Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopaprocentowa

dla chlopca neicale 15kg lepszty fotelik do 18kg czy 15-36?

Polecane posty

Gość stopaprocentowa

w styczni uwazyl 11kg, a teraz musze go zwazyc, ale urosl sporo, wiec mysle, ze moze kolo 15 miec. Ma niecaly roczek i dopiero teraz kupujemy samochod - stad moje pytanie. Ktory fotelik lepszy dla takiego dziecka?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o matko to przybral 4 kilo w 3 mce??????? No logiczne ze jak tak przybiera i tyle wazy to wiekszy fotelik!!!!

ma rok i wazy juz ok 15 kg? Kurde to mój mały chyba ma niedowage ma trzy lata skończone i waży 16 kg - ja kupiłam taki od 15 d 36 ale jak chcesz i stac cie to kup najpierw taki mniejszy a potem wiekszy chociaz ja bym kupiła wiekszy :P

Gość stopaprocentowa
nie wiem ale ze 13kg na bank juz ma. zawsze byl duzy - o urodzenia. ja jestem duza(190cm), moj maz tez (210cm) - normalka... to jak ma 13kg, to lepiej ten fotelik o15-36 kg? czy 9-18?

15-36 kg:) A ze duze dziecko taki jego urok,kazde jest inne,moj synus tez nie malenki;)

Gość stopaprocentowa
do tej pory nie mielismy samochodu :D jezdzil w wozeczku :) ten fotelik 9-36 ciekawy, ale chyba nie odwazylabym sie - nie znam firmy

Gość stopaprocentowa
a - przepraszam!!!! to chicco ;) nie doczytalam...

Gość stopaprocentowa
jackpot79 - ekstra ten fotelik! a masz moze linka do jakiegos zestawienia, ocen, testow??