Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddaaaa

pobił mnie bo sie opiołam

Polecane posty

Gość magddaaaa

Nigdy to si enei zdarzylo.bylismy szczesliwa parą.W roli wyjasninia nie jestem alkoholiczką.To było tylko raz.Byłam na dyskotece z kolezankami zawiózł mnie a otem pojechał na nocna zmiane do pracy.Miał po mnie przyjechac nad ranem.Wypiłam trzy wciekłe i dwa piwa.Kazda tyle piła ale ja jestem szczupła i nic nie jadłam dlatego byłam pół przytomna trzymały mnie dwie kolezanki i jakis koleś żebym nie upadła..Podobno wygladałam strasznie.Podjełchał zamochodem zabrał mnie do domu.a wdomu pobił..pamietam jak przez mgłe. Słuchajcie czy to jest usprawiedliwienie jego zachowania.Fakt że zachowałam się okropnie bo obiecałam mu że nie bedę piła a byłam tak schlana jak jakaś dyskotekowa dziffka,ale czy to usprawiedliwia jego zachownie.Ja mam 19 lat on 29

Gość wiii
Kopnij debila w dupę i powiedz niech spierdala! :D

Gość gdgdgd
on i tak za stary dla ciebie. a jak cie pobil?

Gość magddaaaa
uderzył mnie try razy w twarz..chyba trzy albo wicej nie pamietam dokładnie cignął za włosy..mam rozcietą wargę i boli mnie ręka w nadgarstku tak jakby mi ją wykrecił.

Gość magddaaaa
własnie myslałam że to moze wynikac z róznicy wieku on jest bardzo dojrzały

zwykły gnojek i tyle. Nie jest Twoim tatusiem, żeby Ci "klapsy" wymierzać za złe sprawowanie. W związku takie rzeczy załatwia się inaczej :O

Gość nic nie usprawiedliwia bicia
i jeszcze ta różnica wieku..... 10 lat starszy facet dla nastolatki to po prostu stary dziad!!! daj sobie z nim spokój, bo zmarnujesz życie- jak ktoś raz podniósł rękę, to uwierz na 90% zrobi to po raz kolejny!!! na razie nie masz zobowiązań, nie jesteś jego żoną, nie macie dzieci- po co się pakować w coś takiego?

Gość poleres
Teraz kolej na Ciebie-jak się kiedyś urżnie-zrób to samo

Gość gdgdgd
on jest bardzo dojrzaly??? ale zes teraz napisala :D dojrzaly to on moze i jest ale wiekowo, na pewno nie emocjonalnie :D

Gość magddaaaa
jestesmy razem 3 lata.Poznałam go mając 16lat.nigdy nie mielismy ptoblemów ani też nie podniosł na mnie ręki.Fakt zawsz emusiało być tak jak on chce ale..nie dochodzilo do takich sytuacji.. na drugi dzien odzywał się do mnie jakby nigdy nic.Przytulił mnie i stwierdził ż eot przez te moje kolezanki ktore mnie demorlizują a onnie chce bym zeszła na złą drogę.nie pozwala mi się znimi zadawać teraz nawet dzwonic nie mogą bo twierdzi ż epo ich twarzach widac że to" tanie zdemoralizowane dzifffki"

Gość magddaaaa
gdgdgd -dojrzaly wtym sensie ze poważny..nie kreca gojakeś imprezy piwa z kolegami itp..tylko praca i praca..jest kerownikiem wielkiej firmy produkcyjnej

Gość uciekaj od niego jak
najpredzej :) Trafil Ci sie tyran... Szkoda, ze nie zrobilas obdukcji.

Gość O kolezanko
daj sobie z nim spokój, jak widać to tyran i despota, ogranicza ci kontakty ze znajomymi a za jakis czas z domu ci nie pozwoli wyjśc.:o

Gość ja bym odeszllaa
on teraz bedzie probował zwalic wine na ciebie i wzbudzic w tobie wyrzuty sumienia ale to on zachował si eprzedewszytskim jak kretyn

dziecko, a gdzie są Twoi rodzice? jesteś młodziutka, masz prawo poznać, życie, pobawić się, popełniać włąsne błędy- nauczyć się zycia.....ten facet nie jest Twoim tatusiem, żeby Ci mówił, co ci wolno a co nie..... moim zdaniem, on sam ma problemy ze sobą, pewnie nie potrafił dogadać się ze starszymi babkami i dlatego znalazł sobie duuużo młodszą niedoświadczoną i próbuje ją "wyszkolić" na posłuszne, bezwolne "ciele" (sorry ale tak to dla mnie wygląda z boku) nie wiem jaką masz sytuację w domu, ale ja bym od niego uciekała jak najszybciej.....

Gość Popieram przedmówce

ale niektóre z Was mylą tutaj pojęcia - nie chodzi o to, że ogranicza jej kontakty, że mu się to nie spodobało. Akurat to jestem w stanie zrozumieć, bo trudno wymagać od gościa, żeby był zachwycony, odbierając swoją kobitę z dyskoteki ledwie trzymającą się na nogach. Chodzi o to, że nie w ten sposób powinien wyrazic swoje wkurzenie - na kobietę sie ręki nie podnosi bez względu na sytuację. I w tym tkwi problem

znalazł sobie młodą i naiwną, sorry ale rzuc go naatychmiast i jeszcze dałas sie przzytulic :/ teraz mowi na twoje kolezanki dziwki za pare lat bedzie mówił tak do ciebie zapewniam Ci :/ nie marnuj sie, zasługujesz na młodego inteligetnego faceta, chyba ze lecisz na kase :o

Gdzie są Twoi rodzice??On jest dla Ciebie za stary. traktuje Cie jak córkę nie jak partnerke. zawsze bedzie tak jak on chce. Jak by mój chłopak zabronił mi spotykac się z przyajciółmi to wydrapałabym mu oczy. A jak by mnie pobił ja pobiłabym jego

a teksty w stylu "masz prawo poznac zycie, bawic się, popełniac błędy" są ok., od warunkiem, że autorka jest sama. W tej sytuacji to jest raczej zarzut do autorki - o co wchodziła w związek, nie bedąc na to gotową? Tak to własnie wyglada przy takch różnicach wieku. Decydując sie na związek, niestety musi się liczć z tym, że pewnych rzeczy robiła nie będzie, bez względ na to czy facet ma 29 lat, czy 22 lata (przynajniej przy założeniu, że chodzi o normalny związek)

Gość magddaaaa
moj rodzice pracuje wtej chwili w Irlandi.poznali go.Mama bardo go polubiła twierdziła że to porzadny chłopak ktory si mna zaopiekuje i cieszyła sie że ma mnie komu zostawić:On z moimi rodzcami tez zawsze dogadywał sie świetnie.Ojciec tez go lubił twierdzil że jest dorzały a nie taki jak te inne "gnojki" w moim wieku

klaudka 27 >>> a kto mówi, że ma być zachwycony..... ale dojrzały facet powinien wiedzieć, że w wieku 19 lat popełnia się takie głupi błędy....każdy szuka własnej granicy, zazwyczaj nie wie ile może wypić, na co może sobie pozwolić itp to naturalne...... jakby ją kochał, to by jej pomógł, zaopiekował się nią, wytłumaczył.... a nie z łapami do dziecka!!! i jeszcze będzie jej kontakty z koleżankami ograniczał..... jakiś frustrat po prostu!

Gość magddaaaa
Ja i tak sporadyczni echodze na dyskoteki i takie tam.Moze dlatego nei znam swojego organizmu i doprowadziłam siebie do takie stanu.Chodze spordycznie bo on czesto się nei zgadza.Także to nie jest tak ze ja latam po imprezach a on siedzi w domu i tylko po mnie jezdzi.tylko raz tak było..

Gość jesli cos takiego
zdarzylo sie raz to predzej czy pozniej on to powtorzy ! takie jest moje zdanie

rodzice pracują w Irlandii....to wiele tłumaczy.... pewnie brakuje ci po prostu autorytety rodziców, kogoś kto by się Tobą zaopiekował...... rozumiem to, ale nie na tym powinien polegać związek między kobieta i męzczyzną!