Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaaaaa

20 minut temu zostałam pobita......

Polecane posty

Gość **Jolka**
I jeszcze jedno... Mówisz,że go kochasz... a on Ciebie... Zastanów się co to za miłość... bez szacunku dla drugiej ponoć bliskiej osoby. to nie miłość tylko chory związek. Jak się kogoś kocha, to chce się go chronić, chce się dla tej drugiej osoby jak najlepiej, a nie obijać, kiedy się ma na to ochotę. Myślę,że jesteś osobą inteligentną, studiujesz. Dziewczyno, życie przed Tobą nie daj sobą pomiatać.

Gość daaaajcie spokoj
to pewnei prowokacja, a jak nei to lepiej zeby dziewczyna zdechła od tego guza, przynajmniej nie bedzie miec dzieci

Gość czarnaaaaa
po pierwsza - po prawie nie zawsze zakłada się togę po drugie - piszecie jakieś bzdury że jestem głupia bo wybaczam? nie mam pretensji?? zostanę z nim?? daję się bić?? a gdzie ja tak napisałam? ludzie!! nauczcie sie czytać to co ktoś napisał, a nie to co wam się wydaje... obrażacie mnie za coś co nie miało i nie ma miejsca. ja nie daję się mu bić. obrażać też nie u lekarza byłam. większego urazu nie stwierdził. dziś czuję się już lepiej.

Gość czarnaaaaa
"zasiadała na wokandzie" - HAHAHAHAH!! nie zauważyłam tego w pierwszej chwili! niezłe! ale się uśmiałam :-D

Gość człowiek 74
Mało ci wpierdolił !jak masz siłę siedzieć przy komputerze to jest o.k.Jak nie masz zamiaru z tym nigdzie iść to po co zawracasz nam gitary.My kobiety jesteśmy wyczulone na ten temat także udaj że nic się nie stało.Nieraz trzeba przemilczeć chlapowego,ale jak to sa męki to trzeba głośno krzyczeć i spierdalać.

Gość czarnaaaaa
no wiesz...może Tobie trzeba łeb odrąbać żebyś poczuła. mi starczyło....

Gość czarnaaaaa
i nie zawracam ci głowy, sama tu weszłaś... ja poszłam - do lekarza. nigdzie indziej nie muszę. sensacji szukasz?? w innym celu założyłam topik

co za idiotka ! \"cały czas czuję ucisk.tak, przywalił z dużą siłą do tego rękę rozcioł w dwóch miejscach, wargę i kilka innych siniaków zrobił..... nienawidzę mojego życia!!!ciśnie mnie strasznie, nie wiem szczerze mówiąc czy dojdę . mam na tym buzie wielką czerwoną krechę, ale skóra nie jest rozcięta.prawo studiuję. i nie jestem jakąś idiotką \" myślę , że więcej nie trzeba dodawać... nic dodać, nic ująć... Kretynka do n-tej potęgi!! Wielka prawniczka a ortografii nawet nie zna :O:O ale mniejsza z tym... Nie popchnie sprawy dalej bo ... Łona go kocho :O ojeeeej ... ale urocza miłość, no faktycznie sielanka aż się miło patrzy! miód malina, miłość jak bambosz aż promienieje i wszystko wokół kwitnie a w sercu maj :O:O:O:O:O:O:O:O:O Współczuję debilizmu :O

Gość czarnaaaaa
przestał.ale jeszcze boli. jeśli chodzi o przyczyny to sprawa zamknięta

Gość czarnaaaaa
na prawie nie sprawdzają nikogo z ortografii nie, nie zgłoszę bo nie mam potrzeby, znam realia - szkoda mojego czasu i nerwów a i tak sprawa na 90 % byłaby umorzona..za dużo filmów oglądasz. to, że go kocham to inna sprawa a fakt, że mnie obrażasz świadczy tylko o Tobie....

Gość czarnaaaaa
i w dupie mam czy Ci mnie szkoda prostaczko

Gość ale ja go kocham
:D Jak mozna kochac takie zwierze co na babe lape podnosi ?

Gość czarnaaaaa
nie zakochałam się w nim bo bije kobiety, z resztą nie wiedziałam że jest do tego zdolny. a miłość nie przechodzi mi jak ręką odjoł. pewnie jeszcze długo będę czuć coś do niego..trudno

Gość ale ja go kocham
nie szkoda Ci glowy ? to za tydzien znowu pojawisz sie z podobnym tematem tylko obrazenia moga byc wieksze :O

prostaczką jesteś ty! masz rację - po wypowiedziach widać kto jest kim i kto ma mózg, a kto zamiast niego ma pusto. Filmów nie oglądam ... masz pecha.... a zaczynałam cie już rozumieć, niestety twoja postawa godna chołoty uniemożliwiła mi to. dziękuję pozdrawiam paaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D lecz siniaczki, lecz bo jeszcze trochę ci ich przybęzie... swoją drogą ciekawe za ile dni rafisz na OJOM...

Po co ta dyskusja o prawie? Skoro niedoszły prawnik nie wierzy w prawo... dlatego kocham wyższą formę demokracji czyli anarchię:) A co do miłości, która jest w środku pomimo faktów... ...są tacy co kochają małe dzieci i to czasem w sensie dosłownym. I nie wytłumaczysz pedofilowi, żeby się przerzucił na trochę starsze koleżanki. Złapią, osądzą, wyjdzie po wyroku i podczas nastepnej pełni znów poszuka szczęścia na jakimś podwórku. Powie, że tak kocha i to silniejsze od niego. Nie ma sensu tłumaczyć, lepiej dać autorce link do strony z pierwszą pomocą. http://www.ratownictwo.win.pl/ Nie daj się zabić. Jeśli potrafisz.

Gość też czarna ale inna
Czarna ja cię rozumiem. Mój facet też jest poważnym człowiekiem - 45-cioletnim na wysokim stanowisku, ja - pracownik naukowy - i nasze kłotnie też ilkka razy zakończyły się siniakami na rękach, raz na twarzy... Też go kocham, i on mnie. Nie zamierzam opuścić. On za każdym razem przeprasza, mówi, że się wstydzi tego, ale nie wytrzymuje nerwowow pewnych sytuacjach...

Gość ja bym napisała tak
Jak umozona sprawa?Co Ty za bzdury wypisujesz?Jakbyś od razu poszła na pogotowie miałabyś obdukcje.Na komisariacie zgłosic pobicie.

Za obydwa przypadki odpowiada tzw. Pani Dulska:) Przecież jesteśmy wspaniale dobranym małżeństwem i szkoda by bylo, żeby się sąsiadki i rodzina zdziwiła... Poza tym , czego sie nie robi dla kariery i życia na pewnym poziomie. Ludzie dla stanowisk, pieniędzy i statusu społecznego potrafią być bezwzgledni. Wiięc... parę razy dostać baty od ukochanego zresztą, to doprawdy drobiazg. A tak poza tym, to domek pod miastem, rasowy pies i wczasy na d ciepłym morzem. Nie oddam!

Gość czarnaaaaa
po pierwsze - co to jest OJOM?? bo ja znam OIOM tylko...PROSTACZKO zaczerniona po drugie - to, że ktoś jest np. studentem medycyny nie znaczy, że ma ślepo wychwalać działalność polskiej służby zdrowia... A ja nie napisałam, że w prawo nie wierzę. Z tym, że samo "on mnie pobił" nie wystarczy, żeby ktoś zapłacił za swoje winy.. po trzecie - do "szukanie dziury w całym" Nie ma sensu tłumaczyć?? masz rację! bo nie ma co tłumaczyć!! ja nie napisałam słowem, że przebaczam temu facetowi i wracam do niego!! nie widziałam go od tamtej pory, a niektórzy tu sobie dośpiewali sobie, że z nim zostaję i będę dalej workiem treningowym, bo napisałam, że go kocham... NIE!!! dlatego jeśli ktoś pisze, że jestem idiotką, kretynką itp. bo z nim zostaję i daję sie bić znaczy, że sam jest kretynem do potęgi entej, bo obraża mnie z powodu nieumiejętności rozumienia tekstu pisanego... "ja bym napisała tak Jak umozona sprawa?Co Ty za bzdury wypisujesz?Jakbyś od razu poszła na pogotowie miałabyś obdukcje.Na komisariacie zgłosic pobicie." w szpitalu byłam, papierek mam. i co?? i nic... optymistko