Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaaaaa

20 minut temu zostałam pobita......

Polecane posty

Gość czarnaaaaa

i rośnie mi z tyłu głowy guz uciskający. nie wiem co robić?

Gość zakochana chyba
chyba zartujesz :O

Gość czarnaaaaa
bardzo zabawne. nie mam już komu oddać i nie żartyję niestety

Gość zakochana chyba
jesli to prawda to przyłóz lod zeby nie rosl ten guz, jak nie masz lodu to jakąś mrożonke :(

Gość czarnaaaaa
nie omawiajcie prosze samego faktu pobicia bo nie o to chodzi. chodzi o tego guza, nie wiem czy mam iść na pogotowie? czy to nie jest takie poważne? cały czas czuję ucisk. ale chyba kiedy pujdę to się zapytają skąd to mam a tego bym nie chciała...

Gość zakochana chyba
i połóz sie, bo skoro jest guz to musial ci ktos przywalic z duza sila, przyloz ten lod i poobserwuj co sie dzieje

Gość zakochana chyba
albo idz do lekarza , jak nie chcesz sie spowiadac z tego ze ktos cie pobil to powiedz ze sie poslizgnelas i upadlas...ten ucisk jest faktycznie niepokojacy

Gość czarnaaaaa
tak, przywalił z dużą siłą :-( do tego rękę rozcioł w dwóch miejscach, wargę i kilka innych siniaków zrobił..... :-( nienawidzę mojego życia!!!

Gość czarnaaaaa
ciśnie mnie strasznie, nie wiem szczerze mówiąc czy dojdę . mam na tym buzie wielką czerwoną krechę, ale skóra nie jest rozcięta

Gość czarnaaaaa
guzie miało być - na guzie ta krecha

Gość zakochana chyba
:O no to niestety lekarza nie oszukasz przy takich obrazeniach, nie daj sie okladaC jakiemus smieciowi :O wyslij gogos niech mu odda porzadnie zeby wiecej nie wazyl sie lapy podniesc

Gość zakochana chyba
zadzwon po pogotowie ale zadzwon po kogos , moze robi ci sie krwiak :( ..mozesz tez isc do lekarza i niech zrobia ci obdukcje i wezwa policje , wnies oskarzenie ..zrob cokolwiek ale nie siedz teraz w necie skoro czujesz ucisk

Gość czarnaaaaa
mhmm... już jedną tak okładał i dobrze się trzyma... nic mu nie udowodnię a tylko się to obróci przeciwko mnie.. nie chcę dlatego, żeby to wyszło

Gość czarnaaaaa
wnieś oskarżenie.... no tak. prosta sprawa. ale ja go kocham niestety

Gość zakochana chyba
zrobisz jak zechcesz gdyby mnie ktos uderzyl to by jezdzil na wozku :O a sama bym do tego reki nie przylozyla, skad jestes?

Gość zakochana chyba
to prowokacja?

Gość czarnaaaaa
dobra , nieważne. pójdę chyba na pogotowie ale się spowiadać nie będę. nie muszę chyba mówić, kto mnie uderzył?

Gość zakochana chyba
nic nie musisz

Gość czarnaaaaa
lubelskie nie to nie prowokacja, już mam takie szczęście w życiu że się w bagno pakuję... :-O

Gość bhffhhh
"wyslij gogos niech mu odda porzadnie " ja bym raczej nie radziła u nas niedawno był taki przypadek, koles pobił dziewczynę a ta tak właśnie zrobiła, nasłała jakiś kolesi żeby go pobili no i znaleźli kolesia martwego, teraz ta dziewczyna ma siedzieć więc wybrałabym opcję z policją i obdukcją, ale coś czuje że autorce nie o to chodzi

Gość czarnaaaaa
dodam jeszcze, że facet nie jest jakimś menelem z marginesu tylko oficjalnie dorosłym poważnym człowiekiem na odpowiedzialnym stanowisku

Gość zakochana chyba
bo takie rzeczy robi sie z glowa, po jakims czasie :) z reszta w sumie roznie to bywa, jeden koles poszedl oddac i za bardzo sie wczul, zabil jednym ciosem ..swoje odsiedzial, a poszedl oddac bo ktos mu dal za to flaszke

Gość czarnaaaaa
i po wszystkim poszedł sobie spokojnie do pracy :-O nienawidzę go po prostu, a z drugiej strony kocham :-O nie chcę zgłaszać pobicia, nie wiem co bedzie, może będę tego żałować? bo co ja będę z tego mieć, że to zgłoszę? satysfakcję?

Gość Dorota L.
No!!! jak koszasz... to daj się do cholery zabić i nie zawracaj nam głowy na forum. Cierp i kochaj, aż zabije Cię jak psa, bo pewnie znaczysz dla niego nie więcej niż pies. Ale jeżeli jeszcze myślisz ostatnią komórką, która Ci pozostała w mózgu... to po obdukcję i do psychologa w Ośrodku Wsparcia. Tam jest też prawnik, pomogą Ci.

Gość zakochana chyba
"dodam jeszcze, że facet nie jest jakimś menelem z marginesu tylko oficjalnie dorosłym poważnym człowiekiem na odpowiedzialnym stanowisku" dla mnie to nie ma znaczenia czy menda jest uczona czy nie to zawsze ta sama menda spoleczna

Gość i wlasnie dzieki
takiemu mysleniu .."juz jedna pobil i ma sie calkiem dobrze" , tacy dranie mysla ze im wolno .Gdbym ja miala wybierac wolabym skonac z milosci niz zakatowana na smierc.I pamietaj tacy faceci nigdy sie nie zmieniaja!

Gość zakochana chyba
"bo co ja będę z tego mieć, że to zgłoszę? satysfakcję?" poczucie wlasnej godnosci mowi ci cos?

Gość bhffhhh
czarna, ktoś kto traktuje tak kobiety jest gorszy od menela z marginesu, lepiej zakończ ten związek dla dobra swojego i tego twojego "faceta", bo pomyśl jak cię za którymś razem pobije za mocno i ciebie znajdą martwą to koleś pojdzie siedzieć

Gość przyznaj ze cie to podnieca
lubisz byc bita po ryju a potem ruchana w tylek na sucho to ci przynosi satysfakcje, po co isc na policje :D