Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 267

jak ta kobieta piękna była!

Polecane posty

gdzie ta twoja kolezanka, podobna? wygląda jak przaśna, wiejska baba (bez obrazy) a Vivien miała klasę

Gość elizkweor
ja pamietam jak Red byl w wiezieniu scarlet uszyla sobie sukienke z zaslon.i poszla do niego pozyczyc troche pieniedzy wtedy ta wojna byla.A Red wziął Jej rece spojrzal i powiedzial ze to nie są dlonie damy.ze ma zniszczone rece .a ona pracowala na polu chyba siali bawelne.melania Jej pomagala ta zona tego rudzielca co scarlet byla w nim zakochana.albo to jak odbierala poród Melani.a ta mala murzynka taka niedorozwinieta wolala pod domem schadzek gdzie red mial tam dobra przyjaciolke,Red ,red pani scarlet potrzebuje pomocy!!

Gość jesli masz kotkę
z ust mi to wyjełas!to samo chciałam teraz napisać o tej sukni z kotary i wielkiej dumie Scarlett.

Gość elizkweor
i jej słowa OHARA to moja ziemia tam wróce i zastanowie sie co dalej robic!!

Gość elizkweor
a jak ją Red zostawił na srodku drogi i sama z Melanią i malym dzieckiem przejezdzali przez most!! a tam wojsko co grabili wszystko szybko konia i wóz pod most Melania z malym dzieciątkiem ledwo zywa.i czekali do rana!! super.. albo jak jej ojciec zwariowal jak dojechali do jej domu rodzinnego,co zabila tego zolnierza.

Gość jesli masz kotkę
a mąż Melani miał na imię Ashley.

Gość elizkweor
no dokladnie !! ashley!

Gość elizkweor
wypadlo mi z glowy

Gość elizkweor
albo jak byla zalobie po męzu poszla na bal siedziala z Redem przy stoliku na czarno ubrana i poszla tanczyc a wszystkie dewoty OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.jak tak mozna zalobe ma przeciez