Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No ja juz nie mogę

Sprzątaczki w biurze

Polecane posty

Gość No ja juz nie mogę

Czego te baby przyłażą sprzatac w godzinach pracy i pałętaja się po pokojach przeszkadzając nam? A potem szef nas ochrzania że sie nie wyrabiamy. I w ogóle to jakieś wielkie hrabiny się zrobiły jakby nie znały swojego miejsca. Nie mają ani wykształcenia ani żadnych horyzontów a próbuja się równac z nami, kóre skończyły studia i musza wykonywac pracę, kórej taka w życiu by nie zrobiła bo jest to dla niej za trudne

Gość Taaa ciekawe
u mnie sprzątaczki są po 2 fakultetach.

Gość a gdzie pracujesz

Gość zadziwiajaca
Ok masz racje ze taka osoba podczas pracy może przeszkadzac. Ale nie wywyzszaj sie i nie grupuj ludzi na gorszych i lepszych.

u mnie w poprzedniej firmie sprzątaczka była po prawie Twoja wypowiedź świadczy o Tobie - niestety bardzo źle

Gość ta...ta...ta...
w firmie mojego taty sprzataczki zarabiają po 2,5 tys na miesiac;) ale pracują wtedy gdy juz reszta pracowników idzie do domu...

Gość zadziwiajaca
A nasze polskie dziewczynki po studiach jak jada za granice to myślisz ze co one tam robia? 90% sprzeta

skoro szef jest zly ze nie pracujecie....to kiego na forum siedzisz, zamiast rac sie do roboty. jestes strasznie pusta i chyba prostak...

Gość oj dziecko dziecko
alez ty masz we łbie poprzestawiane ... żal mi cie. zebys ty miala czysto ktos musi sprzatnac a te panie same sobie nie wybieraja godzin pracy.

Gość pewnie byś się wyrabiała
autorko, gdybyś zrezygnowała z siedzenia na kafe i obgadywania sprzątaczek :P

Gość bladolica
po co komentować takie debilne wypowiedzi.

Gość dommmmmi
Właśnie czesto spotyka sie takie osoby jak autorta gdzies w biurach,urzedach. Co sie panosza i maja za niewiadomo co. Grupuja ludzi i czesto sa niemili ze strach sie o cos zapytac

Gość chulba
TERAZ sprzątaczki to nie sa takie byle kto czasem mają bardzo dobre wyksztalcenie ,zalezy w jakiej firmie pracujesz ,ja pracuje w bankowości i one sprzataja po 15-tej i sa tak wypicowane ze nie pomyslalabys ze to sa sprzataczki a co najmniej kierowniczki:D i dobrze fajnie jak kobieta nie zaleznie od stanowiska pracy dba o siebie;-)

W mojej poprzedniej pracy sprzątaczka była KIMŚ:) Pani Basia - wiecznie schorowana, cierpiąca i biedna (typ hipochondryczki) - przychodziła sprzątać gdy wszyscy już siedzieli przy biurkach pogrążeni w pracy, trzeba było wstawać i ją przepuszczać, żeby starła podłogę, ewentualnie przejechała mokrą brudną szmajorą po biurku i monitorze, tak więc na dobre 5 min odrywałam się do roboty i od telefonu. Całe sprzątanie trwało max godzinę dziennie, pozostałe 7 godzin pani Basia siedziała i piła kawę. Syf w biurze był nieziemski. Pani Basia byłą pod ochroną, bo jej mąż pracował w innej firmie, która była zleceniodawcą mojej firmy. Zarabiała ok 1500 zł, a ja niecałe 900. Oczywiście to wyjątek od reguły:-D