Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellinka

Kto pomoże z matmą?

Polecane posty

Gość śmierdzi mi picza bo siem
nie myje lubie wąchać takie smrodki a ty?

Gość buehehehheehee
biedna dziewczyno. jesteś kochana że taka pilna ale ... jest wpół do 2 w nocy ... nie męcz się tyle... całki są niefajne naprawdę

ech, ja wiem ze dla niektorych sciagnanie to podstawa ale ja musze sie tego nauczyc:o nie moge byc inzynierem w swoim fachu jak nie umiem calek :o

wiesz co...mialm calki w tymroku na studiach dostalam z egzamu 5 i nie wiemjak to zrobilam hehe ale i tak nic nieumiem i nie pamietam zycze pwodzenia

ja wiem ze o latwe ale nie wiem jakie pdstwienie zastosowac? sinx,cosx czy uniwersalne?

ludzie, ja chce tylko sie dowiedziec co tu zastosowac bo reszta to pojdzie....nie wierze ze nikt tu calek nie umie

e, od bilogii to ja mam ludzi :classic_cool: na szybko potrzebuje tej calki i jeszcze tej: calka z (x^2)/((cosx)^2*x^3)

plejboj rozumiem ze ty umiesz wszystko nawet bez rozwiazywania przykladow?sam sobie wymyslac teorie tak? to zrob sie inzynierem od wszystkiego skoros taki wspanialy:o a co do drog- tu akurat wina lezy po stroie kasy, nie ma funduszy, nie ma dobrych drog.

Mini Zoo parki by lepiej porobili a nie drogi jakieś tam :( takie jak w Niemczech dla zwierzątek są... świnki morskie na wolności i te sprawy :D eh... jak sie dorobię to pierwsza otworze takie coś w Poznaniu.

podwojne tez mam- i tu sie praktycznie niczym nie roznia od pojedynczych :o skoro taka latwa to moze mi podpowiesz?

trudniejsze? raptem wszystko sprowadzasz do calki pojedynczej...? "calka z calki" po przedzialach albo na biegunowe...

Gość __lolek
zrób to przez podstawienie, przecież to banał ...