Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już opalona/

jak zmyc samoopalacz???

Polecane posty

Gość już opalona/

kupiłam dove, sądząc ze utrwale opaleniznę z solarium, a tu wyszły takie nieestetyczne smugi i pomarańczowy kolor;/ jak to zmyć? próbowałam zmywaczem, ale niestety nie działa;/

jezusmaria - zmywaczem??? rob peeling, nasmaruj skórę balsamem nawilżającym albo oliwką i po pewnym czasie naskórek zejdzie

Gość fabiannna
jazmywałm pastą do żebów

Gość już opalona/
zmywaczem;/ wiem głupie. A czy nie zejdzie też ta opalenizna z solarium???;( spróbuję sokiem z cytryny.... peeling i może zadziałą;/ kurcze, a w sobotę mam wesele;/

opalenizna z solarium jest w skórze, i to tej "głębszej", więc nie ma prawa się zetrzeć. chyba że jakieś ostre i częste te pilingi będziesz robić, ale i tak wątpię

-------------> S_A_M_A_N_T_A co ściemniasz dziewczynie z tą głębszą skórą..ale już chyba się nabrała:D

Gość już opalona/
no nabrałam się;) miałam nadzieję, że po solarium tak łatwo opalenizna nie schodzi;/

promienie z lamp solaryjnych tylko pobudzają melaninę (która jest w "tych głębszych warstwach skóry") do produkcji barwnika wiec zabarwiony jest naskórek

Gość już opalona/
dzięki Candy;)

zawsze do usług;) troche sie naczytałam o solariach i tym samym, po takiej lekturze, zniechęciłam sie do nich:)

Gość kalinnakka
a skoro mowa o samoopalaczach jak długo je stosujecie bo ja od 3 lat,czy to mi niszczy skóre?

Gość kasiaopalona
JA najlepiej robię pastą do zębów miałam straszne plamy na rękach zrobiłam pastą wszystko zeszło

Gość KaRoLaa...
Ja także jestem w takiej sytuacji jak Ty . :) Ale ja wygrzałam w wannie z GORĄCĄ wodą nogi . . potem ostre szorowanko gąbką a nastepnie sok z cytryny , ;] Pomogło ;)

Gość Justyna425
Najlepsza jest WODA UTLENIONA ... uwierzcie np. samoopalacz ziaja i garnier schodza po tym

Gość Justyna425
jak np. sa smugi tez wodą utleniona zawsze tak robie jak przesadze z krem, potem mniejsza ilosc nakladam

Gość ja depilatorem w kremie
jak miałam na nogach plamy po samoopalaczu :-) Ale tylko veet działał, inne już nie

Gość 678987678909876
dove schodzi spirytusem takim sprejem do dezynfekcji ran w szpitalu:p ostatnio przecieralam podplaster to mi caly samopolacz zszedl:D a stara metoda to oczywiscie piling gabka oliwka i tak z 4-5 razy i nic ni zostanie nie trzyj na sile wiecej natluszczaj;]

Gość jksdfhdjshgf
weź gorącą długą kąpiel i wyszoruj się gąbką

Gość gośćm
Witam po nalozeniu samoopalacza wygladalam jak zebra Przerazilam sie poniewaz na drugi dzien mialam wyjscie chwycilam wszystko co moglo rozpuszczac ...i nic w koncu zabralam sie za mycie lazienki i zaczelam szorowac wanne mleczkiem do czyszczenia cler lemon ,ktore kupilam w rosmanie. Wszelkie przebarwieniai plamy z rak zeszly . niewiele myslac weszlam do wannyi juz niepatrzylam czy to rece czynogi przyznam wam ze nawet twarz wyszorowalam tym srodkiem , wszytki samoopalacz zszedl. Ja posmarowalam cialo balsamem ,twarz kremem i nawet mnienie zaszczypalo aninic sie nie stalo. Wszystkim odwaznym i malo uczulonym poleca.m jako ratunek skutek natychmiastowy Malgorzata kKorzeniak owl@onet.eu

Gość gość111111
Właśnie wypróbowałam metody z mleczkem do czyszczenia cif i powiem Wam, że zeszło od razu ;) gośćm - świetna rada :)

Mega polecam peeling z fusów . U mnie samoopalacz porobił straszne plamy i byłam pomaranczowa .. straszne . Kiedy wstalam i zobaczyłam efekt pomyslalam ze zrobie peeling i udało sie ;3 odrazu widac było efekty i to ogromne bo samooplacza praktycznie na nogach juz nie było ;3 po drugim peelingu wykonanym tego samego dnia nogi wygladaly jak przed zastosowaniem ;3 Tylko trzeba mocno szorować ;3 Juz pewnie nigdy wiecej samoopalacza nie uzyje haha .

a pro po Cifu .. Ludzie ja nie moge czzy wy normalni jestescie ?! NAWET NIE WIECIE JAKIE MACIE SZCZESCIE ZE WAM SKORY NIE WYZARŁO !! ;x peeling z fusow daje indentyczny efekt a jest bez ŻRĄCYCH SUBSTANCJI !! boze swiety ;/ pomyslcie czasami o zdrowiu a nie tylkko o wygladzie ...