bianeczka 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 To było jakiś czas temu. Miałam dostać okres w normalnym terminie i poczułam straszny ból brzucha, mocny skurcz i czułam jakby "coś" ze mnie wyleciało i brzuch w momencie przestał boleć. Jak poszłam do łazienki miałam takie coś dziwnego na bieliźnie około 2cm biały "twór" który nie był śluzem, dotykając tego był na wpół twardy na wpół giętki (nie wiem jak to opisać), i było na tym czymś trochę mojej krwi. Zdarzyło mi się to dwa razy (w odstępie ok 5 miesiący)... po tym dostawałam jak zawsze normalny okres. Dodam że zawsze się zabezpieczam przed ciążą tabletkami anty. Czy któraś z was tak miała ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 wydaje mi sie, ze powinnas zglosic sie do lekarza. to chyba nie jest normalne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana chyba Napisano Kwiecień 17, 2008 pierwsze slysze :O okropne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mon1czka25 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dziwne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianeczka 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Byłam u lekarza i powiedział że nie wie co to mogło być. Daletgo właśnie chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was tak miała.... podejrzewałam nawet samoistne poronienie ale przecież brałam tabletki więc jak mogłabym być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bruska Napisano Kwiecień 17, 2008 nastepnym razem wsadz to do lodowki i zrob duzo zgjec...i zanies to do lekarza :( cholera wie co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianeczka 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 bruska Wiesz co, lekarz powiedział że jeśli znowu \"to\" będę mieć to żeby, zaniosła ...ciekawe jak. Na szczęście nigdy więcej nie miałam takiego czegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 18, 2008 Normalnie. Do słoiczka albo pojemniczka na mocz ( kupionego wcześniej w aptece). Zapewne będziesz miała na papierze, więc z papieru diup do pojemniczka i do labo albo do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach