Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 267

jak ta kobieta piękna była!

Polecane posty

Gość ewtryu
no ładna!

eh .ile ja sie wypłakałam na tym filmie \"przemineło z wiatrem\" jak byłam dzieckiem!!piękna była!!

No była, miała śliczną buzię, ładną filigranową figurkę i świetnie nadawała się do tej roli:) Jeden z moich ulubionych filmów:)

ja mialam 8 lat i nagralismy wtedy na wideo ten film ,puszczalam sobie koncowkę filmu a pozniej sama zakonczenie wymyslalam,ze Ona pojechala do tego Reda i byli juz na zawsze razem! hhee!1 ale fakt piękna kobieta! i to jej powiedzenie "dzis nie będe o tym mysleć pomyś jutro"

Kasia ----> ja tak sobie często mówię, dzieki temu wiele spraw odwlekam w nieskończoność:-D "Pomyślę o tym jutro" :)

Gość bardzo zmartwoina faktem
ale umieramy wszyscy i to jest STRASZNE!

ja nie czytalam ! jakos zapamietalam ten film i postaci w niej występujacych ze cięzko bylo mi sie skusić do przeczytania ksiązki. a jak pozniej w telewizji szedl serial scarlet -dalsze losy .to mnie odrzucilo wogóle-głupi był ten serial jak but

Gość Mietek spod supersamu
taka se, u nas w sklepie co druga kasjerka jest ladniejsza

Ona była potrącona przez pijanego taksówkarza podczas przechodzenia przez Peachtree Street; jej obrażenia były tak ciężkie, że nie obudziła się już ze śpiączki. Zmarła 16 sierpnia w Grady Hospital, a pochowana została na cmentarzu Oakland Cementery w Atlancie.

Gość alka 2345
no ja tez oglądalam ten film.jak kiedys będe miala core to na imie dam vivien

Gość les and gay is okay
jakby tu jakis facet zapodał fote jakiegoś aktora i ciągle pisał " ach jaki on był piękny, piękny mężczyzna itp to by chyba gejem był no nie? same lebijki na tej kafe

Gość ewelka 344
no i co z tego!! ja na tej scence plakalam jak RED nie wiedzial ze jest scarlet w ciązy i sie klocili i spadla ze schodow.pozniej Ona majaczyla i wolala Reda ta gruba murzynka byla przy niej .A Red myslal ze scarlet Go nie potrzebowala!

Gość krysia ertg
ja pamietam jak ta córeczka spadła z kucyka!!chyba Boni miala na imię!! ja ten Red tak strasznie rozpaczał!!

żaden "Red" tylko Rhett, ew. Rett :O kocham ksiązkę, czytałam ją kilka razy, uwielbiam film, zawsze ogladam jak mam doła i ryczę jak bóbr o Scarlett mówię w swojej prezentacji maturalnej, a Vivien była idealna do tej roli piekna ❤️

Gość jesli masz kotkę
ja widziałam dokument nt.powstawania "Przeminęło z wiatrem",agenci wytwórni zjeżdzili całe stany w poszukiwaniu Scarlett.