Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Mam za**ty samochód a dalej jestem sam..

Polecane posty

Witam...mam 22 lata..i naprawde auto jak na swoj wiek wrecz świetne-mianowicie czerwonego, pieknego wypucowanego Nissana 350 z.. ktory jest moim oczkiem w głowie..a mimo to laski sie patrza na niego na miescie..ale zadnej jakoś nie moge na niego wuyrwać..jak mam na siebie zwrocic uwage dziewczyn , jak zgadaćczy tekst w stylu podwiezc Cie bedzie na miejscu ? Prosze o powazne potraktowanie tematu.. :( chlopaki w maluchach i starych golfach maja dziewczyny i to ladne a ja w sportowym aucie za prawie 140 tysiecy nie mam ;(...

Gość acomitam123
spoko ja jeżdżę nowym Renault Espace Grand za 160tys.zł i też faceta nie wyrywam żadnego... Ale może to przez to, że mam 33 lata i własną firmę. Faceci się boją takich babek.

Panie wybacz im bo jeszcze pstro mają w głowie.. a mnie RATUNKU

no wlasnie ja sie czuje gorzej niz Ty bo 30 latka w takim autku..to widok niecodzienny ale nie nadzwyczajny..a taki gowniarz jak ja.. i nic no ;( jak sie osmielic do nieznajomych dziewczyn gdy sie patzra , co robić ?? pomocy !!!!!

Gość obawiam się
obawiam się stary, że to samochód od tatusia... A ty jesteś cipowaty zwyczajnie...

NIE TATUSIA, TATUŚ DAŁ KASE ALE JEZDZE TLYKO ja ! i mam nawet rejestracje .WUJEK....zamiast takiej zwyklej..co toznaczy cipowaty ??? nie jest auto obklejone nalepkami,, WLASNOSC OJCA''wiec jest moje a jak ktos pyta skad kasemam toodp-z handlu lewymi fajkami i zamykaja sie

Gość czesiur
wujek, kup sobie malucha albo golfa i problem się rozwiąże ;)

Gość jak to nie jest prowokacja
to glos mi odebralo

Gość mam pytanko małe
ciekawi mnie bardzo w jaki sposób otwiera się tylną klapę w takiej furze???

Gość mam pytanko małe
wujek odpowiesz?

Gość nie jestem hipokrytą
ale wyglad nie ma znaczenia:O

Gość fdgdfg
Wujek!! 1. Skąd w Twoim wieku wziąłeś kasę na takie auto? 2. Kiedyś pisałeś że jesteś gruby. Może dlatego panny na Ciebie nie lecą?

Gość mam pytanko małe
coś mnie się wydaje, że tego Nissana to ty masz, bo wyciąłeś sobie z rozkładówki "Moje Auto":D wsioku

Gość mam pytanko małe
a może być srebrny???

Gość No ja pierdziu
ale wiocha no comment :P

Gość zajebistaaaddd
skad jestes?:D

Gość czarnula18
WUJEK, jak to nie jest prowokacja, to jesteś żałosny, tylko najbardziej głupie laski poleciały by wyłącznie na auto!Gościu ty wogóle nie masz wnętrza, ojciec cię od pługa odstawił i wsadził w furę i co, myślisz, że to doda rozmiarów ci do fujary, nie bo ty jesteś fujara i nie masz jaj.Żadne auto ci ich nie załatwi!Dobry psycholog i rozwój osobowości a nie autko!

Gość każdy tak ma
autor topiku jest żałosny...

Gość Requiem for a Dreamm
podjedz do jakiejs \"korzystnie\" wygladającej dziewczyny czekajacej na miejski na przystanku. Opusc szybe i w przyciemnianych okularach powiedz jej słodkim i drapieznym głosem \"Kamon bejbe let mi krejzeee\" heheh wydaje mnie sie czy autor topiku jest zalosny:P:P:P

Gość chuda hania
lubisz tłuste laski.Zmien samochód bo kaszalot do niego nie wejdzie.

350 - spoko, ale który rocznik :P wersja 280, czy 300 KM? A skąd niepowodzenie u kobiet? One lubią poczucie bezpieczenstwa a Ty kupiłes sobie tylnonapędówke :D nastepnym razem inwestuj w ściganta 4WD :D i bedziesz rwał dupy na prawo i lewo Ps i pamietaj, że kobiety nie pojmują idei driftu :P

Gość Natasza27
Może na siłke idź. Bo jak jestes gruby to Ci fura nie pomoże.

Arabko - nie jest idiotą, tylko samochody źle dobiera :P A jesli chciał rwac typowe blachary, to powinien sobie kupić BMW e46 coupe i miałby robienie laski w kazdy weekendowy wieczór pod dyskoteką w remizie :P

Komiczne wybacz ale ja jednak uwazam ze Nim jest i chyba takim zidiociałym pustostanem (;))pozostanie do końca życia. Ech szkoda mi słów :o