Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO DOBRA RADA

koniec klopotow z malym biustem !!!!

Polecane posty

Gość BARDZO DOBRA RADA

witam wiekszosc Was ( chodzi o kobiety ) boryka sie, moze napisze inaczej, odczuwa lekki dyskomfort i niezadowolenie z powodu swojego malego biustu. Nie bede sie rozpisywal tylko powiem od razu jak w naturalny sposob sprawic by biust stal sie wiekszy !! To bardzo proste, ten sposob to ..... spozywanie duzej ilosci BANANOW !!! prosze oto przyklad: moja 17 letnia kolezanka ktora uwielbia banany i je te owoce od dziecinstwa ma piekny,jedrny,nie-zwisajacy biust o jak ze pieknym rozmiarze podwojne D !!! moja kolejna kolezanka, tak jak poprzedniczka takze je banany od malego i tez ma piekne DD ... tak ze nie ma co zwlekac i biegusiem do sklepu po bananki :) No i oczywiscie jesli nie chcecie by Wasze corki mialy podobne kompleksy jak Wy drogie dziewczyny, dawajcie jej do zjedzenia przynajmniej 1 banana dziennie. Im wczesniej zaczna, tym lepiej :) pozdrawiam

Gość bardzo dobre rady
to są ech, a mnie się wydawało że rozstępy na mikro cyckach nie występują. jakże się myliłam :-)

Gość dldldlddl
Chyba cię chłopie pogięło z takimi teoriami. Wybitny matoł z ciebie, skoro dałeś wkręcić sobie takie brednie.

Gość wielb. pończoch 35
Ale bzdury z tymi bananami!

Gość to sem jaaa
od bananow ma sie zatwardzenie

Gość młody biolog22
Muszę przyznać, że autor ma po części rację, już mówię dlaczego. Otóż banany, jak wiadomo, działają pozytywnie na przyrost tkanki tłuszczowej, a zatem również 'dodadzą' nam ciała w okolicach piersi, więc polecam banany wszystkim paniom, które chciałyby mieć nieco większy biust, choć mnie osobiście podobają się te mniejsze ;) Pozdrawiam całą płeć piękną, jesteście wspaniałe, niezależnie od miseczki Waszego biustonosza! ;) 🌻

Gość Yunkifunki
co za kretyn.//// po bananach sie utyje, a nie ze tylko biust sie powiększy

gowno prawda ! ! ! ! ja od dziecinstwa.... a w sumie cale zycie jem banany, przynajmniej jednego dziennie, a moj biust jest maly (miseczka A) i do tego niezbyd jedrny ani nie estetyczny. nie wierzycie chyba ze od opychania sie bananami biust rosnie... przeciez piersi rosna od estrogenu !