Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z miliardów

Niesprawiedliwe jest to ze najladniejsze dziewczyny sa juz pozajmowane

Polecane posty

Gość ofe rma
"Nie jestem patałachem . Jestem po prostu wyjątkowo brzydki." to z perspektywy kobiet i postrzegania cię jako mężczyzny jesteś.

oferma chrzanisz jestes kobieta zeby mowic o perspektywie kobiet?

Gość ofe rma
nie, ale jestem patałachem i mówię z perspektywy patałacha :D

Gość FIGO- FAGO
Powiadacie, że wąsy są okropne , więc się zapytam - co złego jest w tym , że facet ma wąsy ? Marszałek Piłsudzki nosił wąsy i czy kogoś to dziwiło ? Skoro kobiety teraz są maksymalnie wygolone to czy faceci muszą żyletki tu i tam połamać ? A jak facet sobie jądra wygoli to od razu jest nazywany metroseksualny albo pedzio i gdzie szukać prawdy , gdzie i co golić aby się kobiecie przypodobać ?

ja jestem za tym, ze skoro kobieta ma być gładka to facet też.. niech cierpią wszyscy:D

Gość Kevino
ty sie nie próbuj kobietom przypodobac-co chcesz sie pytac czy jaja golic? czlowieku rób co uważasz ,zdana swojego nie masz?

dlaczego wąsy sa okropne?Byłam kiedys w knajpie- na przeciw mnie siedział przystojny facet z wąsami.Zamówił makaron z jakims sosem.Ten makaron przyczepił mu sie do wąsówl :O wyszedł z knajpy z wiszacym makaronem.Przy pocałunku wszystko swedzi...NIE!

hehe a ciekawe czy gdyby kobieta nie depilowała się bo miałaby takie zdanie to byś to zaakceptował?

Gość Do FIgo Fago
PIłSUDSKI, baranino.

moje nazwisko przekrecaja jak im dyktuje to ja sobie bede pulsidzkiego przekrecac wolno mi:P:D:P:D ja nie jestem baran ewentualnie moge byc owca:D

Gość ofe rma
a ja z kolei właśnie znam dziewczynę której facet ma wąsy i ona lubi. bo bez wąsów to mówi że jakby się z jajem całować :D

Właściwie każdy facet jest z natury samotnikiem. To raczej kobieta nie potrafi być sama.