Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddaaaa

pobił mnie bo sie opiołam

Polecane posty

Gość
śledzę => Człowiek po śmierci dostaje to na co uważa, że zasługuje. Żyjecie dla siebie i dla bogów, których czcicie. Wiem - zupełnie bez sensu, ale jeśli uważasz, że wszystko na świecie ma sens poczekaj, aż dostaniesz kataru sienne... (czekaj, gdzieś tym mega burdelu na Mych Komnatach powinna się walać odpowiednia klątwa :P )

Gość
sledzę => opiumowy :P Dwa tygodnie temu zażyczyłbym lawendy, ale skończyłem już tytaniczne zmagania z bogiem wszystkich moli.

Gość facccett
po twoich postach widać że jesteś raczej uległa i niekonfliktowa(mogę się mylić ale sprawiesz wrazenie takiej dziewczynki)Facet wspaniale trafił wyczuł cie i wkrótce zwladnie twoim zyciem na dobre.

Gość śledzę
teraz Cię opuszczam mój Panie,idę zbierać puszki,muszę za coś kupić kadzidełka:P

Gość
[łaskawie skinął dłonią]

Gość ja tam juz jestem
30 lat z takim jednym straszym odemnie ktory chcial mnie wychowac i wychowal. Tez na samym poczatku mnie uderzyl mocno w twarz. bo sie zezloscil okropnie ale juz wiecej tego nie zrobil. Kobieta nie powinna doprowadzac faceta do bialej goraczki. A wielu wartosciowych mezczyzn lubi mlodsze od siebie kobiety bo starsze im sie po prostu nie podobaja.. Musza dominowac.. inaczej nie maja checi na seks.

Gość bezmózgowa
ja tam juz jestem--->co Ty pierdolisz?Niewolnice Isaure z Ciebie zrobił

Gość i jak magdaaa
jestes czy poszłaś na diske z twim panem z eka w bandazu?:D:)

Gość i jak magda
ale spojrz na to z innej strony pewnie dzieki temu długo już sie nie upiszesz.A wiesz że alkohol jest zły rozne głupiie rzeczy sie po nim robi...wciaze zachodzi itp

Gość asdfds
faceta rozumiem.. a jak ty nie to nawet lepiej jesli go zostawisz

Gość Dyktator i tyle
Magda, nie akceptuj pobicia! Twój facet, niestety, okazał się typem tyrana i chama. Absolutnie nie przyjmuj jego argumentów, że go poniosło, bo byłaś pijana. No i co, że byłaś???!!!! Poszłaś na imprezę, każdemu może się zdarzyć. Ktos napisał, że nie warto żyć chodząc na imprezy itd. W takim razie ja zapytam: a co ma robić dziewczyna 19 letnia??? Obiadek dla swojego faceta chama i tyrana??!!! A potem i tak powie, że zupa była za słona! Poza tym teraz co robi? Zabiera ją na dyskotekę - ale na jego! Tam dokąd ON chce, tak jak ON chce!? Przecież to jest dyktator! NIe ma powodu, który mógłby usprawiedliwić pobicie! NIe ma! Jeżeli facet pobił, będzie bił całe życie. I nie ważne, czy ona będzie go we wszystkim słuchała, czy będzie spełniać zachcianki wszystkie. Zawsze coś będzie nie tak. Poza tym Magda ma 19 lat, od 3 lat jest z nim, więc pewnie wpatrzona w niego jak w obrazek, bo wiadomo, chłopak, do którego żywi wielkie uczucie, a do tego była bardzo młoda jak go poznała. Magda - Ty też teraz dorastasz i się kształtujesz i z pewnością nie będziesz już na wszystko patrzeć jego oczyma, tak jak on ci świat pokazuje. Też zaczniesz mieć swoje zdanie na różne tematy. 100% że Twój tyran będzie robił Ci awantury o te różnice zdań, będzie Cię ośmieszał, i powodował, że z czasem zaczniesz myśleć o sobie, że jesteś nic nie warta, że nic nie wiesz, że jestes do niczego...jedyne w co będziesz wierzyła to ON. Magda, to chore. Magda, powiedz o tym rodzicom. Byli nim zachwyceni, bo mylnie przyjęli, że starszy chłopak jest oparciem. Zapomnieli, że wiek nie jest jedynym kryterium. Na pewno będą Cię wspierać, na pewno nie zaakceptują takiej sytuacji. A te jego przytulania i kwiatki, to zwyczajne zagrania, może dzisiaj ma jeszcze wyrzuty sumienia, za kilka lat nawet już tego nie będzie. Poza tym przytulał, ale jednocześnie obwiniał Ciebie za to. Za pobicie Ciebie obwiniał Ciebie!!!! Nie siebie!!! Masz racje, to manipulacja, która ma na celu wywołanie w Tobie poczucia winy, sprawienie, żebyś była uległa we wszystkim. To nie związek - to niewolnictwo uczuciowe! A na wszelki wypadek, żeby przypadkiem nikt oczu Ci nie otworzył, najeżdża na Twoje koleżanki, próbuje zabronić Ci spotykania się z nimi. Chce zamknąć Cię przed światem, żebyś została jego poddaną - wyłącznie jego służebnicą. Boże, Magda zostaw tego typa! To nie jest związek! To człowiek, który sam pewnie ma kompleksy, może pochodzi z chorej rodziny, a może po prostu ma taki charakter. Te rzeczy się nie zmieniają! Jak pobił, będzie bił! Uciekaj jak najprędzej!

Gość
Chyba jakiś facet ci mocno zalazła za skóre, co?

Gość Dyktator i tyle
nie. nie zalazł mi za skórę. Wybacz, ale POBICIE nie jest metodą na związek. I nic go nie usprawiedliwia. Gdyby wszyscy tak się zachowywali, wszyscy chodzilibyśmy obici, z przeciętymi wargami i bolącymi nadgarstkami. Uważasz, że to sposób na życie we dwoje? Na pokazanie swojego niezadowolenia z czegoś co zrobił partner? Potrafisz POBIĆ swoją dziewczynę? Zdarza się, że kogoś poniesie, że popchnie, odepchnie, że nawet wymierzy policzek, ale POBIĆ tak żeby dziewczyna miała ślady? żeby bolał ją nadgarstek? To już na pewno nie mieści się w normie zwykłego wzburzenia i nerwów.

Gość i jak magda
magdaaaaaaa zyjesz jeszcze?I jaką podjełaś decyzje?Powiedziałaś rodzicom?

Gość A ja powiem...
chryste. Dziewczyno, masz rodziców w Irlandii, nie jesteś sama, uciekaj do nich. Albo niech jedno z nich tu przyjdzie żeby Ci pomóc bo ten facet Cie kiedyś zabije.

Gość balabalabala
moja znajoma miaa identycznie, jej facet 8 lat starszy, tez jakis dyrektor-w firmie bo jego rodzina była bogata, ona zakochana 19-latka. pobił ją bo poszła z kolezankami i wróciła trochę podcięta, wesoła. ona się tez zastanawiała czy go rzucic,w koncu odeszła zeby dali sobie troche czasu, na kilka miesiecy.on w tym czasie był milutki, kupował jej kwiaty, dawał prezenty, zapraszał w ładne miejsca i ogólnie podlizywał sie zeby wróciła do niego..i w koncu jakos się zeszli. zabił ją pierwszego wieczora gdy się do niego wprowadziła.

Gość
Dyktator i tyle => pierwszy ręki nie podniosę, ale jeśli ktoś na mnie podniesie oberwie niezależnie od płci. Kiedyś jedna furiatka, rzuciła we mnie wazonkiem, a poszlo o banał, o to że się nie wkurzałem, jak ona się nakręciła. :P W takich wypadkach, sorry Batory, nie ma bata.

Gość zyjeszszsssssszs
i coz z naszych rad skoro ona i tak pewnie teraz uprawia z nim namietny seks po wczorajszej dysce..za 2 miesiace znow go "poniesie"a pozniej ona rzuci mu się poraz kolejny z pokorą w ramiona i tak dalej i tak dalej

Gość wiesz co ci powiemmmm
jak ja się upiłam do nieprzytomności, zarzygałam mojego faceta to on niósł mnie na rękach do domu i powtarzał że trudno każdemu się zdarza. Następnego dnia nawet mi wyrzutów nie robił, tylko przeprosił że mnie nie dopilnował. Nic nie usprawiedliwia zachowania Twojego faceta :-o

ROzmawiałam z mamą i powiedziałam jej o tym.Powiedziałam też jemu że chce jechać do roodziców.(dzisiaj rano znowu się wściekł,bo odwiedziła mnie ta kolezanka od dyskoteki,miałam jej powiedziec żeby nie przychodzila) pprzepraszał mnie i znou były te jego gadki że to zmiłosci itd.....ale powiedział że jak chce od niego odpocząć to on się wyprowadzi najakiś czas bo\"może rzeczywiscie po tym co sie stało potrzbuje czasu\"ale uważa że \"histeryzuje\" i jestem przewrazliwiona.:Ojesli jednak chce zrobi dla mnei wszytsko i przeprowadzi się żebym mogła zrozumieć jak bardzo go kocham i jak bedzie wyglądało moje zycie wpojedynkę.\"robi to dla mnie bo wie że nie na rękę mi wyjazd.Dzisiaj chce się wyprowadzić...znowu dostałam kwiaty i mówi że bedzie tęsknił.. i takie tam wiesz co ci powiemmmm -widzisz jak to jest kazdy człowiek jest inny.On zawsze się tego bał...tego widoku pijenej swojej kobiety...i że wciąż ma ten obraz przed oczami..potem jeszcze pytał..czy ktoś nie wykorzystał mojego stanu nieświadomości a może nie pamietam?cały czas mi mówi ż emam sobie przypomieć..:O

Gość hehhahhahahheheheheee
dziewczyneczko nie daj się!!Manipulant!!Wcale nie robi tego dla ciebie a dla siebie!boj się że jak wyjedziesz to już nie wrocisz a tak..wie że mu sie nie wywiniesz..bedzie ci kwiatki przynosił bedziesz teskiniła zrozumiesz jaki on jest dobry bo zostawił ci mieszkanie itp...

Gość magdaaaa
a i wyniknął jeszcze jeden problem bo przypomniał sobie,że jak mi zdejmował bluzke tego dnia to miałam zle zapiety biustonasz.tzn z tyłu był krzywo zapiety taki powiwinany jak to okreslił jak by zapinała go osobanietrzezwa albo bardzo by jej sie spieszyło..i nurtuje go własnie to pytanie czy ja moggłam zapiac tak stanik przed poisciem na dyskoteke czy moze go zdejmowałam po tem.A ja wszedzie byłam z kolezankami.I one mówią żenic złego nie robiłam..zreszta pamietałabym w kazdym badz razie on "wciąż o tym mysli"

Gość facetttttttttttttttt
:D:D:DSorry magda ale to jest jakaś komedia:) Żal mi ciebie ale tego faceta teraz troche też, że ma takie dylamaty.Pewnie bedzie długo o tym myslał.Wiem cos o tym:)Wiesz że nie tylko ty cierpisz,on tez

Gość manipuluje Toba na maksa
Wyjedz do Rodzicow i przemysl wszystko na spokojnie! Teraz bedzie Ci specjalnie MYDLIL OCZY!!! On Cie uderzyl!!! W ogole Ci za to przeprosil, czuje sie winny???

Gość magdaaaa
Właściwie to tak konkretnie mnie nei przeprosił..tylko kupuje te kwiaty "na zgode"na poczatku to wymagał żebym ja go przeprosiłą,bo "przecież gdyby nie moja nieodpowiedzialność nic takiego by się nie stało" Moja mama powiedziała że chce abym przyjechała.Wiem ż eto głupie pytanie ale myślicie że on mnie kocha?tzn..wiem ż emoże troche inaczej ale chyba mnie kocha nigdy mnienei zdradził..mówił żenie wyobraża sobie życia zkimś innym..........

uważam, że on wymysla z tym krzywo zapietym biustonoszem ty nie możesz tego pamiętac, wiec próbuje ci wmowić uważaj, kilka jego tekstów i jeszcze se okazę , że puściłaś się z każdym z dyskoteki :O

Gość tez tak uwazammm
to celowe bo chce jeszcze bardziej wpedzić Cie w poczucie winy.

Gość manipuluje Toba na maksa
wyjedz do Mamy! 🌼 ❤️

Gość sciemna z tym stanikiem
on cie sprawadza..wymyslil to zeby zobaczyc czy sie bronilas przed oskarzeniami czy cos..wyczulby jeslibys klamala.. co do tego czy on Cie kocha ...sluchaj ..napewno bardzo cie kocha ..................................................................... ale nie tak jak Ty bys chciala, jak ty czujesz..bo kazdy inaczej odbiera milosc...ojciec - alkoholik ktory zabil swoja corke tez ja kochal i chcial dla niej jak najlepiej, chlopak POBIL Z MILOSCI ( :D )swoja dziewczyne itp itd..i to z troski i innych wznioslych rzeczy... to samo jest z Twoim lubym.. on Cie "kocha" ...swoja chora miloscia ktora cie zniszczy i zabije chec do zycia... urodzisz mu dzieci i staniesz sie zniewolona kura domowa .Chcesz znac prawde? on nie umie kochac. Dla niego milosc to upokorzenie i jego wlasne uzaleznienie od obiektu milosci.Wiec zwiazal sie z mloda dziewuszka ktora bedzie mu sluzka:o Chcesz tego ?jesli nie to wiedz ze twoja milosc do niego zostanie. Zawsze beda te szczesliwe chwile w Twoim sercu ktore z nim przezylas. Zachowaj je dla siebie i omijaj szerokim lukiem skurwysynow.