Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka Totallna Omg

I co dalej? Bedzie dobrze? Kiedy?? Ehhh

Polecane posty

Od jakiś dwóch tygodni nie mogę dogadać sie z chłopakiem ;/ Jest dla mnie taki szorstki :( Prowadzi cały czas do kłótni można powiedzieć prowokuje do tego żebyś my sie kłócili :( Tylko ja cały czas trzymam fason i jakoś nie dopuszczam do tego... Dzisiaj też coś zrobiłam źle tylko nie wiem co i sie zaczęło... Wreszcie powiedział idę do domu i zostawił mnie na mieście sama... Wcześniej to już bym z dzwoniła do niego ale teraz siedzę i nie muszę e już zdzwonić wszystko mi jest obojętne mowie sobie co będzie to będzie i tyle... Czyżby to miał by być już koniec??

Gość salamandra plamista
pewnie znalazl nowa i szuka pretekstu do zerwania

Nie no nie możliwe wykluczam na 99 % że nie mógł znaleźć innej.. praktycznie całymi dniami jest ze mna

Gość tiga
no to jesli nie znalazl innej, chociaz faceci maja te sposoby ... to moze po prostu z jego strony uczucie do Ciebie sie wypalio i prowokuje byś zerwała ;/ ... im aż tak nie buzuja hormony zeby nagle przeistoczyl sie w kłótliwego typa... zadaj mu po prostu pytanie cczy chce sie rozstac... ulzy Tobie i jemu

przede wszystkim mu nie nadskakuj, wiem ze to trudne, ale jak wezmiesz go sama na dystans to sie opamieta i zobaczy co traci

Pytałam,pytam codziennie czy mnie kocha mówi że tak przytula całuje ale za godzinę dwie jest taka samo.. planujemy przyszłość razem a teraz już nie wiem czy tylko planuje ja z nim bo dla niego mnie nie ma :(

nie pytaj czy Cie kocha, bo to bez sensu.... jesli Cie kocha, to to zobaczysz w czynach , albo sam Ci powie... a pytajac go - po prostu "zmuszasz" go do odpowiedzi "tak"

Właśnie po tej kłótni przyszłam do domu nie dzwonie nic nie robie nawet mnie nie ciągnie żeby zadzwonić do niego nic :( A ostatnio usłyszałam od niego jak siedział taki zmarnowany że chce spokoju... Jak sie popłakałam przytulił mnie ale nic się nie odzywał

to nie odzywaj sie do niego pierwsza, skoro nie robsz nic złego i bezpodstawnie ma do Ciebie pretensje, jesli on sam nie zechce ratowac zwiazku, to znaczy ze nie jest wart Ciebie, nie ma co sie wikłac w taki zwiazek dalej bo potem bedzie tylko gorzej, trzymaj sie jakos!!!!!!!!

2 lata jesteśmy ja nie wiem nie potrafię powiedzieć co się z nim dzieje

Nie no były jak w każdym związku ale jedna kłótnia na 2 miesiące a teraz przez dwa tygodnie to bez przerwy dzień w dzień jakiś problem względem mnie (i mowie tu na serio) codziennie, i gdybym się coś odzywała postawiła mu

Można być czasem złym bo coś się nie udało ale nie cały czas ja już sił nie mam :(

postawiła mu sie (a raz tak zrobiłam ) była taka kłótnia że szkoda gadać więc teraz sie nic nie odzywam no ale ile tak mozna??

dla pocieszenia moge Ci powiedziec ze ja tez ciagle sie kłóce ze swoim chlopakiem,tylko to trwa juz bardzo dlugo i jest coraz gorzej i do tego nie jestem pewna czy Go kocham:(tak mnie to strasznie dreczy ze juz powoli pzestaje normalnie funkcjonowac:(

Tule :) Widzisz ja tak samo nie wiem co mam robić ale nie wytrzymuje z nim psychicznie już codziennie muszę z nim jak z jajkiem tylko dzisiaj nie wiem co zrobiłam źle?? Wiesz do tej pory zawsze jak tak robił dzwoniłam ale dzisiaj wróciłam do domu i siedzę nie dzwonie...

bo sie przyzwyczail ze zawsze wyciagasz reke pierwsza i to wykorzytuje, mówie Ci powinnas sie tym razem pierwsza do niego nie odzywac chocby mialo to trwac nawet tydzien.dasz rade!!!!!

Gość betix
chyba ma inna