Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

fryzjerka za krotko mne sciela, od 2 dni zle sie z tym czuje

Polecane posty

chyba lapie dola

Gość rtryrtryertr
przeciez odrosną

ale wygladam okropnie, na dodatek ta twarz :O dookola mowia, ze jest ok, ale ja nie moge sie odnalezc :(

hehehe dzieki podszyw :D

Zdecydowanie źle wyglądasz :P :P :P i ty się jeszcze pytasz mamy o zdanie :)

Gość jolka1234
nie jest za krotka. bardzo ladna fryzura. tylko ta mina...

znajomi mówia., ze to fajna fryzura ale ze nie pasuje 17- letniej dziewczynie i ze mnie postarza...

pocieszcie mnie...

na pocieszenie napisze ci jaki koszmar ja przezylam z fryzierem:( Bylam u fryziera u mowie mu zeby mi zrobil jakas fryzurke ale nie za krotka (powiedzialam mu ze najkrocej to do ramian) a ten czub mowi mi ze ok. po czym wzial nozyczki i jednym ruchem zrobil mi 2cm grzywke:( prawie zawalu dostalam. juz 8 miesiecy zapuszczam wlosy i mysle ze za rok moze beda takie jak kiedys:)

u mnie kiedys fryzjer poszalał i ściął mnie krócej niz chciałam, w dodatku "artystycznie" z jednej strony dłużej, z drugiej krócej:) po kilku dniach wróciłam do niego i powiedziałam, zeby mi to wyrównał bo źle się czuję w takich włosach wyrównał, do tego zafundował mi zabieg na włosach i nie wziął za to pieniędzy, bo stwierdził, ze przyszłam do niego z reklamacją:) innym razem dałam sobie zrobić króciutką grzywkę nie mogłam tego przeżyć ale odrosła szybko:)

candywoman mnie tez obcial artystycznie( nie chcialam tak) tez sie bardzo zle z tym czulam. Mi wlosy wyrownala kolezanka:) o niebo lepiej to zrobila niz ten swirniety fryzier

Gość paulinuss
ja zawsze jak wracam od fryzjera jestem niezadowolona.przychodze do domu,myje wlosy i ukladam je po swojemu!nikt mnie jeszcze nie obcial tak jakbym chciala,nawet pokazywalam zdjecie z gazety jakbym chciala miec ale nic z tego,oni tną po swojemu.dobrze ze wlosy odrastaja :)

Gość siLN
Ja jestem mężczyzną i mi fryzjerka fatalnie obcięła włosy za krótko itd szkoda słów a rok szkolny zaraz się zaczyna co prawda wam współczuje bo Wy musicie zapuszczać rok a ja miesiąc ;d