Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekam na cud

mamy nauczycielki jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

Ferry, ja myślę, że nie każdy nadaje się do tego zawodu. Ten anglista z koszem na głowie - TO W OGóLE NIE POWINNO SIę NIGDY STAć! KKtoś taki nie powinien uczyć. Też sobie nie dam podskoczyć, ale jak zapewne sama dobrze wiesz nawet wypracowany autorytet nie ma lekko.

Dzizas - nie ja pisałam o lekarzach, znów nie czytasz ze zrozumieniem. Prtawyprosty - to akurat nie do mnie bo ja od września ze szkoły znikam. Jestem zbyt dobrym fachowcem, żeby robić za 900 zł na rękę.

prawyprosty - kurde a co to sa bony???a co to sa premie i wyplaty z gory???:pkurcze w zyciu takich przywilejow nie mialam:-o Nie przepraszam!po 2 latach pracy dostalam nagrode dyrektora!cale 500 zl.i pisemna pochwale!ale sie wtedy wstawilam;)

Dokładnie. Odniosłam się tylko do wcześniejszej wypowiedzi - ktoś inny podał ten argument. Od kiedy znasz mnie na tyle dobrze prywatnie, żeby oceniać jak dobrym jestem językowcem?

Gość debilizm dzizy
dziza! :) twój tato zamiast cię wychowywać to mordę ci zatykał łapówkami od pacjentów ...teraz morda ci się odkleiła i klepiesz co twoj prymitywny mózg ci podpowie :) coś chyba masz do nauczycieli...skoro taki jad sypiesz..zaro ci pęknie aorta z tego zaangażowania haha ...niech zgadnę..stałaś wiecznie w kącie? :)

Gość prawyprosty
:classic_cool: JASNE!

Jeszcze kończę studia, w tym roku się bronię. Dlatego właśnie pracuję w szkole - mam czas na pisanie pracy i kucie do egzaminów, bo studia filologiczne są niełatwe. To jeden z plusów tej pracy. Kiedy zostanę panią mgr - do widzenia szkoło.

Gość debilizm dzizy
dziza miała wiecznie dwóje :) z historii...i tatusiowi poszła udowodnić, że jednak potrafi...

Gość debilizm dzizy
przerasta ludzkie pojęcie...:)

Gówno wiesz i tyle Ci powiem. Straszna jędza musi z Ciebie być, skoro wchodzisz na wątki które Cię nie dotyczą i wylewasz swój jad na ludzi, o których pracy NIC nie wiesz (jesli nie liczyć doświadczeń Twojej własnej szkoły).

Gość prawyprosty
debilizm a Tobie to sie chyba w dziecinstwie kolyska zapalila i tatus gasil ja lopata co ??

Gość debilizm dzizy
wykształcili ją cierpiętnicy i stąd jej debilizm :)

Gość debilizm dzizy
a prawy prosty po skrobance z wiadra uciekł i został zaadaptowany przez baba jagę uuuhu :)

Gość prawyprosty
Profesory daly sie wkrecic hehehehe

dzizas, no ale to chyba ich "problem", że "robią zawrotną karierę"

Gość debilizm dzizy
opowiedz dziza jak tato przynosił kasiorkę i dorabiał się na ludzkim nieszczęściu...może my tak zaczniemy generalizować i robić przykrości niewinnym osobom - tak jak ty....nooo opowiedz o konowałach co chcą 200 % podwyżek bo są taaacy biedni, tylko dziwnie ta ich bieda wygląda....skąd to wszystko mają? skoro tacy biedni...heee? z łapówek! proste

Gość prawyprosty
Argumenty zajebiste :Z lapowek proste! A lyzka na to niemozliwe :D Prosty(a) Ty jestes .Nie wiem jak potrafisz debilizm w kims wykryc:P

Gość debilizm dzizy
ale sfrustowana dziza nie dostaje w banku łapówek....i zdała se sprawę jaki zyciowy popełnila błąd....a przecież tato mógł jej dyplom załatwić...hehe teraz jeszcze patrzy jak to nauczyciele we wakacje się byczą ....i szlag ją trafia :) :) :) bieeedna dzizaaaaa...a ona w tym banku musi rąbać..po historii .....buhahahahaaaa

Hehe, ja mam taką sytuację, że uczę dziecko mojej byłej "profesorki", która nadal pracuje i jest moją "koleżanką z pracy".

dzizas wzięła się jak widzimy za ocenę następnej dziedziny, której nie zna - medycyny. Na szczęście jest dla lekarzy nieco laskawsza. LEKARZE CZAPKI Z GŁÓW!

Gość debilizm dzizy
prawy ...twoj debilizm wykryłam czytając twoj pierwszy post :) wiem, że tez ci było ciężko w szkole jak dzizce :) uciekła bidaczka....a tak faajnie juz było ;)

Gość chcialabym zauwazyc
ze urzedniczki tez pracuja po 40 godzin tygodniowo plus nadgodziny. Poza tym rowniez biora prace do domu. Nigdzie nie jest lekko i nie ma sie co licytowac a juz na pewno nie na takim poziomie jaki tu reprezentujecie.

No tak. Dzizas broni lekarzy, ponieważ lekarze nie narzekają, nie strajkują, tylko biegną codziennie do pracy z uśmiechem na ustach, w chwale swego powołania zawodowego, pełni miłości dla pacjentów i całego świata. \"Na dobre i na złe\":)

Gość prawyprosty
Ciul w nauczycieli ,lekarzy ! Slyszeliscie ze teraz listonosze beda strajkowac? :D:D:D Co to dopiero maja laji !!! I czego chca??????

Gość prawyprosty
lajt*