Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

BAW MNIE ! ZEPSUJ LUB ZBAW MNIE !

Polecane posty

aaa se fruwałam to tu to tam :classic_cool:

Mloda ortodoksyjna para Zydow przygotowuje sie do slubu. Poszli do rabina, aby zadac mu pare pytan. - Czy to prawda, ze kobieta i mezczyzna nie moga ze soba tanczyc? - Tak to prawda - odpowiada Rabin - Z powodów moralnosci kobieta i mezczyzna moga tanczyc tylko osobno. - Nawet, jesli sa malzenstwem? - Tak. - A co z seksem? - Bedziecie malzenstwem, wiec nie ma zadnego problemu. - A mozemy próbowac róznych pozycji? - Oczywiscie. - Kobieta moze byc na górze? - Jak najbardziej. - Mozemy to robic na pieska? - Jesli lubicie. - A na stojaco? - Na stojaco kategorycznie nie! - Ale Rabbi, czemu na stojaco nie? - Bo to moze skonczyc sie tancem! ******************************** :classic_cool:

z Guciem :classic_cool: nektarek zbierałam ;)

Gość pszczół Gucio
dementuję w całej rozciągłości

jej juz na noze tu idzie :classic_cool: albo na miecze ;)

Przychodzi Mosze do rabina i mówi: - Wziąłem żonę w pupcie, rebe, czy to jest grzech? - To jest wielki grzech, Mosze, ty weź automat, idź na granicę izraelsko-arabską i zastrzel jednego Araba, a grzech będzie odkupiony. Za jakiś czas Mosze przychodzi: - Rebe, ja znowu zgrzeszyłem... - Po co do mnie przychodzisz, bierz automat, idź na granicę, wiesz, co masz robić! Za jakiś czas do rabina przychodzi żona Mosze: - Rebe, powiedzcie mi, czemu postanowiliście uregulować konflikt arabsko-izraelski przez moją dupę!

Icek wyjechał za granicę ale przed wyjazdem poszedł do sąsiada i mówi mu tak: -Mosze jakby moja Salcie mnie zdradzała to daj ty mi znać odrazu... Mosze przysiągł że tak uczyni. Minął miesiąc od wyjazdu Icek dostaje list od Mosze "Icek twoja Salcie ma nowe futro, chyba się puszcza" Minął drugi miesiąc kolejny list: "Icek twoja Salcie ma nową złotą biżuterię, chyba się puszcza" Minął trzeci miesiąc kolejny list: "Icek twoja Salcie ma nowe sportowe BMW, na pewno się puszcza" Icek nie wytrzymał, wsiadł w pierwszy samolot, przyleciał do kraju, wpada do domu a tam Salcie z gachem podczas ostrej akcji... Na widok Icka pobladli... Icek: Salcie a to futro co wisi w przedpokoju to od niego dostałaś? Salcie: Od niego dostałam Icek: Salcie a ta biżuteria złota co na stole leży to od niego? Salcie: Od niego... Icek: Salcie a to sportowe BMW co stoi przed domem to od niego dostałaś? Salcie: Od niego dostałam... Icek: Salcie to weź ty go przykryj bo on nam się jeszcze przeziębi :classic_cool:

ja mam na to uczulenie :classic_cool: zaraz puchnę ;)

Pewien człowiek przyjechał na międzynarodowe lotnisko Ben-Guriona z dwoma dużymi torbami. Zatrzymał go agent celny, otworzył jedną torbę i zobaczył, że jest pełna pieniędzy w różnych walutach. Agent pyta pasażera: - Skąd masz te pieniądze? Człowiek odpowiada: - Nie uwierzysz mi, ale podróżowałem po całej Europie i wchodziłem do wszystkich napotkanych toalet publicznych. Za każdym razem, gdy zobaczyłem sikającego człowieka, łapałem jego organ i mówiłem: "Albo ofiarujesz pieniądze na rzecz Izraela, albo ja odetnę twoje piłeczki." Oszołomiony agent celny mamrocze: - Eeeee.... to bardzo interesująca historia... Ale co masz w drugiej torbie? Człowiek na to odpowiada: - Nie uwierzbyłbyś jak wielu ludzi w Europie nie popiera Izraela. ------------------------------

Mistrzu Ty terrorysto :classic_cool: