Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddaaaa

pobił mnie bo sie opiołam

Polecane posty

ja i tak mysle ze zle z Toba, zastanawiasz sie odejsc od niego, od analizowania sytuacji nic dobrego nie wychodzi, nie chceesz odejsc i tyle, bronisz go przed dziewczynami z kafe, my mamy cie przekkonywac zeebys go rzuciła ?

Gość Czarno to widze
tej dziewczynie bedzie ciezko wyzwolić sie od niego bo to typ manipulatora, który doskonale potrafi grać na ludzkich emocjach i odwrócić kota ogonem tak, że ofiara poczuje sie winną zaistniałej sytuacji. Jeśli teraz nie odejdzie od niego potem już będzie coraz gorzej.:o

Gość magdaaaa
nie bronie go! wiem że POWINNAM odeiść ale ja...tak naprade....moze to załosne i jestem nienormalna ale ja go kocam.Nie mam nikogo teraz tak bliskiego.Mozna zawsze z nim porozmawiac pomaga mi jest dla mnieoparciemw roznuch przykrych sytuacjach przezylam znim tez wspaniale chwlie...spedzalam znim kazdy dzien kazdy weenkend kazde wakacje

Gość Czarno to widze
tym bardziej że jak widać nie ma w nikim innym oparcia i nie ma jej kto pomóc.:o

Gość porozmawiaj z Mama
TEGO KWIATU POL SWIATA!!! A TY JESTES JESZCZE MLODA, NIE NISZCZ SOBIE ZYCIA!!!

Gość A może to naprawdę nie bylby
taki głupi pomysł zebyś wyjechała do rodziców? Przynajmniej na jakis czas. O wiele łatwiej byłoby wtedy zakończyć ten toksyczny związek. Potrzebujesz teraz wsparcia bliskich osób bo ten facet zupełnie tobą zawładnie!Ratuj sie dziewczyno!:o

Gość nic nie usprawiedliwia bicia
wiem, że to trudne, ale jesli chcesz normalnego zycia, to MUSISZ COŚ ZMIENIĆ! jeśli on też cię kocha, to zgodzi się na TWOJE WARUNKI..... na początek powinnaś się WYPROWADZIĆ, PÓJŚĆ NA STUDIA I DO PRACY..... jeśli on się na to zgodzi, możecie się spróbować spotykać, na nowych zasadach- jak partnerzy, jeśli nie..... w ogóle daj sobie spokój... jeśli kolejny raz spróbuje podnieść na ciebie rękę WEZWIJ POLICJE!!!! co do imprez, ciuchów wyzywających i koleżanek, to on ma dużo racji, takie życie jest płytkie i niewiele warte- ale to ty sama powinnaś się o tym przekonać..... znajdź raczej rozsądne, spokojne koleżanki, skup się na nauce i pracy, żeby twoje dzieci przeżywać tego co ty! Powodzenia narazie

Gość lilajla1
Też uważam że wpadłaś w kleszcze manipulanata,bije a potem zgania winę na Ciebie-to taka terapia dla niego bo wystraszył się swojej reakcji!! myśli-zbiję ją to więcej tak nie zrobi!!!nigdzie nie pójdzie,będzie siedzieć w domu.I pewnie czuje się zagrożony w związku.Bo poznasz równolatka,albo koleżanki zaczną otwoerać ci oczy na ten Wasz,pożal się Boże,związek i no zerwiesz ze ,,starym: a on zostanie na lodzie.

Gość hehhhheehh
no właśnie ach te baby.. kobieta zawsze wszytsko przedstawia tak jak jej wygodnie.co my wiemy...a moze ona jest puszczalska alkokocholiczką co się szleja całymi dniami po imprezach i kolesiowi raz nerwy pusciły...Co>Facet tez człowiek a mało razy sie zdarzało że baba przywaliła facetowi bo ten wrocił pijany?? Co nie zdarza sie? To on tez miał sie obrazic i odeiśc bo ona go uderzyła?:O

do hehhhheeh >Facet tez człowiek a mało razy sie zdarzało że baba przywaliła facetowi bo ten wrocił pijany?? nigdy nikogo nie uderzylam alenie o to chodzi...Nie porownuj tego z jakimś policzkiem wymierzonym przez 48kilogramwa kobiete on mnie normalnie nie uderzył ale pobił!Wstydze się wyiśc bo widać że mam rozciętą wargę:Onie mówiąc już że pisze prawą reką bo nie mogę lewą i zaczynam sie zastanawiać czy to nie złamanie.Boli mnie już kolejny dzień.Cały czas jestem na iburomach maks. Nie jestem alkoholiczką ani tymbardziej lafiryndą poczytaj moje wczesniejsze posty

Gość on sie poprostu bałże
jak baba pijana to dupa sprzedana i tyle :D

Gość
magddaaaa => tia, nie porównuj ciosu siekiery zadanego przez kobietę do ciosu siekierą zadanego przez mężczyznę... :P

ale wy jesteście ograniczeni (niektórzy :O ) tu sie rozchodzi o manipulowanie i pranie mózgu, a nie o to, czy on ją uderzył lekko czy mocniej i czy ona mu oddała dziewczyno uciekaj od niego w podskokach

Gość
A tak poważnie, żal ciebie mała. Ręki na ciebie podnosić nie powinien, choć rozumiem, że się wkurzył. Pijana kobieta 1) raz że mocno żałosny to widok, 2) niejedną pijaną ktoś wydmuchał. W każdym razie kiepsko to wygląda.

Gość żyjeszszsz
Magda zyjesz?Pewnie nie mozesz psac bo szorujesz podłoge na przyiście twojego PANA?:D

Gość Magdaaaaa
żyjeszszs-- szalenie dowcipne:O Powiedziałam mu, o wszystkim pokolej o tymm ze mnie usawia manipuluje mna o tym że nie tylko ja powinnam czuc się winna bo nie powinien mnie uderzc.. wyszedł kupił kwiaty..zamienił sie zkolega na zmiany tak aby dzis wnocy nie pracował i zaprosił mnie na "prawdziwą porzadną dystkotekę""zebym zobaczyła czym jest prawdziwa zabawa bo do tej pory znalam speluny a nie kluby" Szkoda tylko że zapomniał że nigdzie iść nie moge bo boli mnie ręka i wygladam jak dziwdowa co dostala od faceta:O:O

Gość
Magdaaaaa => Slodka Bogini, co za typ :D Wybacz, że się śmieję...

Gość Magdaaaaa
spoko, dlatego własnie nie powiem nikomu w realu moje kolezanki zaaragowałyby podobnie.jeszcze by sie cieszyły bo szalenie zazdrszocza mi tego faceta Jak pomnie wczoraj przyjechał przy nich był milusi..

Gość
śledzę => 🖐️ Magdaaaaa => życie, że tak filozoficznie zarzucę. Faje masz koleżanki, tak a propos. Babska przyjaźń... :o

Gość śledzę
postanowiłam zostać Twoją wyznawczynią:classic_cool: co Ty na to?;)

Gość ojjejkuu
skad ja znam to wszystko.Faceci nie są skomplikowani.IDENTYCZNIE MIAŁAM WSZYSTKIE JEGO ZACHOWANIA SĄ TAKIE TYPOWE. Przy koleżankach jak napisałs anioł a piekiełko zaczeło się w domu.Typowe zachowanie dla tyrana i despoty

Gość
Znaczek mojego kościoła 5 zł (i tak moi kapłani biją po kosztach :P ) i co czwartek masz palić mi w ofierze kadzidełka. W razie niesłychanej laski udzielenia audiencji (rzadkie nawet dla wtajemniczonych) skoczysz do monopola by zlożyć mi w ofierze 0,7 Finlandii. Spoko podzielę się, nie jestem skąpym bóstwem. :) W powitania masońskie i inne misteria zostaniesz wprowadzona na ABSOLUTNIE DOBROWOLNYM obozie edukacyjnym w odizolowanej wioszczynie w Bieszczadach. P.S. Psy i strażnicy będą tam tylko dla Twojej ochrony :P

dlaczego dla niektórych facet to całe życie a bez niego życie nie ma sensu? przecież to bez sensu

Gość śledzę
zgoda:p równe z Ciebie bóstwo:P

Gość
agiie => jak się kocha czasem tak jest, że druga osoba zasłania świat. U zakochanych okolice zakretu obręczy środkowej w mózgu pracuja o 30 % słabiej :P Odpowiadają za myślenie. Wniosek: zakochanie to tylko takie zachmurzenie mózgu :P

Gość śledzę
ale Ty jako mój bóg musisz odpowiedzieć na kilka pytań:P co dzieje się z człowiekiem po śmierci,po co żyjemy i takie tam,wiesz:P

Gość
śledzę => w przyszły czwartek, pamiętaj, kadzidełka.

Gość śledzę
jaki zapach, o Panie?:P

więc kolejny wniosek nie należy sobie nim zawracac głowy:D