Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlooooooooo

jakie urozmaicenia w sexie

Polecane posty

Gość mlooooooooo

jakie urozmaicenia w sexie lubicie??

Gość jfyiksRc fh
nakładki wibracyjne:)

Gość Malwinkaa23
Osobiście strasznie nie lubię nudy podczas seksu, lubię urozmaicenia, swojego czasu w ogóle nie miałam pomysłu jak by tu do seksu coś nowego wprowadzić. Postanowiliśmy raz na zawsze wygnać rutynę ze związku, pierwszym krokiem było kupienie książki która w ciekawy sposób opisuje zabawy seksualne, można ją kupić tutaj: http://zlotemysli.pl/ebooktk,1/publication/show/6450/69-goracych-zabaw-dla-par.html - na prawdę pobudza wyobraźnię i zmysły.

Gość pawell
razem z moja narzeczona ostatnio też wprowadzamy zminy zawsze robiliśmy to klasycznie a czasem po paru głupszych to była pozycja 69 namiętne lizanie cipki mojej partnerki zawsze czulem jak jej sie to podoba robi sie bardzo wilgotna potem rożne pozycje i zawsze kończyłem w jej buzi albo na jej ciele teraz skusiliśmy sie na final w srodku i powem ze narazie strasznie mnie to kreci kochamy sie przez to nawet do 3 razy dżinnie i nie po paru głebszych przy starym zwisku to moim zdniem dosc sporo gdy znudzi sie nam to bede chcial namuwic ja na anal choc teraz jes strsznie temu przciwna wiec moze jaks rada jak ja do tego namuwic a i moze ktos wie jak zrobic zeby byl owiecej spermy bo po 3 razach to juz nie ma tyle co za pierwszym raze pozdrwiam i zeczmy michy doznań