profesjonalna obsluga ;) kuchnia wloska, ceny normalne jak na warszawe, napewno bedziemy wracac

Gość ajawiema
Jak ma być super to koniecznie do restauracji Akademia na Różanej. Zadbają o romantyczną atmosferę, bardzo przyjemna obsługa i przepyszne jedzenie w duecie z dobrymi trunkami - to się sprawdza:)

Jak randka w restauracji to polecam skosztować jakiejś oryginalnej kuchni - np etiopskiej, którą serwują w restauracji Afrykasy. Jest bardzo smaczna i niezwykle aromatyczna. Jak chcecie sobie zrobić prawdziwą ucztę to możecie zamówić mega kombo w którym jest aż 5 dań, z czego 3 są mięsożerne. Polecam serdecznie, zawsze wychodzę stamtąd najedzona.

Gość gość
byłam co prawda nie na randce ale po prostu z kumpela w tym Roots bar, mega klimat i w menu sezonowym same nowości dla mnie, aż zachciało mi się randki:P

Gość gość
dokładnie, w zeszłym tygodniu piłam sezsonowy koktajl Hot Toddy - polecam

Gość gość
a ja w roots bar z sezonowych, piłam ostatnio Paradiso, koniecznie wypróbujcie!

Gość sylgizi
Ostatnio z chłopakiem byliśmy na randce w Zachodni Brzegu nad Wisłą. Ogromny plus za miejscówkę bo jest świetna to raz, a dwa że niesamowity jest tam klimat wieczorem... no i to przepyszne izraelskie jedzenie!!

Gość Kayago30
Chociażby do restauracji Literatka z pysznym, polskim jedzeniem. To bardzo eleganckie miejsce. Można usiąść przy oknie i mieć widok na Zamek Królewski :). Mi się tam ostatnio bardzo podobało.

Gość gość
mnie naszło na coś ciepłego, sycącego i facet zabrał mnie do FOLK Gospoda, koniecznie sprawdźcie, taki bardzo c**eły wystrój w drewnie, jest kominek, Jedzenie bardzo polskie, pierogi itd ale podane nowoczesnie

Gość gość
Ja bym odwiedził jakąś galerię- zawsze można coś wykombinować: jedzenie, kino, atrakcje, sklepy, zależy na co ma ochotę ;) Teraz to chyba Złote Tarasy najlepsze, ale już w marcu ma powstać ta nowa galeria - Implant na Chmielnej. jak pokażesz jej to nowiutkie miejsce, to będzie zachwycona :)

Gość alakot26

Mnie narzeczony zabrał na romantyczną kolację do Literatki która się mieści na Krakowskim Przedmieściu :). Bardzo eleganckie miejsce z pysznym jedzeniem. Zjedliśmy kolację, wypiliśmy winko a potem poszliśmy się przejść na spacer po starówce. 

Gość dorcia235

ja jestem vege wiec chlopak zabral mnie to super knajpki Mango Vegan - mega dobre vegańskie jedzonko!

Gość paulas266

Udon-noodle bar jest super miejscem na randke - mają tam pyszny Ramen i pierożki dim sum

Gość Kalsycznie

Klasycznie polecam tak, spacer Krakowskim przedmieściem, wiczorem, Roots Bar na wierzbowej ( przy placu teatralnym) super klimat i przede wszystkim pozytywna energia, potem dalej na plac zamkowy i w głab starówki 

Gość Paweł

Jeśli chodzi o lokal to polecam Sushi Wesoła. Ja uwielbiam zabierać tam moją dziewczynę. Nie dość, że super jedzonko to jeszcze fajny klimat. 

Gość milena.glo
Dnia 19.10.2018 o 15:33, Gość Kayago30 napisał:

Chociażby do restauracji Literatka z pysznym, polskim jedzeniem. To bardzo eleganckie miejsce. Można usiąść przy oknie i mieć widok na Zamek Królewski :). Mi się tam ostatnio bardzo podobało.

O tak, Literatka jest idealnym miejscem na randkę! Iście królewskie miejsce - każda dziewczyna powinna zostać tam zabrana przez swojego chłopaka 😄

Gość Mikka

a ja polecę świetna restauracje Elixir Dom Wódki na przeciwko Teatru Wielkiego, doskonały klimat, na taka okazję sprawdza się ta elegancja, na pewno każdy randkowicz znajdzie tam coś dla siebie w menu - no i można połaczyć z wyjściem do Teatru;)