Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilijakwa444

OGLĄDALISCIE PRZED CHWILA ROZMOWY W TOKU??NO STRASZNE ..

Polecane posty

Gość kilijakwa444

ja nie wiedzialem ze mozna miec takie kompleksy z powodu malego biustu.kobiety my nie patrzymy tylko na cyce.

Gość kilijakwa444
szok...ta ze sztucznymi to masakra.nie chcialbym dotykac takiego sztucznego cycka.

Gość jestem boskaaaaaaaa
i moje male cycki sa zajebiste ;P

też nie jestem zwolenniczką sztucznych-ale ja jestem nieobiektywna bo mam swoje dość spore a jak bym miała małe to nie wiem czy bym nie nażekała. tylko,że to trochę faceci(nie wszyscy) odpowiadają za takie kompleksy,bo kobietkom wpojono,że powinny je mieć i to duże

Nie ma w tym nic strasznego,jedna ma duze inna ma małe.Padło jedno mądre zdanie,po co tak naprawdę kobiecie biust. Jesli ktoś ma kompleksy to jego sprawa,być moze operacja to jedyne wyjscie aby siebie zaakceptować.Zauważcie,że w tym odcinku wystąpiły kobiety których faceci akceptują taką sytuację.

to niezbyt mądre było to zdanie, bo kobieta ma piersi po to aby miały gdzie sie mieścic gruczoły mleczne

a może jednak nie akceptują? może te kobiety coś wyczuwają w swoich partnerach? a może chcą większych tylko dla siebie? dramat,że aż tak można się tym zdołować

Gość bo gupie som
:P nie ogladalam, ale skoro kibieta ma kompleksy przez swoje cycki to sory :o ja jak mam przed okresem wieksze to sie wsciekam, lubie swoje (ledwo) 75 B i nie zamienilambym ich za nic w swiecie duze cycki sa do dupy !

Gość jak zwylke
więcej do powiedzenia mają kobiety. i nie widać tu tego,żeby faceci woleli mniejsze. jakoś nie pocieszają wcale desek

Gość kilijakwa444
straszne byly te sztuczne co twarde jak kamień ..masakra.

Gość bo gupie som
ale mnie to wali, wazne zeby mnie sie podobalo ! :)

Gość w takim razie
trzeba to kobietom z malutkimi powtarzać

Gość bo gupie som
o..wielbiciel wie co dobre ;)

Gość ona ona 25lat
hmm ja mam niesymetryczne piersi..tzn. jedna jest trochę wieksza..i miałam kompleksy na tym punkcie...Gdy nosiłam dekolty to zawsze czułam się nie swojo.. az do obecnej chwili. Poznałam wspaniałego faceta, który lubi sex i te nagie strony życia... Oswoiłam się z myślą o swojej niedoskonałości...a przez jego pieszczoty piersi robią się bardziej kształtne.. nie wiem czy teraz bym chciała sobie zrobić silikony... ale wcześniej z powodu kompleksów to na pewno tak.. pozdrawiam!

Gość bo gupie som
brunetki sa fajniejsze :P

Gość bo gupie som
'Czepiasz siem szczeguluff ' od tego tu jestem :P zawsze lubilam Cie czytac :) taki mlodociany jentelmen z Ciebie ;):D

Gość bo gupie som
nowa..ja juz swojego wykarmilam wiec mam z glowy :D

Gość bo gupie som
prosiem prosiem :) Bydgoszcz to piekne miasto ;)

nikt mi nigdy nie wmówi, że dziewczyna jest zadowolona ze swoich mniejszych piersi jeśli otwarcie krytykuje i obraża większe rozmiary i ich posiadaczki:O

Piersi to wabik przede wszystkim. Samice ssaków nie mają raczej widocznych sutków, dopiero w ciąży się im powiększają na czas karmienia - u kobiet też tak przecież mogłoby być, ale nie jest.