Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluta

Poziom tego forum jest z***bisty

Polecane posty

Gość hyhyyyyyhhhujgjfkhvn
ktoś napisał to do jarka ale jeśli już go nie ma to chyba się spóźnił... Faktycznie go zbanowali? Jestem pewna że wróci nawet gdyby miał nowego kompa kupić "... żałosne ... śmiać sie czy płakać? Bydlowina społeczna , zero zwykłe, cham a nie człowiek! Na każdym topiku krzywdzisz ludzi, każdy topik przez ciebie się psuje! Przez takich jak ty nie można tu poważnie porozmawiać!! Przez takich jak ty ludzie, którzy piszą poważnie z problemem mogą się załamać albo zrobić jakieś głupstwo... ale ciebie to nie obchodzi bo ważne że dobrze sie bawisz i zabijasz nudę monotonie i bezsens własnego życia suchymi tekstami na poziomie 10-latka! Żałuję, Jareczku, ty pi*do życiowa, ofermo , nieudaczniku, prosty bambrze , że nie będziemy mieli okazji się nigdy spotkać osobiście... Moją lekcję zapamiętał byś do końca swoich pustych , beznadziejnych , marnych dni. I niejedna kobieta i niejeden mężczyzna dali by tobie z przyjemnością taki życiowy wycisk bo nie nadajesz się do niczego! I dobrze o tym wiesz, że jesteś nikim! śmieciem! Powinni cię uśpić!! Twoja matka pewnie przez ciebie nie jedną próbę samobójczą miała... kanalio! masz o wszystkim zerowe pojęcie a się wozisz. chyba za łatwo ci w życiu skoro takie traktowanie innych sprawia ci taką satysfakcje, nie wiesz chyba jak ludzie mają? jak długo pracują na to by być kim są.kim ty w ogóle jesteś!? KIM?! Ranisz ludzi, to teraz ja ciebie zranię! Nie liczysz się z nikim , za grosz kultury w tobie, jesteś raczej umysłowo chory, ułomny....tego inaczej zdiagnozować się nie da. Masz wszystkich za dno, a sam jesteś dnem na dnie!!! Nie widzisz tego? Nie chcesz się zmienić? Nikt cie nie lubi, mało kto toleruje! Sam wyrobiłeś sobie taką opinie!sam na to zapracowałeś i sam tego nadal chcesz bo mimo wielu próśb jesteś nadal debilem , tyranem, snobem, gburem i udajesz nie wiadomo kogo! Dlaczego? nikt ci tu nic złego nie zrobił!!. upokarzasz kobiety, szmacisz je! rozumiesz to?!jak tak można?! Zobacz jak sprawa twojego pojawiania sie na kafe (a raczej koczowania tu w dzień i w nocy) daleko zaszła! NIKT cie tu nie chce! Możesz uwolnić ten topik od swojej paskudnej , obleśnej osoby? możesz dać nam żyć albo NAJLEPIEJ normalnie z nami rozmawiać i grzecznie wypowiadać się?! to kafe przez ciebie się zepsuło, dobrze o tym wiesz! To co dajesz bedzie ci oddane ... z potrójną siłą."

Gość bo stara Jarka nie ma kolan

Gość kkrkndjsbksjfbsjcbskj
to on ma stara ? przecież to dziecko osła i kaloryfera

Gość buahahahahaha
ten ostatni tekst mnie obezwładnił :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość deliriuuum
bravo dla autora...Jarek jest chamski i pusty,ma sie za goru doslownie,a wszystkich innych traktuje jak smieci.Szmaci ludzi.....Nie ma do nikogo szacunku...zal mi go bo faktycznie jest osoba,ktorej nie da sie zrozumiec

Gość Evangeline
Moim zdaniem on jest samotny i swoja frustracje rozladowuje tutaj

Gość no jasne
żeby jeszcze miał czym szpanować.... :O

Gość nnnmmm
biedny ...dupek...zflustrowany.....

Gość Evangeline
Kreuje sie na lepszego od innych, to co mnie dziwi ze jego topik cieszy sie sporym zainteresowaniem, nawet niektore panny (moge podac nicki) mam wrazenie ze go kokietuja 😢 SZOK

Gość deliriuuum
moze i jest samotny...wszystko mozna zrozumiec ,ale do cholery on nie ma szacunku do nikogo!szmaci wszystkich,nie potrafi nikomu madrze doradzic to po cholere zabiera swoj glos i obraza bogu ducha winnych ludzi ktorzy maja jakies problemy.Doluje i gnoji i to jest jego filozofia!

Gość deliriuuum
gnoi*

Gość popopopoe
Masz racje "ciasteczko..." jestem pewna ze w zyciu to taka oferma

Gość Evangeline
Poza tym wydaje mi sie ze jest narcyzem bleeeeeee

Gość bbbblllle
jaki z niego narcyz z niego kupa gnoju

kupa-zgadzam sie

Gość zalałbyn go nasiniem

Gość teterettte
popieram w 100% jarek to infantylny dupek,nie mily,chamski,ubliza ludziom..... Nie chcialabym go spotkac w realu

Gość niewinna dziewczynka
moim zdaniem nie on jeden jeszcze jest podobny pustak: unijny liberał. dobrali sie dwa w korcu maku

:D