Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaa

rwanie w stopie. !

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaa

Od jakiegoś czasu coś niedobrego dzieje się z moją stopą. Jestem raczej osobą aktywną, a już od kilku miesięcy przy intensywnych treningach, czasem nawet przy samym chodzeniu czuję takie 'rwanie' w lewej stopie, a dokładniej po wewnętrznej stronie śródstopia. Nie mam pojęcia co z tym zrobić Byłam u ortopedy, ta zrobiła mi prześwietlenie i badania krwi, po których się okazało, że mam jedynie niewielką koślawość w obu stopach, co podobno jest normalne i nie powinno to powodować żadnego bólu. wyniki badań krwi też były w normie. Zaleciła mi chodzenie na zabiegi (jonoforeza i laser) i ograniczenie treningów ponieważ uznała, że stopa jest przesilona. Zrezygnowałam całkiem na ponad miesiąc. Po czym wróciłam, starając się nie angażować bardzo od razu stopy, tylko powoli ją wdrażając. Teraz okazuje się, że zaczyna bolec mnie bardziej niż wczesniej to było. Co z tym zrobic? Do jakiego lekarza sie wybrac? Od czego to może być? Dodam, ze ktos ze zdolnosciami bioenergoterapeutycznymi [ale nie zajmujacy sie tym] powiedzial mi, ze to promieniuje od stop lub kregoslupa.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaa
nie od stop i kregoslupa, a bioder lub kregoslupa chcialam napisac. Za bardzo sie spieszyłam.

a jak od bider i kręgosłupa to może coś z rwą kulszową się zaczynać. Ja też mam często takie rwania i raz już miałam lumbago takie, że byłam na zwolnieniu. To mogą być dobre początki do rwy a to się długo później leczy. POczytaj na necie.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam nadzieję, że to nie rwa kulszowa, choc kto wie... zaczyna byc naprawdę coraz gorzej.