Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z miliardów

Niesprawiedliwe jest to ze najladniejsze dziewczyny sa juz pozajmowane

Polecane posty

wpierw każą czekać na cud a potem zniesmaczenie, że cud ma za kimś latać zdecydujcie się ;) "ja to bym chciała" ale to grozi dożywotnią utratą gustu i traumatycznymi wspomnieniami

Gość Kevino
a zwróc uwage chłopie wlasnie na takie "przeciętne" dziewczyny-potrafą byc o wiele wspanialsze od wyidealizowanych piękności , trzeba umiec znalezc prawdziwe piekno a nie tylko patrzec na wygląd. ja tam wolę "szare myszki". pozdrawiam

Gość Novomova
Jeden z miliardów. Ja jestem atrakcyjna - nawet moim własnym zdaniem. Byłam z nieatrakcyjnym. A 2 kategorii to Ty jesteś, kotku. Straszny patafian z Ciebie. Pewnie dlatego żadna na Ciebie ani nie spojrzy.

Gość Novomova
Świata nie. Ale może choć jeden przeciętny kretyn porządnie obejrzy się w lustrze, zanim zacznie dzielić dziewczyny na kategorie.

Gość Kevino
świata sie nie zmieni-więc zmien swoje podejście do tego wlasnie świata. od razu stanie sie lepszy:-)

Właściwie to autor minął się z celem wypowiedzi twierdząc że ładne pozajmowane a potem są porzucone. wiec wolne nie?:P ale w sumie próżna potrzeba posiadania atrakcyjnego partnera/ki jest tak powszechna że aż nie powinnismy sie autora czepiać. A co do mnie . Strasznie mi dzis samotnosc doskwiera 😭 wiec marudze.

niektórzy zamiast poszukać przyczyny w sobie wolą obwiniac cały świat za swoje niepowodzenia.. życie:P

hej i co w związku z tym? ja nie jestem samotna i nigdy nie byłam

Tak właściwie to pozajmowane są również te mniej ładne, te przeciętne a nawet te brzydkie. Wolne gdzieś się pochowały :P Co w sumie jest bez znaczenia bo i tak nie mam szans wśród przedstawicielek wszystkich w/w grup 😭

Gość Kevino
brzydal miej dystans-do siebie do życia do wszystkiego , jak za bardzo chcesz to nie wychodzi tak to jest.

ja tez twierdze że takie generalizowanie jest bezsensu i z brzydel w pierwszej czesci jego wypowiedzi sie zgadzam:D druga czesc jest sprzeczna z pierwsza.. wiec .. wszystko jasne:D

mam szalone przeczucie że Brzydall wyolbrzymia swój problem . aggie, a Ty w czym dostrzegasz przyczyne swojej samotnosci?

jasne że w sobie w swoim postepowaniu, ale wiecej pisac na ten temat nie bede

Gość ofe rma
"niektórzy zamiast poszukać przyczyny w sobie wolą obwiniac cały świat za swoje niepowodzenia.. życie" no co ty gadasz. przecież kafeteriane patałachy z pełną samokrytyką przyznają że są patałachami.